jostel5 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Wie już,kim jesteś i dlatego merda :) [B]Proszę wszystkich związanych (ciałem i duchem :) ) z BP o głosowanie w wewnętrznej ankiecie dogo do KrakVetu! Pamiętacie przecież o naszym zobowiązaniu!:)[/B] Quote
jostel5 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Jakoś mi się dzisiaj posty dublują!Straszne!:angryy: Quote
magenka1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 jaka ona jest piękna i podobna o moje Olka (troszeczkę) z mojego banerka ktoś w przyszłości będzie miał z niej radość Quote
kinga_kinga7 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='magenka1']jaka ona jest piękna i podobna o moje Olka (troszeczkę) z mojego banerka ktoś w przyszłości będzie miał z niej radość[/QUOTE] na pewno:) tylko,żeby ktoś ją pokochał.. Quote
magenka1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ja już pokochałam wiec jestem pierwsza a po mnie na pewno ludzie się znajdą :) tylko niech malutka się powoli oswoi Quote
wasabi81 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Hej Kinga, jak tam Lusia?? Nadal jest taka nieufna czy jest dzisiaj troche odwazniejsza?? Quote
kinga_kinga7 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='wasabi81']Hej Kinga, jak tam Lusia?? Nadal jest taka nieufna czy jest dzisiaj troche odwazniejsza??[/QUOTE] hej! Dzisiaj jest lepiej,podchodzi sama,biega i zwiedza podwórko:) Tylko mam problem z moim psem,Lusia uwielbia inne zwierzaki,chciałaby się pobawić,ale mój ją ignoruje i warczy:( 21 lipca będzie miała szczepienie przeciwko wściekliźnie i będzie umawiana na sterylkę i muszę ją ogłaszać,żeby znalazła cudowny domek:) T tu zdjęcia [IMG]http://i28.tinypic.com/154c2o8.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.tinypic.com/2qn7f45.jpg[/IMG] Quote
magenka1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 jakie ma fajne uszka powinna znaleść szybko domek ogłoszenia dobre zdjęcia i znajdzie się domek Quote
wasabi81 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='magenka1']jakie ma fajne uszka powinna znaleść szybko domek ogłoszenia dobre zdjęcia i znajdzie się domek[/QUOTE] Tak, ona jest sliczna!!:loveu::loveu: a te uszka ma jak antenki;-) Miejmy nadzieje ze Lusia i twoj pies sie jednak dogadaja!! Quote
kinga_kinga7 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='wasabi81']Tak, ona jest sliczna!!:loveu::loveu: a te uszka ma jak antenki;-) Miejmy nadzieje ze Lusia i twoj pies sie jednak dogadaja!![/QUOTE] niedawno mój Tofik zachęcam Lusię do zabawy:) Mam filmik,ale nie umiem wstawić..Ale się cieszę,może będzie już dobrze Quote
aganela Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Może założycie Luście osobny wątek ?? Powinna mieć osobliwość swój.........:) Quote
wasabi81 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='kinga_kinga7']niedawno mój Tofik zachęcam Lusię do zabawy:) Mam filmik,ale nie umiem wstawić..Ale się cieszę,może będzie już dobrze[/QUOTE] Widzisz?! Tofik widocznie musial sie tez do nowej sytuacji przyzwyczaic:-) A co do osobnego watku dla Lusi, to ja jestem za... na 100% bede odwiedzac!! Quote
jostel5 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Jaka ona śmieszna! :) Uszy ma większe od łepetynki! W schronie była taka niepozorna,a u Ciebcie ,Kinguś, psiutek zakwitł!:) Dobrze by było znaleźć małej szybciutko jak najlepszy dom,bo inne bidy czekają na tymczasik u Ciebie!:) Quote
kinga_kinga7 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 sama jestem pod wrażeniem, bo to dopiero 2 dzień, dzisiaj się nie chowała, jest problem z jedzeniem ( je tylko z ręki ), ale to też dopracujemy:) boi się chyba mężczyzn , bo jak widzi mego tatę to ucieka gdzie pieprz rośnie:) a później wraca na swoje posłanko.A odnośnie uszów moja mama mówi, że są to teleskopy:) zaraz założę wątek LUSI i dam znać Quote
kinga_kinga7 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 zapraszam na wątek Lusi:) zobaczcie,może coś trzeba zmienić [url]http://www.dogomania.pl/threads/189177-Lusia-nic-cudowniejszego-pod-ka%C5%BCdym-wzgl%C4%99dem-szuka-ds?p=15038736#post15038736[/url] Quote
jostel5 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Miałam dzisiaj pojechać do schronu i ...nie wyszło :( ! Ale jutro zrobię to na pewno! Pojadę już rano. Quote
kinga_kinga7 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 zobaczcie jakie mamy cudo:) [url]http://bialapodlaska.schronisko.net/adopcja-id-52393.html[/url] Quote
jostel5 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='jostel5']Miałam dzisiaj pojechać do schronu i ...nie wyszło :( ! Ale jutro zrobię to na pewno! Pojadę już rano.[/QUOTE] I nie pojechałam:( .Bo jakoś ciągle mi się wszystko rozłazi-jak nie urok ,to...przemarsz wojska ,jakaś niezorganizowana jestem.Teraz nie będę obiecywać-po prostu pojadę i dam znać ,jak było. Quote
Ewixon Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Jesteście wszyscy super!!! a szczególnie Jostel5, Elimra i Kinga_Kinga7!!! :))), bo najważniesza jest pomoc w szukaniu i tworzeniu DT i DS!!! Quote
kinga_kinga7 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='Ewixon']Jesteście wszyscy super!!! a szczególnie Jostel5, Elimra i Kinga_Kinga7!!! :))), bo najważniesza jest pomoc w szukaniu i tworzeniu DT i DS!!![/QUOTE] Pani Ewo witamy i zapraszamy częściej na nasze wątki:) Quote
jostel5 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Byłam w schronie! Przedwczoraj! :) Zdjęć nie zrobiłam,bo nie miałam czym ,ale nawet gdybym miała-szkoda by mi było czasu na fotografowanie.Powód? Banalny! :) Najbardziej zależało mi na wyspacerowaniu jak największej liczby psiaków.Żar lał się z nieba,spacerowane psiaki moczyły się w bajorze,ze mnie pot lał się STRUMIENIEM :) A teraz o tym ,co nowego w schronisku. Przedszkole dla szczeniorków-jak wiecie-pięknie funkcjonuje i teraz przebywają w nim maluchy przywiezione z Brzeskiej.Osiem albo dziewięć ich jest ,a wszystkie-małe dzikuski. Boją się ludzi strasznie,na widok wyciągniętej ręki natychmiast zmykają do budek. Ich matki nie udało się-niestety odłowić. Obok "przedszkola" jest kojec,w którym mieszka ruda jamnisia ze swoim szczylkiem.Malec jest cudny ,a kiedy obserwuje się jego zachowanie i reakcje "przedszkolaków"-kontrast aż bije po oczach... W schronie trwają prace przy tworzeniu AZYLU dla staruszków. Przygotowanie tego miejsca wymaga naprawdę potężnego wysiłku,ale efekt końcowy będzie imponujący i - co najważniejsze- dziadeczki ze schroniska nareszcie odżyją! Co jeszcze? Hmmm...Ludzia jest już po sterylce :) ,mała,gładka jamniczka już prawie ma dom (zostanie wydana do domku po sterylizacji-państwo na nią czekają):) ,hasiorek siedzi w oddzielnym kojcu,za budynkiem biura ,bo kilka razy próbował nawiać (po siatce wspina się jak kot i jest -tak jak kot-skoczny):evil_lol: ,Piorun (ten czarny,który tak strasznie boi się burzy) zmienił "lokal" i mieszka teraz przy wejściu do biura,żeby-w razie grzmotów- od razu przenieść go do budynku...Piorunek najlepiej i najbezpieczniej czuje się w czasie burzy w "babskiej" :) szafce na ubrania ,która jest mu ZAWSZE w godzinie "W" udostępniana...;) A teraz o tym,co przykre...Maxia jest bardzo,bardzo chora...Schudła strasznie,ma guzy na różnych częściach ciała,wygląda naprawdę źle :( ! P.kierownik powiedział,że być może niedługo trzeba jej będzie pomóc odejść ,ale póki jeszcze Maxia trochę je i nie widać,by bardzo cierpiała , on odwleka tę decyzję. A za TM jest już Ruda Janka...:( Obrażenia,które odniosła podczas wypadku okazały się bardzo poważne...Mimo pozorów wyleczenia Janka bardzo cierpiała i dlatego zapadła decyzja o eutanazji.Teraz jest jej już dobrze. Quote
kinga_kinga7 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='jostel5']Byłam w schronie! Przedwczoraj! :) Zdjęć nie zrobiłam,bo nie miałam czym ,ale nawet gdybym miała-szkoda by mi było czasu na fotografowanie.Powód? Banalny! :) Najbardziej zależało mi na wyspacerowaniu jak największej liczby psiaków.Żar lał się z nieba,spacerowane psiaki moczyły się w bajorze,ze mnie pot lał się STRUMIENIEM :) A teraz o tym ,co nowego w schronisku. Przedszkole dla szczeniorków-jak wiecie-pięknie funkcjonuje i teraz przebywają w nim maluchy przywiezione z Brzeskiej.Osiem albo dziewięć ich jest ,a wszystkie-małe dzikuski. Boją się ludzi strasznie,na widok wyciągniętej ręki natychmiast zmykają do budek. Ich matki nie udało się-niestety odłowić. Obok "przedszkola" jest kojec,w którym mieszka ruda jamnisia ze swoim szczylkiem.Malec jest cudny ,a kiedy obserwuje się jego zachowanie i reakcje "przedszkolaków"-kontrast aż bije po oczach... W schronie trwają prace przy tworzeniu AZYLU dla staruszków. Przygotowanie tego miejsca wymaga naprawdę potężnego wysiłku,ale efekt końcowy będzie imponujący i - co najważniejsze- dziadeczki ze schroniska nareszcie odżyją! Co jeszcze? Hmmm...Ludzia jest już po sterylce :) ,mała,gładka jamniczka już prawie ma dom (zostanie wydana do domku po sterylizacji-państwo na nią czekają):) ,hasiorek siedzi w oddzielnym kojcu,za budynkiem biura ,bo kilka razy próbował nawiać (po siatce wspina się jak kot i jest -tak jak kot-skoczny):evil_lol: ,Piorun (ten czarny,który tak strasznie boi się burzy) zmienił "lokal" i mieszka teraz przy wejściu do biura,żeby-w razie grzmotów- od razu przenieść go do budynku...Piorunek najlepiej i najbezpieczniej czuje się w czasie burzy w "babskiej" :) szafce na ubrania ,która jest mu ZAWSZE w godzinie "W" udostępniana...;) A teraz o tym,co przykre...Maxia jest bardzo,bardzo chora...Schudła strasznie,ma guzy na różnych częściach ciała,wygląda naprawdę źle :( ! P.kierownik powiedział,że być może niedługo trzeba jej będzie pomóc odejść ,ale póki jeszcze Maxia trochę je i nie widać,by bardzo cierpiała , on odwleka tę decyzję. A za TM jest już Ruda Janka...:( Obrażenia,które odniosła podczas wypadku okazały się bardzo poważne...Mimo pozorów wyleczenia Janka bardzo cierpiała i dlatego zapadła decyzja o eutanazji.Teraz jest jej już dobrze.[/QUOTE] dziękujemy za relację:)! Maxi jest mi bardzo szkoda,Janki też..:( Quote
Recommended Posts