Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Funi w sumie niczego mu nie brakuje ale przydałby mu się ten domek taki swój własny ze swoimi ludźmi ...
Jasne że Arguś jest cudownym psiakiem :-)

Posted

[quote name='Iljova']U Funi w sumie niczego mu nie brakuje ale przydałby mu się ten domek taki swój własny ze swoimi ludźmi ...
Jasne że Arguś jest cudownym psiakiem :-)[/QUOTE]

U Funi Argo przeszedł prawdziwą metamorfozę i widać jak bardzo jest tam szczęśliwy:) Stał się otwarty, chętnie okazuje radość i sympatię. Rozdaje buziaczki na lewo i prawo. Żałuję, że nie miałam drugiego aparatu, bo zobaczyłybyście jak "podrywał" Anię i jak ochoczo chciał ja całować.
Jest śliczny i bardzo towarzyski :)
Kasiu dzisiaj odeślę łącznik :) Podaj tylko proszę adres na pw :)

Posted

Za maj mamy już zapłacone, choć mam informację, że to za kwiecień (w kwietniu płaciliśmy za kwiecień)....będzie więc w maju niedopłata, bo miesiąc maj ma nie 30 a 31 dni.
Funiu jeśli się mylę popraw mnie:)

Zapłaciliśmy 700 złotych, a powinniśmy 723,40

Posted

tak Argulek wygląda super i nie zamierza brać udziału w trebingach Marcelka i ranias ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Iljova']tak Argulek wygląda super i nie zamierza brać udziału w trebingach Marcelka i ranias ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Dokładnie :) on woli trenować z koleżankami :) Jak tęsknie zza ogrodzenia patrzył za odjeżdżającą Majką - myślę, że między nimi zrodziła się przyjaźń... Na dźwięk jego imienia Majeczka podnosiła główkę i uszka...pewnie tęsknią za sobą :(

Posted

[quote name='Marinka']Dokładnie :) on woli trenować z koleżankami :) Jak tęsknie zza ogrodzenia patrzył za odjeżdżającą Majką - myślę, że między nimi zrodziła się przyjaźń... Na dźwięk jego imienia Majeczka podnosiła główkę i uszka...pewnie tęsknią za sobą :([/QUOTE]

Wszystko możliwe, ale cóż nie mamy wyboru i nie mamy takich możliwości żeby w takie sytuacji psiaki pozostały razem :(