Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ale...ale......podobno Argo i Marcel nie przepadaja za soba.....
cos sie zmienilo?[/QUOTE]

No tak do końca to nie jest...wiozłam ich obu z Lublina do Zamościa i jakoś się nie pokąsali...Co prawda miałam nadzieję, że będą mieszkać w jednym boksie....i Argo nawet nie miał nic przeciw temu, ale Marcel już tak....

Posted

[quote name='Aimez_moi']Marcel jest sporo starszy......moze dlatego?[/QUOTE]

Chyba tak. Budzi respekt u wszystkich psiaków w hoteliku (nie wiem tylko jak z Ksenią), bo kiedy wracają np. od weta meldują się u Marcelka

Posted

[quote name='mari23']wpłaty:

140,- AGUSIAP za X ,XI
50,- mtf zalesie
120,- Daria J.
40,- zachary za XI[/QUOTE]

Jeśli chodzi o AgusięP to myślę, że na Argo jest 120 złotych, a 20 złotych na Sabunę, która jest już w cudownym DS :)

Agusiu, zaraz piszę do Ciebie pw.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Czesc Argo.......szkoleniowcu Kochany......:)[/QUOTE]

Argo ma przymusową przerwę od pomagania Kseni w szkoleniu, bo Ksenia ma cieczkę. Argo wykastrowany, ale pewnie raczej by przeszkadzał niż pomagał ....

Posted

[quote name='Marinka']Argo ma przymusową przerwę od pomagania Kseni w szkoleniu, bo Ksenia ma cieczkę. Argo wykastrowany, ale pewnie raczej by przeszkadzał niż pomagał ....[/QUOTE]

oj, nie dla psa kiełbasa :evil_lol:

Posted

[quote name='Marinka']Jeśli chodzi o AgusięP to myślę, że na Argo jest 120 złotych, a 20 złotych na Sabunę, która jest już w cudownym DS :)

Agusiu, zaraz piszę do Ciebie pw.[/QUOTE]

Wszystko się zgadza;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Wszystko się zgadza;)[/QUOTE]

Agusia, zgodziła się, aby cała kwota 140 złotych została na koncie chłopaków :) Dziękuję ślicznie Agusiu :)

[SIZE=1][B]Dziękuję Ijova za zwrócenie uwagi na moją pomyłkę[/B][/SIZE] :loveu: