Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Argoś, ty tam lepiej dzieciaków nie strasz i im nie dokuczaj:evil_lol:

Marinko, wpłaciłam łącznie na koto fundacji 60 zł dla psiaków - dla jednego psa taka wpłata ma znaczenie ale jak się to podzieli przez 3...:-(:-(:-( na więcej teraz mnie nie stać:oops::-(

Posted

[quote name='bico']Argoś, ty tam lepiej dzieciaków nie strasz i im nie dokuczaj:evil_lol:

Marinko, wpłaciłam łącznie na koto fundacji 60 zł dla psiaków - dla jednego psa taka wpłata ma znaczenie ale jak się to podzieli przez 3...:-(:-(:-( na więcej teraz mnie nie stać:oops::-([/QUOTE]

Arguniu :loveu:, posłuchaj rady ciotki Bico :loveu: - to bardzo dobra rada
Bico - Wielkie DZIĘKI :):):)

Posted

ARGO...co tam u Ciebie???
pozdrowienia zza wielkiej wody

heh...ale foty z konskich zalotów Argo do ZYTY

no jak tak mozna..hahahah

paparatzzii:P

kondycja wraca...na dziewczyny sie chce lecie!!!
domku szuka

Posted

15 marca minął miesiąc od kiedy Argo mieszka u mnie ,zrobie więc rozliczenie .
Liczony po 15zł doba .( 32 dni razy 15 zł )
Razem 480zł
[SIZE=4]Jest więc na minusie 480zł[/SIZE]

Posted

[B]Aimez_moi - [COLOR=Red]5 złotych
[COLOR=Black]MTF Zalesie - [COLOR=Red]25 złotych
[COLOR=Black]Bico - [COLOR=Red]20 złotych
[COLOR=Black]Mestudi - [COLOR=Red]31 złotych
[COLOR=Black]Energy - [COLOR=Red]10 złotych[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Posted

Marinko, jeżeli mogę coś zasugerować, to na cafeanimal lepiej wstawiać jak najprostszy opis - dwa, trzy zdania, tak prosto do druku, bo inaczej skracają nieraz w idiotyczny sposób, zupełnie zmieniając sens opisu...

Posted

Przepraszam ze długo nie pisałam ,ale mam kłopot z jednym z psiaków .Lece z nóg nie mam na nic czasu .a wieczorem jak kłade się z komputerem do łózka ,zeby cos napisac to po prostu zasypiam . Wczoraj w nocy laptop spadł mi z łózka ,całe szczęście ,ze się nie roztrzaskał bo byłoby po dogo na pewno na długo ....Brak czasu doprowadza mnie do obłędu .
Ale wracajac do Argunia .Jest w porządku jak najbardziej .Jest czysty.W boksie nawet kropelki moczu .Wszystko załatwia na zewnątrz .Uwielbia kontakt z człowiekiem .Obcych traktuje z dystansem ,alle nie z agresja .
Uwielbia zabawy z sunia Zyta .
Ma zabójczy apetyt .
Po za tym cóz ...Jest gotowy do pokochania .

Posted

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Century Gothic]Zapraszam na ciuchowo- wiosenny Bazarek dla Majora[/FONT][/SIZE][/COLOR]:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184291-Wiosenne-ciuszki-za-MAX-10-z%C5%82-dla-Majora-do-9.05?p=14553126#post14553126[/URL][URL="http://www.dogomania.184291-Wiosenne-ciuszki-za-MAX-10-z%C5%82-dla-Majora-do-9.05?p=14553126#post14553126"]
[/URL]

Posted

Dla nich duzym szokiem będzie zmiana miejsca (mówie o nowym domu ) .Dlatego i u mnie nie moga siedziec długo bo strasznie sie przyzwyczaili .
Argo i tak się otworzył ,jest wesoły pogodny .Ale ogólnie widac ze duzo w zyciu przeszedł .

Posted

[quote name='funia']Dla nich duzym szokiem będzie zmiana miejsca (mówie o nowym domu ) .Dlatego i u mnie nie moga siedziec długo bo strasznie sie przyzwyczaili .
Argo i tak się otworzył ,jest wesoły pogodny .Ale ogólnie widac ze duzo w zyciu przeszedł .[/QUOTE]

Dostałam takiego maila, odnośnie Argo:

Dzień dobry!
chciałam zapytać o pieska Argo - czy jest na tyle odważny, że można go zostawić samego w domu tzn. chodzi mi o pracę 8 - godzinną, gdy nikogo nie ma w domu... Chciałabym przygarnąć pieska i dać mu ciepły dom ale jednocześnie nie chcę mu wyrządzić krzywdy - jeśli nie jest jeszcze w odpowiednim stanie...