Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Argo.....nie choruj nam Kochanienki......[/QUOTE]

oj, tak, nie choruj !!

przyszły pieniążki:

10,- Wojtuś dla Argo i Marcela (27.01.)

Posted

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-8p4WruzynCI/TdgjgsqcYdI/AAAAAAAADfE/WDiw478dvuE/s800/www.bysio.com-i-zdjecia.nurka.pl-images-id.joe.pl-sub-images-pictures-8819fee1e0805291876bbfd34a4fba64-th2%255B1%255D.jpg[/IMG]~~~[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-P078BCQs-Zk/Tygmc9MDsZI/AAAAAAAAHuw/rxA9vEH7cPo/s800/Misiaczki_i_serduszko.gif[/IMG]

Posted

[INDENT] [B]Rozliczenie wpłat i deklaracji z dnia 13.04.2011[/B][B][COLOR=red][U](uzupełnione 31.01.2012)[/U][/COLOR][/B] :[INDENT][INDENT][INDENT] [SIZE=4][B]Deklaracje: (stałe / jednorazowe)[/B][/SIZE][INDENT] [B]Ika&Sonia - [COLOR=Blue]20,00 zł[/COLOR][/B] [COLOR=black][B]Opłacony X, XI[/B][/COLOR], [COLOR=red][B]XII[/B][/COLOR], [COLOR=red][B]I[/B][/COLOR]
[B]Ranias -[/B] [COLOR=Blue][B]40,00 zł[/B][/COLOR] [B]Wpłaty do I 2012:smile:[/B]
[B]Funia -[/B] [COLOR=Blue][B]50,00 zł[/B][/COLOR]
[B]Aimez_moi - [/B] [COLOR=Blue][B]50,00 zł[/B][/COLOR] [B]Wpłaty do I 2012:smile:[/B]
[B]mtf Zalesie -[/B] [COLOR=Blue][B]50,00 zł[/B][/COLOR] [B]I 2012[/B][B] :smile:[/B]
[B]AgusiaP -[/B] [COLOR=Blue][B]60,00 zł[/B][/COLOR] [B]I 2012[/B][B] :smile:[/B]
[B]Kama210 - [COLOR=Blue]10,00 zł[/COLOR][/B] [B]Wpłaty do XII[/B], [COLOR=red][B]I[/B][/COLOR]
[B]Ladymonia610 -[/B] [COLOR=Blue][B]10,00 zł[/B][/COLOR] [B]Wpłaty do XII 2011 :smile:[/B] , [COLOR=red][B]I[/B][/COLOR]
[B]Marinka - [COLOR=Blue]40,00 zł / 100,00 zł[/COLOR][/B] [B]I 2012[/B] :smile:
[B]Leyla -[/B] [COLOR=Blue][B]50,00 zł[/B][/COLOR] [B]Wpłaty do II 2012 :smile:[/B]
[B]Magda S. - [COLOR=Blue]30,00 zł[/COLOR][/B] - [U][B]od tej osoby nie wpłynęły żadne pieniążki[/B][/U]
[B]Marta M. -[/B] [COLOR=Blue][B] 50,00 zł[/B][/COLOR]
[B]Zachary -[/B] [COLOR=Blue][B]40,00 zł/ 100,00 zł[/B][/COLOR] [B]Wpłaty do I 2012[/B][B] :smile:[/B][B] :smile:[/B]
[B]Mariusz pp - [COLOR=Blue]10,00 zł[/COLOR][/B] - [B]Wpłaty do I 2012[/B][B] :smile:[/B]
[B]Roland_De -[/B] [COLOR=Blue][B]20,00 zł[/B][/COLOR] [B]Wpłaty do I2012 :smile:[/B]
[B]Maruda66 -[/B] [COLOR=Blue][B]10,00 zł[/B][/COLOR] [B]Wpłaty do I 2012:smile:[/B]
[B]Grzenka - [COLOR=Blue]10,00 zł[/COLOR][/B] [B]Wpłaty do I 2012 :smile:[/B]
[B]Dorota 1 - [COLOR=Blue]10,00 zł[/COLOR][/B] [B]Wpłaty do I 2012[/B][B] :smile:[/B][B] :smile:[/B]
[B]Marek M. - [COLOR=Blue]40,00 zł[/COLOR][/B] [B]Wpłaty do I 2012:smile:[/B]
[B]Cajus JB - [COLOR=Blue]20,00 zł[/COLOR][/B] - [U][B]Brak wpłat za II, III[/B][/U] - [B]deklaracja zawieszona ze względu na ogromne wydatki na własne tymczasy[/B]
[B]Wojtuś - [COLOR=Blue]10,00 zł[/COLOR][/B] [COLOR=red][COLOR=black][B]Wpłaty do X 2011 [/B][/COLOR][B]zaległość za [/B][/COLOR][COLOR=red][B]XI[/B][/COLOR], [COLOR=red][B]XII, I[/B][/COLOR]
[B]Kasia S. fb - [COLOR=Blue]30,00 zł[/COLOR][/B] [COLOR=red][B]zaległość za VIII, IX[/B][/COLOR],[COLOR=red][B]X,XI[/B][/COLOR], [COLOR=red][B]XII[/B][/COLOR]
[B]Nemko - [COLOR=Blue]10,00 zł[/COLOR][/B] [COLOR=black][U][B]Wpłaty do XII 2011[/B][/U][/COLOR] :lol: [COLOR=red][B]I[/B][/COLOR]
[B]Piove (Katarzyna W.)[/B] - [COLOR=Blue][B]30,00 zł[/B][/COLOR] do marca 2011 [COLOR=black][B]Wpłaty do I 2012 :lol:[/B][/COLOR]
[B]Jakub Ł. fb - [COLOR=Blue]50,00 zł[/COLOR][/B]
[B]TOŚKA - POZNAŃ - [COLOR=Blue]100,00 zł[/COLOR][/B] [U][B]Dostałam wiadomość, że od kwietnia w związku z prywatną sytuacją deklaracja wstrzymana[/B][/U] [/INDENT][/INDENT][U][B] [COLOR=red][SIZE=1]*- Na czerwono brakujące wpłaty - Prosimy o uzupełnienie

[/SIZE][/COLOR][/B][/U][U][B][COLOR=red][SIZE=1][SIZE=4][COLOR=black]Aktualne rozliczenie na 1 stronie[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B][/U] w poście 4
[/INDENT][/INDENT] [/INDENT]

Posted

Lata jak fryga ,posikał już co tylko ....Jak widzi mnie przez balkon w domu to szaleje z radosci .Jak jestem to on już niczego nie potrzebuje ,....Apetyt wilczy ma .Siku ładne ,zółte .dzisiaj podałam ostatni zastrzyk .
Padam bo dziśiejszy dzień dał mi wiele wrazęń ....Jak jechałam z Pestką do lekarza to złapała mnie Policja dostałam 300 zł mandatu jestem zła ...

Posted

[quote name='Aimez_moi']Funiu....a za co Ci wlepili mandata?[/QUOTE]

Za jazde na czerwonym świetle ....:oops:
Jechałam z chorym psem ( suczka ) i tak jakoś wyszło ....

Posted

[quote name='Aimez_moi']Mozna go rozlozyc na raty i splacac przez internet......[/QUOTE]
Tak ?.Mozesz cos więcej o tym napisać ....Najgorsze ,ze dostałam kolejne 6 punktów ....A juz troche mam na koncie ...

Posted

[quote name='Kamila Proc']kurcze i nie darowali, ze przypadek wyjatkowy - wymagal szybkiej jazdy?[/QUOTE]
Niestety ....Tylko mój maż emerytowany policjant sklął mnie siarczyście ,ze sie nie powołałam .....Nigdy się nie powołuje ....

Posted

[quote name='Kamila Proc']no tak, a dlaczego?[/QUOTE]

bo pewnie to jego młodsi koledzy mandacik wlepili, a mogli pewnie nieco łagodniejsi być ;)

są wpłaty dla Argo i Marcelka:

40,- Ika&Sonia dla Argo i Marcela (31.01.)
50,- Marta Anna M. z Celestynowa dla Argo (31.01.)