Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NiJaSe']jostek ja to codziennie slysze panie Lotkowe " co u naszej suni?"
a wlasnie dzisiaj sterylka tak ?
macie jakaś opcje transportu ?? :/[/QUOTE]

Mała jest właśnie na sterylce..Chciałabym,by pojechała już zaraz,ale muszę wyjechać na tydzień :( i będę "coś" kombinować przez telefon. Odnośnie transportu ,rzecz jasna...Ciekawe,czy Panie dorzuciłyby jakiś pieniążek...? A czy w ogóle widziały niunię na zdjęciach?

Posted

widziały :) , sa zachwycone mała ,dzisiaj pytały o imię i stwietrdzily ze skoro zostala nazwana Lotką to one juz nic nie bedą zmieniać
cholerka zapomnialam zapytac czy sa w stanie dolozyc do transportu ,ale obiecuje ze nadrobie

Posted

Historia jej imienia jest prozaiczna i okrutna.Lotka któregoś dnia "sfrunęła" przez wysokie ogrodzenie schroniska przerzucona do środka w jakiejś związanej na węzeł płachcie..:( To cud,że się nie połamała ! Ogrodzenie ma 2,5 metra wysokości ,a ona nic nie widziała ,więc nie mogła nawet- w miarę bezpiecznie -ułożyć ciałka w czasie tego "lotu" ...

Posted

To, co było złe, to raczej już za Lotką:) Rozmawiałam dzisiaj z P. Kierownikiem i mam dobre nowiny. Lotka czuje się dobrze po zabiegu. Ma maleńki szew na brzuszku. Mam nadzieje, że uda się zgrać transport i Lotka szybko przyjedzie do swojego nowego domu.

Posted

[quote name='elmira']To, co było złe, to raczej już za Lotką:) Rozmawiałam dzisiaj z P. Kierownikiem i mam dobre nowiny. Lotka czuje się dobrze po zabiegu. Ma maleńki szew na brzuszku. Mam nadzieje, że uda się zgrać transport i Lotka szybko przyjedzie do swojego nowego domu.[/QUOTE]

jakie dobre nowinki:)

Posted

raju Panie czekaja ,a ja nie mialam nawet dzisiaj czasu zapytac o te koszta
Mru mi dostraczyla znalezionego haszczaka z poczatkiem babeszji i mialam ubaw po pachy :/

Posted

[quote name='NiJaSe']raju Panie czekaja ,a ja nie mialam nawet dzisiaj czasu zapytac o te koszta
Mru mi dostraczyla znalezionego haszczaka z poczatkiem babeszji i mialam ubaw po pachy :/[/QUOTE]

O, faktycznie miałaś wesoło:shake:

Z tym transportem to kombinujemy. Jostel dzisiaj pierwszy dzień na wyjeździe, ale jak ja znam, to ona cały czas duma, jak Lotkę najszybciej dostarczyć do Siedlec. Z Siedlec targam Małą ja;)

Posted

[quote name='elmira']O, faktycznie miałaś wesoło:shake:

Z tym transportem to kombinujemy. Jostel dzisiaj pierwszy dzień na wyjeździe, ale jak ja znam, to ona cały czas duma, jak Lotkę najszybciej dostarczyć do Siedlec. Z Siedlec targam Małą ja;)[/QUOTE]

postaram się coś poszukać..

Posted

[quote name='kinga_kinga7']postaram się coś poszukać..[/QUOTE]

Fajnie by było. Jostel mowiła, ze ona fajna sunia, więc przypuszczam, że nie będzie problemów w samochodzie. Może ktoś będzie się wybierał z Białej w stronę Siedlec i nie trzeba by było nic płacić...Tak sobie marzę;)

Posted

[quote name='kora78']poproszę o nr strony z opisem i fotami tego białego kudłacza, któego reklamowałyście w przygarnę psa, ok? on nie ma wątku?[/QUOTE]

Może chodzi Ci o Mopika?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186404-Mopik-depresja-i-brak-oka-r%C3%B3wna-si%C4%99-do%C5%BCywocie-Potrzebne-dt-cokolwiek-([/url]

Posted

Elmirko rozmawialm z pania na temat kosztow , mowi ze troszke moze dolozyc ale nie za zawiele (choroba nowotworowa pustoszy jej portfel a i na sunie juz odłozyla na weta itd.)

Posted

NiJaSe, może uda się małą przewieźć za free. Oczywiście rozumiem, że w przypadku choroby każda złotówka jest na wagę złota.

Wici rozesłane-mam nadzieje, że ktoś się znajdzie i przewiezie Lotkę do Siedlec. Ja za mój kawałek transportu pieniędzy nie chcę:)

Posted

Elmirkoooooo
Pani do mnie zadwoniła i mówi tak:
"Pani Renatko , ja przeliczyłam wszystko i wyszło mi ze stac mnie na dołozenie 100 zl do tego transportu , niech ta sunia tam juz nie siedzi , a pozatym ja jestem niecierpliwa jak dziecko ;płaćcie za ten transport i niech ona juz jedzie" :):)

Posted

[quote name='NiJaSe']Elmirkoooooo
Pani do mnie zadwoniła i mówi tak:
"Pani Renatko , ja przeliczyłam wszystko i wyszło mi ze stac mnie na dołozenie 100 zl do tego transportu , niech ta sunia tam juz nie siedzi , a pozatym ja jestem niecierpliwa jak dziecko ;płaćcie za ten transport i niech ona juz jedzie" :):)[/QUOTE]

Dobra, to ja dzwonię. Najwyżej mnie powieszą za uszy za zawracanie tyłka w sobotę;)

Posted

hehe a ja normalnie pokochalam tą kobiete :D:D
niesamowita jest
Pisz mi w razie co smska bo nie wiem czy będe pod netem
heh Mru mnie wkrecila w takie o cos i mam zajęcie :evil_lol:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-w-okolicy-Wyszkowa-[/url]!!!!!

Posted

Koniec 31.05 . godz. 24:00.
Jeszcze ok 28 godzin.
powinno się udac.

W głosowaniu dogo brało udział 860 osób, z czego [b]405[/b] głosowało na BP
W KrakVecie zagłosowało już 591 osób,w tym na Białą Podlaską[b] 311 -52%[/b].

Posted

[quote name='elmira']03.06 br Lotka jedzie do domu, do Warszawy. Sunia pomyślnie przeszła sterylizację. Pojedzie już wygojona :)[/QUOTE]

no to super:) Nareszcie Lotka będzie w domku,a znalazł się jakiś transport?

Posted

Tak, wygląda na to, że 03.06 będę w Białej:) Pierwotnie do Siedlec miała podwieźć Lotkę Jostel, a ja z Siedlec.

Może uda mi się odwiedzić schronisko? Ale było by super!