Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']I jeszcze jedna dobra wiadomość p. Zofia Czerwińska:loveu:, aktorka Teatru Syrena, słynna pani Zosia z serialu Czterdziestolatek na fb napisała, że w sobotę wpłaci 200 złotych :):multi::multi::multi:[/QUOTE]

To naprawdę super wiadomość :loveu: już się martwiłam,że stowarzyszenie nie dość że zadłużone to i w nowe długi popadnie....

Posted

Kiedyś to robiłam,ale ostatnio sporo zmian na FB i wiele zmieniło się na gorsze, choćby to że nie mogę z komórki udostępniać i nie zawsze mogę zaakceptoeać zaproszenie.
Niewiem jak to wygląda w tej aplikacji fb NA KOMÓRKĘ BO JA WCHODZĘ PRZEZ OPERĘ MINI

Posted

[quote name='Iljova']Kiedyś to robiłam,ale ostatnio sporo zmian na FB i wiele zmieniło się na gorsze, choćby to że nie mogę z komórki udostępniać i nie zawsze mogę zaakceptoeać zaproszenie.
Niewiem jak to wygląda w tej aplikacji fb NA KOMÓRKĘ BO JA WCHODZĘ PRZEZ OPERĘ MINI[/QUOTE]

Ja nawet nie wiem przez co wchodzę...ale u mnie ta wersja na komórkę to porażka...zdecydowanie wolę zwykłą :)

Posted

[quote name='Marinka'][IMG]http://img337.imageshack.us/img337/6337/argot.jpg[/IMG]

Anita, dzięki:) Fajne zdjęcie:) Wklejam na fb :)

[B]Mam prośbę...zrobiłabyś Argo profesjonalny banerek?[/B][/QUOTE]
u mnie chłopak huka juz z plakatem i allegro cegiełkowym w podpisie - mam nadziej, ze coś to da

Posted

Dzięki Anita :)

Śliczny Banerek :) Podlinkowany :) Zachęcam do pobierania :)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/173642-Argo-z-Szyd%C5%82owca-straci-DT-ze-wzgl%C4%99du-na-brak-deklaracji-%28"][IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392156_219870731422346_100001982634640_483871_1326050023_n.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Czuje się lepiej .Zdjete ,szwy a co za tym idzie kołnierz .Ptaszek opuchniety ale mniej .Krwawienia nie widzę ,moze minimalne ale pewnie sobie wylizuje bo ma dostep .
Zaprzyjaznił się z moimi sukami i kotem .Maję omija szerokim łukiem ....Jak ją ma na drodze to z niej schodzi .

Posted

[quote name='Iljova']Argusinku kochany
wszyscy Cię pozdrawiamy.[/QUOTE]

I mocno ściskamy...jednocześnie dając całuski w ten śliczny nochalek :)

Iljova...może Twoje życzenie odnośnie cegiełek się ziści...bo zostało ich zaledwie 34

Posted

[quote name='Marinka']I mocno ściskamy...jednocześnie dając całuski w ten śliczny nochalek :)

Iljova...może Twoje życzenie odnośnie cegiełek się ziści...bo zostało ich zaledwie 34[/QUOTE]

oj, tak, tak !

dogo mi chodzi strasznie..... albo to mój komputer wymaga "wymiany na młodszy model" ;)

mam dobre wieści.... czyli wpłaty:

70,- Kama210 dla Argo i Marcela za VI,VII (15.12.)

100,- leczenie Argo od Barbary W. z Rudnika nad Sanem (14.12.)
10,- leczenie Argo - od Agaty K.-B. z Warszawy (14.12.)

na poczcie widziałam maila z allegro, jutro pewnie wpłyną pieniążki za cegiełki

i jutro pójdzie też przelew do lecznicy za Argusia naszego