Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[INDENT]Zbieramy na sterylkę goldenki. Zapraszam na bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220128-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-sterylk%C4%99-Axy-podopiecznej-FPR-Z%C5%82oty-Pies?p=18283747#post18283747"]http://www.dogomania.pl/threads/2201...7#post18283747[/URL] [/INDENT]

Posted

ostatnie wplaty:
20,- Ladymonia0610 za listopad i grudzień(28.12.)

10,- DOGBOY dla Argo (27.12.)
10,- Beata K., Nowy dwór Maz. - leczenie Argo( 28.12.)
15,- aukcja allegro dla Argo - TERRO KS ( Kasia S.)

Posted

Argo zjada jakoś bo nie ma wyjścia ......Nie dałam mu nic innego ....Ale muszę uzgodnić z wetem jak to ma wyglądac na przyszłosc bo tak być nie moze ze on głodny chodzi ...
Po za tym czas mu wracac do hoteliku .....Na dniach pojedzie .Zobaczymy jak tam się bedzie czuł .Wydaje mi się ,ze bedzie się cieszył .Z ptaszkiem wszystko ok na moje oko .

Posted

[quote name='funia']Argo zjada jakoś bo nie ma wyjścia ......Nie dałam mu nic innego ....Ale muszę uzgodnić z wetem jak to ma wyglądac na przyszłosc bo tak być nie moze ze on głodny chodzi ...
Po za tym czas mu wracac do hoteliku .....Na dniach pojedzie .Zobaczymy jak tam się bedzie czuł .Wydaje mi się ,ze bedzie się cieszył .Z ptaszkiem wszystko ok na moje oko .[/QUOTE]

Ptaszek najważniejszy ;), potem brzuszek.....:lol:

Posted

Znowu jest problem ....Argo nie czuje się dobrze ,ptaszek opuchniety i twardy .Bylismy przed chwilą u weta .Dostał rozkurczowe ,przeciwbólowe ,przeciwobrzekowe .Jesteśmy pod telefonem z wetka w razie co .Mnie się to nie podoba .Oby tylko nie doszło do kolejnych zrostów i kolejnej operacji .
Ile ten pies jeszcze zniesie ......A dzisiaj wystrzały będą a on się boi tragicznie .
Nie znam kosztów wizyty bo nie było weta głównego tylko wetka .Dowiem się potem .

Posted

Argusiu - nie choruj nam już !

choć serce mam pełne smutku dzisiaj - życzę Wam w Nowym 2012 Roku 366 szczęśliwych, dobrych dni, pokoju w sercu, zdrowia na ciele i duszy, a radości w domu, w pracy i na wszystkich wątkach dogomanii!!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='Aimez_moi']O Boziu.....:( co sie dzieje? Faktycznie dzis straszny dzien z tymi wystrzalami.....:(
Moze tam jerst jakis stan zapalny?[/QUOTE]

podejrzewam ,ze to zrosty bo Argo ma tendencję do nich ....Przy kastracji było podobnie ....