Jump to content
Dogomania

Modelka Balbinka - wciąż na wybiegu ... kto wypromuje ??? Balbinka ma dom.

Recommended Posts

Posted

[quote name='maja602']Z pewnością się lubimy, to widać gołym okiem.
Czy to już nasza Balbinka na stałe będzie się wylegiwać w takich piernatach? To by było wspaniale.[/QUOTE]

Hymmm, nic nie chce jeszcze mówić na sto procent ale jak dalszy rozwój sytuacji bedzie taki jak jest to chyba Balbi zostanie ze nami . Ja sie w niej zakochałam po uszy :loveu: nie mam tylko jeszcze pewnosci jak sie dogadaja z Luckym...

• 7 months later...
Posted

Balbika ma sie swietnie :)
Uwielbia spacery w parku pięknie chodzi bez smyczy bardzo sie pilnuje
Jeszcze troche nie akceptuje inych psów ( delikatnie je odstrasza) ale juz i tu robi postepy :)
Najbardziej lubi Kajtusia ( zdjecie na fotelu ) tylko jego nie goni i tylko z nim sie naprawde bawi - traktuje go troche jak szczeniaka :)
I miła niespodzianka Balbinka uwielbia małe dzieci :) Dosłownie w pare minut zaufała rocznemu dziecku i buźke mu dała i łapka delikatnie zaczepiała ślicznie to wyglądało:)
Sunia jest przewspaniała kazdemu zycze takiego psa.

Posted

Dziękujemy za wieści.
W schronisku cały czas pamiętają o Balbince- Modelce. Co prawda jej miejsce na murku zajmują teraz inne psiaki, ale jej charakter jest nie do podrobienia :-)

Posted

esperanza napisał(a):
Dziękujemy za wieści.
W schronisku cały czas pamiętają o Balbince- Modelce. Co prawda jej miejsce na murku zajmują teraz inne psiaki, ale jej charakter jest nie do podrobienia :-)

tak to prawda psa o takim charakterze jak ona ze świeą szukać - Balbinka jest jedyna w swoim rodzju .Bardzo sie ciesze (i mam nadzieje ze ona tez ) ze nasze drogi sie spotkały :)