kinga_kinga7 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='elmira']Tak, wygląda na to, że 03.06 będę w Białej:) Pierwotnie do Siedlec miała podwieźć Lotkę Jostel, a ja z Siedlec. Może uda mi się odwiedzić schronisko? Ale było by super![/QUOTE] no,byłoby super Elmirko:) Quote
elmira Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='kinga_kinga7']no,byłoby super Elmirko:)[/QUOTE] A Ty bedziesz w czwartek w schronisku, czy się nie wybierasz? Quote
kinga_kinga7 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='elmira']A Ty bedziesz w czwartek w schronisku, czy się nie wybierasz?[/QUOTE] kurcze,chciałabym,ale to nie ode mnie zależy..nie mam jak dojechać:( Quote
elmira Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Pilnie szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie, dla Stefanka. Quote
NiJaSe Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 to czekamy na Lotke , sory ze sie troche opuscialam ale Ty Elmirko wiesz jakie mam urwanie głowy Quote
elmira Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='NiJaSe']to czekamy na Lotke , sory ze sie troche opuscialam ale Ty Elmirko wiesz jakie mam urwanie głowy[/QUOTE] Spoko, spoko NiJaSe. Masz teraz priorytet i tego się trzymaj. I tak nam niesamowicie pomagasz. Jak będziesz miała chwile, to podeślij mi proszę telefon do Pan i ewentualnie adres. Ja zadzwonię i dogadam dowóz Lotki. Mam nadzieję, że godziny wieczorne-do 20;) nie będą Paniom przeszkadzały:) I jeszcze jedno:multi::multi::multi: Biała otrzymała wsparcie na budowę wewnętrznego azylu dla staruszków z Dogoskarbonki. Pomoc niebagatelna, bo aż 6000 złotych. Quote
kinga_kinga7 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='elmira']Spoko, spoko NiJaSe. Masz teraz priorytet i tego się trzymaj. I tak nam niesamowicie pomagasz. Jak będziesz miała chwile, to podeślij mi proszę telefon do Pan i ewentualnie adres. Ja zadzwonię i dogadam dowóz Lotki. Mam nadzieję, że godziny wieczorne-do 20;) nie będą Paniom przeszkadzały:) I jeszcze jedno:multi::multi::multi: Biała otrzymała wsparcie na budowę wewnętrznego azylu dla staruszków z Dogoskarbonki. Pomoc niebagatelna, bo aż 6000 złotych.[/QUOTE] [B][/B]ojejku,ale fajnie:) Bardzo im sie przyda[B][/B] Quote
Kapsel Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='elmira']Pilnie szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie, dla Stefanka.[/QUOTE] Elmirko, mąż Nes2009 mógłby ewentualnie zrobic jak nie znajdziecie nikogo :roll: Quote
Nes2009 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Tu Trufel- mąż NES2009 i proszę odtąd mnie tak nazywać. Kiedy musi być ta wizyta i jakiego psiaczka dotyczy gdzie komu i za ile;) Quote
zalerek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [FONT=Tahoma]Witam po małej przerwie ... trochę jeździłem po Polsce. Teraz jestem w Białej, ale auto w naprawie … mam nadzieję, że jutro już będzie zdrowe … [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Co z transportem dla Lotki może mogę jakoś pomóc ? [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [quote name='kinga_kinga7']kurcze,chciałabym,ale to nie ode mnie zależy..nie mam jak dojechać:([/QUOTE] [FONT=Tahoma]W czwartek możemy się spotkać w schronisku … Kinga możemy Ci jakoś pomóc ? [/FONT] Quote
kinga_kinga7 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 od soboty będę miała już egzaminy w szkole,więc na tym się muszę teraz skupić:( Quote
zalerek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='kinga_kinga7']od soboty będę miała już egzaminy w szkole,więc na tym się muszę teraz skupić:([/QUOTE] Ucz się pilnie i powodzenia na egzaminach :) ... Quote
elmira Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Nes2009']Tu Trufel- mąż NES2009 i proszę odtąd mnie tak nazywać. Kiedy musi być ta wizyta i jakiego psiaczka dotyczy gdzie komu i za ile;)[/QUOTE] Witaj Truflu:) Dzięki wielkie za pomoc. Jostel dowiedziała się, że Panie mieszkają na Podgórzu. Piesek, którym są zainteresowane to Stefan, za chwilkę zobaczę, gdzie on był pokazywany, tu na wątku i zalinkuję. Do Pani mam nr telefonu. Mogę Ci przesłać? [url]http://www.dogomania.pl/threads/173527-320-pi%C4%99knych-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-szuka-domk%C3%B3w-potrzebne-og%C5%82oszenia!!/page62[/url] Stefan od postu nr 1230. Taki mały cudaczek:) Quote
elmira Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='zalerek'][FONT=Tahoma]Witam po małej przerwie ... trochę jeździłem po Polsce. Teraz jestem w Białej, ale auto w naprawie … mam nadzieję, że jutro już będzie zdrowe … [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Co z transportem dla Lotki może mogę jakoś pomóc ? [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]W czwartek możemy się spotkać w schronisku … Kinga możemy Ci jakoś pomóc ? [/FONT][/QUOTE] Zalerek, okazało się, że ja przyjade do Białej w czwartek. Tak, więc Lotkę zabiorę ze schroniska i zawiozę do Warszawy. Kinga, powodzenia na egzaminach. Ty, dla równowagi możesz trzymać za mnie. Mam w weekend jeszcze dwa;):) Quote
kinga_kinga7 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 dzięki za kciuki za egzaminy,a ja za Ciebie i Lotkę będę trzymała Elmirko:) Quote
zalerek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='elmira']Zalerek, okazało się, że ja przyjade do Białej w czwartek. Tak, więc Lotkę zabiorę ze schroniska i zawiozę do Warszawy. Kinga, powodzenia na egzaminach. Ty, dla równowagi możesz trzymać za mnie. Mam w weekend jeszcze dwa;):)[/QUOTE] [FONT=Tahoma]Cieszę się, że Lotka już w czwartek opuści schron ....[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Trzymam kciuki za wszystkie Wasze egzaminy ...[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Ja już po sesji ;) wszyscy u mnie zaliczyli ..... :lol::lol::lol:[/FONT] Quote
elmira Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='kinga_kinga7']dzięki za kciuki za egzaminy,a ja za Ciebie i Lotkę będę trzymała Elmirko:)[/QUOTE] :) Będzie dobrze! [quote name='zalerek'][FONT=Tahoma]Cieszę się, że Lotka już w czwartek opuści schron ....[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Trzymam kciuki za wszystkie Wasze egzaminy ...[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Ja już po sesji ;) wszyscy u mnie zaliczyli ..... :lol::lol::lol:[/FONT][/QUOTE] Ale Ci dobrze. Ja co najmniej do lipca się edukuję;) Quote
Nes2009 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='elmira']Witaj Truflu:) Dzięki wielkie za pomoc. Jostel dowiedziała się, że Panie mieszkają na Podgórzu. Piesek, którym są zainteresowane to Stefan, za chwilkę zobaczę, gdzie on był pokazywany, tu na wątku i zalinkuję. Do Pani mam nr telefonu. Mogę Ci przesłać? [url]http://www.dogomania.pl/threads/173527-320-pi%C4%99knych-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-szuka-domk%C3%B3w-potrzebne-og%C5%82oszenia!!/page62[/url] Stefan od postu nr 1230. Taki mały cudaczek:)[/QUOTE] Na 100% Trufel będzie w Krakowie 7 czerwca. Jeżeli sprawa baardzo pilna to może być wizyta 2-3 czerwca. Ale będzie miał baardzo mało czasu. Dajcie znać 12 257 90 15 stacjonarny. Quote
elmira Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Wszytko wskazuje na to, że Biała otrzyma również pomoc z Krakvetu:) Quote
Finetta Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [COLOR="blue"][B]Gratulacje Biała Podlaska[/B][/COLOR] 318 glosow-52 %. Quote
elmira Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Finetta'][COLOR="blue"][B]Gratulacje Biała Podlaska[/B][/COLOR] 318 glosow-52 %.[/QUOTE] :multi::multi::multi: Super:) Quote
Kapsel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Finetta'][COLOR=blue][B]Gratulacje Biała Podlaska[/B][/COLOR] 318 glosow-52 %.[/QUOTE] Gratulacje Dziewczyny!!!!!! dobra robota :multi::multi::multi::multi: Quote
kinga_kinga7 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Finetta'][COLOR="blue"][B]Gratulacje Biała Podlaska[/B][/COLOR] 318 glosow-52 %.[/QUOTE] hura!!!!! Na reszcie się udało:) Quote
Recommended Posts