Jump to content
Dogomania

Argo z Szydłowca - na DT u Murki - potrzebne wsparcie na opłaty i szukanie domu

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ja mam chyba naprawde duzy problem z soczewkami....... wydaje mi sie, ze Argo fajnie sobie przytyl.....:):)
Albo te soczewki sa do bani......[/QUOTE]

Aimez być może będę miała dla Ciebie soczewki :) Jaką oś krzywizny potrzebujesz?
Oczywiście w cenach bardzo korzystnych :)

A swoją drogą mi też się tak wydaje :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']O mamuniu......:):) niemozliwe.....
na razie kupuje focusy visitint.......moc -14......krzywizna 8.6.....srednica 14.0
zreszta tylko te sa dostepne.....[/QUOTE]

A jednak możliwe :)
Nie wiem tylko kiedy będą, ale już są zamówione :)

Posted

[quote name='ranias']Arguś nie przytył tylko muskulatura mu się rozrosła- to przez treningi z Ksenią ;)

czy wy możecie wejść na wątek bazarku, bo mnie od 13 tam nie wpuszcza

http://www.dogomania.pl/threads/218628-Trzecia-edycja-Dla-DZIECI-PAŃ-i-PANÓW.-Dla-5-Psiaków.-18.12.-g.21

Wchodzę bez problemu...nie wiem o co chodzi :shake:

http://www.dogomania.pl/threads/218628-Trzecia-edycja-Dla-DZIECI-PA%C5%83-i-PAN%C3%93W.-Dla-5-Psiak%C3%B3w.-18.12.-g.21

Posted

Marinka.......wiem, ze jestem upierdliwa....ale tak np.-8 chyba firmy Johnson&johnson miesieczne tylko parametrow na razie nie znam dla corci moze gdzies nie masz?......:oops:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Marinka.......wiem, ze jestem upierdliwa....ale tak np.-8 chyba firmy Johnson&johnson miesieczne tylko parametrow na razie nie znam dla corci moze gdzies nie masz?......:oops:[/QUOTE]

Zapytam :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias.....moze zresetuj kompa.....[/QUOTE]

siedzę tu prawie od godziny i nic- zresetowałam, wylogowałam się ,zalogowałam i nie wiem czy go kopnąć czy co....

Posted

[quote name='ranias']siedzę tu prawie od godziny i nic- zresetowałam, wylogowałam się ,zalogowałam i nie wiem czy go kopnąć czy co....[/QUOTE]

A jednak weszłaś, bo widzę Twój wpis :)

nie mogę tu wejść

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kopnij.....:):) nie pomoze ale na pewno Ci energii......:):)[/QUOTE]

to stary i wypróbowany sposób ;)

wpłaty Argusiowo-Marcelkowe:

40,- Marek M. ( 01.12.)
80,- Marinka ( 01.12.)

Posted

[quote name='mari23']to stary i wypróbowany sposób ;)

wpłaty Argusiowo-Marcelkowe:

40,- Marek M. ( 01.12.)
80,- Marinka ( 01.12.)[/QUOTE]

Od razu lepiej się poczułam, jak zobaczyłam Twój wpis :) Dziękuję Mari :)

Posted

[quote name='Marinka']Od razu lepiej się poczułam, jak zobaczyłam Twój wpis :) Dziękuję Mari :)[/QUOTE]

postaram sie poprawiać Ci samopoczucie jak najczęściej :)

znikam, muszę wyprowadzić Ślepka - głośno domaga się spacerku tłuścioch mój malutki:loveu:

Posted

[quote name='Kamila Proc']dzisiaj tez powinnas moze[/QUOTE]

Byłam na spacerku krótkim zresztą, bo moje psy bojowe tak się zapierały,że dociągłam je tylko do bramki.....:roll: