Jump to content
Dogomania

OPOLSKIE WYSTAWY, Opole 24-25.04.2010

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talagia']Siberian-NANA jak jestes zainteresowana seterem angielskim do pocwiczenia do zapraszam do nas ;) Grzeczny jest i ustawia sie z kazdym.[/QUOTE]

Talagia bardzo chętnie . . . a kiedy będziesz w sobote czy niedziele ????

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kisses']szkoda, że nie napisali kiedy MP -.-[/QUOTE]
Właśnie... może jest ktoś z zk Opole i orientuje się o której będą eliminacje do MP?
A co do planu sędziowania, super nic mi się nie pokrywa :D

Posted

Uhu, no tak, Marchewkowy z lusterkiem będzie :D
Będę Cię gonić, jak się okaże, że mam coś wystawić :D

Mi też bardzo fajnie wszystko pasuje, powinnam oblecieć wszystkich, których planowałam... Tylko te eliminacje, ehh :D

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Marchewkowy[/B] - a do nas wpadniesz przywitać się?
Jesteśmy w niedzielę...

Pzdr.[/QUOTE]

Asiaczku oczywiście że wpadnę :) i nawet psa ukradnę :loveu:, mam nadzieję że pamiętasz :lol: Widniejecie w mojej rozpisce gdzie i kiedy być :D basensji 10-11 ring 20.
[quote name='shadow9']Marchewkowy - jak znajdziesz chwilkę to podeszłabyś pod ring rudych z aparatem ;)?[/QUOTE]
Daj mi maila na pw to ci wyśle fotki twoje z rudą z katowic, wprawdzie cykane w biegu ale zawsze coś :razz: z rudymi będzie ciężko bo wtedy wystawiam psy, ale pogadać wpadnę na pewno, tylko pewnie już po rudych.

Posted

[quote name='Marchewkowy']Asiaczku oczywiście że wpadnę :) i nawet psa ukradnę :loveu:, mam nadzieję że pamiętasz :lol: Widniejecie w mojej rozpisce gdzie i kiedy być :D basensji 10-11 ring 20.
[/QUOTE]
Tak, zgadza się. Baski zaczynają o 10.00 na ringu 20. Sędzia z Hiszpanii...
Cieszę się, że o nas nie zapomniałaś:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Kisses']Uhu, no tak, Marchewkowy z lusterkiem będzie :D
Będę Cię gonić, jak się okaże, że mam coś wystawić :D

=[/QUOTE]

Ano będę i z lusterkiem i z ringówką :) Jak bym kogoś nie rozpoznawała to wybaczcie ale pewnie dopóki psów nie wystawie to będę zakręcona :) w sobotę powinien być lajcik bo wystawiam tylko aussie o 13.40 no i MP, ale w Nd może być gorzej ale po 11.40 powinnam być po ocenie psiaków tak że :D

Posted

[quote name='Kisses']To ja za cały Asiaczkowy Team trzymam kciuki, żeby znowu wszystko zgarnęły :D

Zuza, szkoda, że Ci sie nie uda :([/QUOTE]
Ano niestety w sobotę jadę w zupełnie inną stronę i na inną uroczystość ;)

Posted

[quote name='Kisses']To ja za cały Asiaczkowy Team trzymam kciuki, żeby znowu wszystko zgarnęły :D
Zuza, szkoda, że Ci sie nie uda :([/QUOTE]Hohoho, juz pierwsze kciuki sa trzymane:0
Nie dziękujemy!

Pzdr.

Posted

jak dojechac na wystawe z dworca PKP ?
w tamtym roku jechałam taksówką ale pan wziął sobie za psa EXTRA :evil_lol: wiec w tym roku podziekuje bo z Tarnowskich Gór do Opola dojade taniej niz z dwroca na wystawe :roll: