Jump to content
Dogomania

Argo z Szydłowca - na DT u Murki - potrzebne wsparcie na opłaty i szukanie domu

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='ranias']a ja jeszcze nie wiem....:roll:[/QUOTE]

raniasku, spróbujesz i się zakochasz w tym cieście - smakuje jak czekoladowe a nawet lepiej, bo jest wilgotne i nie wysycha :)

Edited by Marinka
Posted

[quote name='Aimez_moi']I sernik...... chcialam tez makowiec ale nie mam zadnego sprawdzonego przepisu.......[/QUOTE]

Ja na makowca niestety też nie mam...zawsze idę na łatwiznę i kupuję gotowca ze sprawdzonej piekarni

Posted

[quote name='Kamila Proc']dzieki za przepis[/QUOTE]

Proszę bardzo :) Ciasto jest po prostu pyszne :)
Podobnie jak lody marchewkowe...których ostatnio nie widuję, a sama zrobić nie potrafię :(

Posted

[quote name='Aimez_moi']A mnie to by sie przydala tygodniowa glodowka.....cos czuje, ze zaczynam sie toczyc......[/QUOTE]

to już raczej zostaw na "po Świętach" :eviltong:

Posted

[quote name='ranias']ja mięso jem bardzo rzadko, uwielbiam mączne potrawy, wszelkie pierogi, kluski, racuchy, makarony...[/QUOTE]

raniasku zapomniałaś o cekuladzie i tureckich delicjach :)

Posted

[quote name='ranias']ja mięso jem bardzo rzadko, uwielbiam mączne potrawy, wszelkie pierogi, kluski, racuchy, makarony...[/QUOTE]

ja dokładnie tak samo :)
i do tego słodycze!!!!

ciasto Marinki super - kusi ten przepis, ale..... czy ja znajdę aż tyle czasu i siły?

Posted (edited)

[FONT=comic sans ms]Kochani zakończyła się już bazarek ratunkowy dla Argo i Marcela.[/FONT]

[FONT=comic sans ms]Uzbierałyśmy 462,50 złotych i już tradycyjnie[/FONT] [FONT=&amp]ranias[/FONT] [FONT=comic sans ms]dla równego rachunku uzupełnia tę kwotę o 17,50 złotych co daje sumę[/FONT] [FONT=comic sans ms][SIZE=4]480 złotych.[/FONT]
Tak więc każdy z ogonków wzbogacił swe konto o 240 złotych :smile:

*Marcel wzbogacił się o 240 złotych
*Argo wzbogacił się o 240 złotych
[FONT=comic sans ms]Mari23, bardzo prosimy o potwierdzenie jak pieniążki dotrą na konto tutaj i na wątku bazarku[/FONT] - KLIK

Edited by Marinka