Katarzyna_warszawa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 nie kłucimy sie, ale trzymamy dystans :razz: Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 z dnia na dzień coraz blizej, bliżej :) Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 troche sie czubimy ale chyba sie lubimy :lol: Quote
maja602 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Z pewnością się lubimy, to widać gołym okiem. Czy to już nasza Balbinka na stałe będzie się wylegiwać w takich piernatach? To by było wspaniale. Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='maja602']Z pewnością się lubimy, to widać gołym okiem. Czy to już nasza Balbinka na stałe będzie się wylegiwać w takich piernatach? To by było wspaniale.[/QUOTE] Hymmm, nic nie chce jeszcze mówić na sto procent ale jak dalszy rozwój sytuacji bedzie taki jak jest to chyba Balbi zostanie ze nami . Ja sie w niej zakochałam po uszy :loveu: nie mam tylko jeszcze pewnosci jak sie dogadaja z Luckym... Quote
esperanza Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 A ja się chętnie umówię na spacerek i podpowiem, jak pomóc by się dobrze dogadywały. :-) Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='esperanza']A ja się chętnie umówię na spacerek i podpowiem, jak pomóc by się dobrze dogadywały. :-)[/QUOTE] O bardzo chetnie skorzystamy jesli to nie sprawi Ci kłopotu :) Quote
malagos Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 A to sie panience poszczęściło! Bomba! Quote
Owieczka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 przepraszam za spam ale sprawa pilna http://www.dogomania.pl/threads/1757...MOC?p=13707556 Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [img]http://img40.imageshack.us/img40/7941/dsc00300nm.jpg[img/] Quote
Katarzyna_warszawa Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Balbika ma sie swietnie :) Uwielbia spacery w parku pięknie chodzi bez smyczy bardzo sie pilnuje Jeszcze troche nie akceptuje inych psów ( delikatnie je odstrasza) ale juz i tu robi postepy :) Najbardziej lubi Kajtusia ( zdjecie na fotelu ) tylko jego nie goni i tylko z nim sie naprawde bawi - traktuje go troche jak szczeniaka :) I miła niespodzianka Balbinka uwielbia małe dzieci :) Dosłownie w pare minut zaufała rocznemu dziecku i buźke mu dała i łapka delikatnie zaczepiała ślicznie to wyglądało:) Sunia jest przewspaniała kazdemu zycze takiego psa. Quote
esperanza Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Dziękujemy za wieści. W schronisku cały czas pamiętają o Balbince- Modelce. Co prawda jej miejsce na murku zajmują teraz inne psiaki, ale jej charakter jest nie do podrobienia :-) Quote
Katarzyna_warszawa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 esperanza napisał(a):Dziękujemy za wieści. W schronisku cały czas pamiętają o Balbince- Modelce. Co prawda jej miejsce na murku zajmują teraz inne psiaki, ale jej charakter jest nie do podrobienia :-) tak to prawda psa o takim charakterze jak ona ze świeą szukać - Balbinka jest jedyna w swoim rodzju .Bardzo sie ciesze (i mam nadzieje ze ona tez ) ze nasze drogi sie spotkały :) Quote
Recommended Posts