Maruda666 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Rzadko coś zaglądam do Argusia i chyba pogubiłam się z wpłatami :shake: Wg moich rozliczeń zalegam co najmniej od stycznia a w pierwszym poście w liście dłużników nie widzę się. Nie ma mnie też we wpłatach X-XII - 14 października poszło 30 zł na 3 mies ( chyba że to było do października? nie mam jak sprawdzić ). Przed chwilą poszedł przelew na cały ten rok ( 120zł). Napiszcie ile zalegam, please:) Mocne kciuki za chłopaków :) Quote
ranias Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Maruda666 napisał(a):Rzadko coś zaglądam do Argusia i chyba pogubiłam się z wpłatami :shake: Wg moich rozliczeń zalegam co najmniej od stycznia a w pierwszym poście w liście dłużników nie widzę się. Nie ma mnie też we wpłatach X-XII - 14 października poszło 30 zł na 3 mies ( chyba że to było do października? nie mam jak sprawdzić ). Przed chwilą poszedł przelew na cały ten rok ( 120zł). Napiszcie ile zalegam, please:) Mocne kciuki za chłopaków :) O! Inna buzia się pojawiła....:lol: Quote
Aimez_moi Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Ranias......:) mozesz troszke odgruzowac skrzynke? Nic wyslac do Cie nie mozna...... Quote
Marinka Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='Maruda666']Rzadko coś zaglądam do Argusia i chyba pogubiłam się z wpłatami :shake: Wg moich rozliczeń zalegam co najmniej od stycznia a w pierwszym poście w liście dłużników nie widzę się. Nie ma mnie też we wpłatach X-XII - 14 października poszło 30 zł na 3 mies ( chyba że to było do października? nie mam jak sprawdzić ). Przed chwilą poszedł przelew na cały ten rok ( 120zł). Napiszcie ile zalegam, please:) Mocne kciuki za chłopaków :) Kochana Ty nic nie zalegasz, a wręcz przeciwnie wpłaty masz zrobione aż do VII 2014 :) Utraciłam w związku z awarią komputera wszystkie rozliczenia i w tej chwili nie jestem w stanie napisać jaką kwotę i kiedy wpłaciłaś, ale na szczęście na wątku jest post na bieżąco aktualizowany związany a deklaracjami -> #5 Na jego podstawie widać co następuje: [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD]Kto: [/TD] [TD]Kwota deklaracji stałej:[/TD] [TD]Kwota deklaracji jednorazowej:[/TD] [TD]Do kiedy zapłacono:[/TD] [TD]Zaległe wpłaty za:[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"]Maruda66 [/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl69, align: right"] 10,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"]VII 2014 :smile:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Za kolejną wpłatę ślicznie dziękujemy :) Kwota ta będzie wypełnieniem deklaracji do VII 2015 :) Quote
mari23 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 [quote name='Marinka']Kochana Ty nic nie zalegasz, a wręcz przeciwnie wpłaty masz zrobione aż do VII 2014 :) Utraciłam w związku z awarią komputera wszystkie rozliczenia i w tej chwili nie jestem w stanie napisać jaką kwotę i kiedy wpłaciłaś, ale na szczęście na wątku jest post na bieżąco aktualizowany związany a deklaracjami -> #5 Na jego podstawie widać co następuje: [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD]Kto: [/TD] [TD]Kwota deklaracji stałej:[/TD] [TD]Kwota deklaracji jednorazowej:[/TD] [TD]Do kiedy zapłacono:[/TD] [TD]Zaległe wpłaty za:[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"]Maruda66 [/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl69, align: right"] 10,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"]VII 2014 :smile:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Za kolejną wpłatę ślicznie dziękujemy :) Kwota ta będzie wypełnieniem deklaracji do VII 2015 :) no, no, właśnie wpływy podaję, to się okaże, jak bardzo Maruda z wpłatami nie marudzi ;) ;) 25,- Roland_DE (18.03.) 30,- Agnieszka P. z Jadowa (19.03.) 25,- Joanna S. z Łodzi (21.03.) 30,- Piove (21.03.) 200,- :crazyeye: Małgorzata Adrianna O. (24.03.) 120,- Maruda dla Argo I-XII (25.03.) Quote
Marinka Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [quote name='mari23']no, no, właśnie wpływy podaję, to się okaże, jak bardzo Maruda z wpłatami nie marudzi ;) ;) 25,- Roland_DE (18.03.) 30,- Agnieszka P. z Jadowa (19.03.) 25,- Joanna S. z Łodzi (21.03.) 30,- Piove (21.03.) 200,- :crazyeye: Małgorzata Adrianna O. (24.03.) 120,- Maruda dla Argo I-XII (25.03.) Dokładnie Marysiu :) Nasza Maruda tak zamarudziła, że aż uposażyła chłopaków do VII 2015 :) Dziękujemy kochana :) Quote
ranias Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 to nie jest paka...to jest paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka:eek2::eek2: Quote
mari23 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='Marinka']Dokładnie Marysiu :) Nasza Maruda tak zamarudziła, że aż uposażyła chłopaków do VII 2015 :) Dziękujemy kochana :) ale zajrzy tu do nas? bo to 1,5 roku aż..... [quote name='ranias']to nie jest paka...to jest paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka:eek2::eek2: no, proszę Maruda zapłaciła do VII 2015, a Aimez paaaaaaaaaaaaaakę ogromną przysłała - nie zginą nasze chłopaki z takimi cudownymi ciotkami :) Quote
Ladymonia0610 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Jutro wyślę również paczkę ale mała :diabloti::diabloti: do Raniaska :D z fantami dla chłopaków i Kseniulki ;D Quote
Aimez_moi Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Znaczy dotarla......:):) A wszystko w niej jest ok? Quote
ranias Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 obejrzenie zawartości zajmie mi kilka popołudni...:-o Quote
Aimez_moi Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Ranias nie wyglupiaj sie Babo.......pytam czy wszystko jest cale ???? Quote
Maruda666 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='mari23']ale zajrzy tu do nas? bo to 1,5 roku aż..... no, proszę Maruda zapłaciła do VII 2015, a Aimez paaaaaaaaaaaaaakę ogromną przysłała - nie zginą nasze chłopaki z takimi cudownymi ciotkami :) Postaram się poprawić ;) Quote
ranias Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Kamila Proc napisał(a):a ja ogromnie miziam i ja....:lol: Quote
Marinka Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Dzisiaj poszła moja deklaracja dla chłopaków za II i III 2014. Quote
Marinka Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Kochane :) nie wiem czy zauważyłyście....ale wyszłyśmy z długów :multi::multi::multi: Quote
mari23 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='Marinka']Kochane :) nie wiem czy zauważyłyście....ale wyszłyśmy z długów :multi::multi::multi: ostatnia wpłata dla Argo i Marcela zadziwiła mnie i kwotą, i tytułem wplaty ;) 150,- Renata T. z Łosic (27.03.)tytuł wplaty: Argo i Marcel + ren Quote
Recommended Posts