Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elmira']Tak, wygląda na to, że 03.06 będę w Białej:) Pierwotnie do Siedlec miała podwieźć Lotkę Jostel, a ja z Siedlec.

Może uda mi się odwiedzić schronisko? Ale było by super![/QUOTE]

no,byłoby super Elmirko:)

Posted

[quote name='NiJaSe']to czekamy na Lotke , sory ze sie troche opuscialam ale Ty Elmirko wiesz jakie mam urwanie głowy[/QUOTE]

Spoko, spoko NiJaSe. Masz teraz priorytet i tego się trzymaj.

I tak nam niesamowicie pomagasz. Jak będziesz miała chwile, to podeślij mi proszę telefon do Pan i ewentualnie adres. Ja zadzwonię i dogadam dowóz Lotki. Mam nadzieję, że godziny wieczorne-do 20;) nie będą Paniom przeszkadzały:)

I jeszcze jedno:multi::multi::multi: Biała otrzymała wsparcie na budowę wewnętrznego azylu dla staruszków z Dogoskarbonki. Pomoc niebagatelna, bo aż 6000 złotych.

Posted

[quote name='elmira']Spoko, spoko NiJaSe. Masz teraz priorytet i tego się trzymaj.

I tak nam niesamowicie pomagasz. Jak będziesz miała chwile, to podeślij mi proszę telefon do Pan i ewentualnie adres. Ja zadzwonię i dogadam dowóz Lotki. Mam nadzieję, że godziny wieczorne-do 20;) nie będą Paniom przeszkadzały:)

I jeszcze jedno:multi::multi::multi: Biała otrzymała wsparcie na budowę wewnętrznego azylu dla staruszków z Dogoskarbonki. Pomoc niebagatelna, bo aż 6000 złotych.[/QUOTE]

[B][/B]ojejku,ale fajnie:) Bardzo im sie przyda[B][/B]

Posted

[quote name='elmira']Pilnie szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie, dla Stefanka.[/QUOTE]
Elmirko, mąż Nes2009 mógłby ewentualnie zrobic jak nie znajdziecie nikogo :roll:

Posted

[FONT=Tahoma]Witam po małej przerwie ... trochę jeździłem po Polsce. Teraz jestem w Białej, ale auto w naprawie … mam nadzieję, że jutro już będzie zdrowe … [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Co z transportem dla Lotki może mogę jakoś pomóc ? [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

[quote name='kinga_kinga7']kurcze,chciałabym,ale to nie ode mnie zależy..nie mam jak dojechać:([/QUOTE]

[FONT=Tahoma]W czwartek możemy się spotkać w schronisku … Kinga możemy Ci jakoś pomóc ? [/FONT]

Posted

[quote name='kinga_kinga7']od soboty będę miała już egzaminy w szkole,więc na tym się muszę teraz skupić:([/QUOTE]

Ucz się pilnie i powodzenia na egzaminach :) ...

Posted

[quote name='Nes2009']Tu Trufel- mąż NES2009 i proszę odtąd mnie tak nazywać.

Kiedy musi być ta wizyta i jakiego psiaczka dotyczy gdzie komu i za ile;)[/QUOTE]

Witaj Truflu:) Dzięki wielkie za pomoc. Jostel dowiedziała się, że Panie mieszkają na Podgórzu. Piesek, którym są zainteresowane to Stefan, za chwilkę zobaczę, gdzie on był pokazywany, tu na wątku i zalinkuję. Do Pani mam nr telefonu. Mogę Ci przesłać?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173527-320-pi%C4%99knych-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-szuka-domk%C3%B3w-potrzebne-og%C5%82oszenia!!/page62[/url]

Stefan od postu nr 1230. Taki mały cudaczek:)

Posted

[quote name='zalerek'][FONT=Tahoma]Witam po małej przerwie ... trochę jeździłem po Polsce. Teraz jestem w Białej, ale auto w naprawie … mam nadzieję, że jutro już będzie zdrowe … [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Co z transportem dla Lotki może mogę jakoś pomóc ? [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma]W czwartek możemy się spotkać w schronisku … Kinga możemy Ci jakoś pomóc ? [/FONT][/QUOTE]

Zalerek, okazało się, że ja przyjade do Białej w czwartek. Tak, więc Lotkę zabiorę ze schroniska i zawiozę do Warszawy.

Kinga, powodzenia na egzaminach. Ty, dla równowagi możesz trzymać za mnie. Mam w weekend jeszcze dwa;):)

Posted

[quote name='elmira']Zalerek, okazało się, że ja przyjade do Białej w czwartek. Tak, więc Lotkę zabiorę ze schroniska i zawiozę do Warszawy.

Kinga, powodzenia na egzaminach. Ty, dla równowagi możesz trzymać za mnie. Mam w weekend jeszcze dwa;):)[/QUOTE]

[FONT=Tahoma]Cieszę się, że Lotka już w czwartek opuści schron ....[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Trzymam kciuki za wszystkie Wasze egzaminy ...[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Ja już po sesji ;) wszyscy u mnie zaliczyli ..... :lol::lol::lol:[/FONT]

Posted

[quote name='kinga_kinga7']dzięki za kciuki za egzaminy,a ja za Ciebie i Lotkę będę trzymała Elmirko:)[/QUOTE]

:) Będzie dobrze!

[quote name='zalerek'][FONT=Tahoma]Cieszę się, że Lotka już w czwartek opuści schron ....[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Trzymam kciuki za wszystkie Wasze egzaminy ...[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Ja już po sesji ;) wszyscy u mnie zaliczyli ..... :lol::lol::lol:[/FONT][/QUOTE]

Ale Ci dobrze. Ja co najmniej do lipca się edukuję;)

Posted

[quote name='elmira']Witaj Truflu:) Dzięki wielkie za pomoc. Jostel dowiedziała się, że Panie mieszkają na Podgórzu. Piesek, którym są zainteresowane to Stefan, za chwilkę zobaczę, gdzie on był pokazywany, tu na wątku i zalinkuję. Do Pani mam nr telefonu. Mogę Ci przesłać?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173527-320-pi%C4%99knych-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-szuka-domk%C3%B3w-potrzebne-og%C5%82oszenia!!/page62[/url]

Stefan od postu nr 1230. Taki mały cudaczek:)[/QUOTE]

Na 100% Trufel będzie w Krakowie 7 czerwca. Jeżeli sprawa baardzo pilna to może być wizyta 2-3 czerwca. Ale będzie miał baardzo mało czasu. Dajcie znać 12 257 90 15 stacjonarny.

Posted

[quote name='Finetta'][COLOR=blue][B]Gratulacje Biała Podlaska[/B][/COLOR]
318 glosow-52 %.[/QUOTE]
Gratulacje Dziewczyny!!!!!! dobra robota :multi::multi::multi::multi: