Aimez_moi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Piekny jest.......ale mam nadzieje, ze jest szczesliwy u Funi.......:):) Piekny i szczuply......hihi.....:) Quote
Iljova Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 U Funi w sumie niczego mu nie brakuje ale przydałby mu się ten domek taki swój własny ze swoimi ludźmi ... Jasne że Arguś jest cudownym psiakiem :-) Quote
marakota Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 podnoszę, mam nadzieję że znajdzie domek! a jak z kaską u niego? Quote
Marinka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Iljova']U Funi w sumie niczego mu nie brakuje ale przydałby mu się ten domek taki swój własny ze swoimi ludźmi ... Jasne że Arguś jest cudownym psiakiem :-)[/QUOTE] U Funi Argo przeszedł prawdziwą metamorfozę i widać jak bardzo jest tam szczęśliwy:) Stał się otwarty, chętnie okazuje radość i sympatię. Rozdaje buziaczki na lewo i prawo. Żałuję, że nie miałam drugiego aparatu, bo zobaczyłybyście jak "podrywał" Anię i jak ochoczo chciał ja całować. Jest śliczny i bardzo towarzyski :) Kasiu dzisiaj odeślę łącznik :) Podaj tylko proszę adres na pw :) Quote
Aimez_moi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Iljova']Cześć Argusiu kochany. Ale z Ciebie amant ;-)[/QUOTE] Amant....amant.....:):) Quote
ranias Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Arguś jest fajnym psiakiem.Czy nie będzie brakować mu i Marcelkowi deklaracji? Quote
Marinka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Za maj mamy już zapłacone, choć mam informację, że to za kwiecień (w kwietniu płaciliśmy za kwiecień)....będzie więc w maju niedopłata, bo miesiąc maj ma nie 30 a 31 dni. Funiu jeśli się mylę popraw mnie:) Zapłaciliśmy 700 złotych, a powinniśmy 723,40 Quote
Aimez_moi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Kamila Proc']Argo witaj![/QUOTE] Co tam chlopak slychac u Ciebie?........:) Quote
ranias Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Myślimy z Marcelkiem nad planem treningów dla Argusia :lol: Quote
Aimez_moi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 O Boziu....tylko nie to....:):):) Bedzie druga puszysta kuleczka.....:) Quote
Vesper Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Podnoszę chłopaka- na razie tylko tak mogę pomóc :/ Quote
Marinka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [IMG]http://img199.imageshack.us/img199/6517/dsc3624w.jpg[/IMG] [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/2261/dsc3627.jpg[/IMG] Quote
Marinka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Aimez_moi']Slivzny jest Argulek.....:)[/QUOTE] Śliczny i bardzo zgrabny :) Prawdziwy z niego amant - dziewczyny go lubią :) Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 tak Argulek wygląda super i nie zamierza brać udziału w trebingach Marcelka i ranias ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marinka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Iljova']tak Argulek wygląda super i nie zamierza brać udziału w trebingach Marcelka i ranias ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Dokładnie :) on woli trenować z koleżankami :) Jak tęsknie zza ogrodzenia patrzył za odjeżdżającą Majką - myślę, że między nimi zrodziła się przyjaźń... Na dźwięk jego imienia Majeczka podnosiła główkę i uszka...pewnie tęsknią za sobą :( Quote
Iljova Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Marinka']Dokładnie :) on woli trenować z koleżankami :) Jak tęsknie zza ogrodzenia patrzył za odjeżdżającą Majką - myślę, że między nimi zrodziła się przyjaźń... Na dźwięk jego imienia Majeczka podnosiła główkę i uszka...pewnie tęsknią za sobą :([/QUOTE] Wszystko możliwe, ale cóż nie mamy wyboru i nie mamy takich możliwości żeby w takie sytuacji psiaki pozostały razem :( Quote
Aimez_moi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mam nadzieje, ze Argo znajdzie jakies pocieszenie w innych panienkach.......:) Quote
Recommended Posts