Gojasasa Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 5 godzin temu, Ryss napisał: Niezwykłe - ponad trzy miesiące przygotowań do podróży! Albo niezwykłe schronisko, albo niezwykła podróż. Patagonia? Póki co sama jeszcze nie mogę go zabrać.... Quote
kinga_kinga7 Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 O 23.04.2016 o 08:21, Ryss napisał: Przepraszam za cytat, ale nie wiem dlaczego mi wchodzi ... Bejotko ! Do adopcji poszła Hercia :) W końcu opuściła schronisko na zawsze ! Do towarzystwa ma kociaka, z którym dogaduje się - nie jest bardzo zainteresowana :) i konia, którego jeszcze się trochę obawia, ale myślę, że to kwestia czasu :) Quote
Bejotka Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 3 godziny temu, kinga_kinga7 napisał: Bejotko ! Do adopcji poszła Hercia :) W końcu opuściła schronisko na zawsze ! Do towarzystwa ma kociaka, z którym dogaduje się - nie jest bardzo zainteresowana :) i konia, którego jeszcze się trochę obawia, ale myślę, że to kwestia czasu :) Super :) Zdejmuję ogłoszenia :) Quote
kinga_kinga7 Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 Do adopcji poszła Szanna vel Tajga ! Quote
kinga_kinga7 Posted August 3, 2016 Author Posted August 3, 2016 O 2.08.2016 o 08:17, Bejotka napisał: TA? Tak ! Quote
Gojasasa Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Hejka wszystkim :D Od wczoraj Spryciarz jest w SWOIM domku i piszę, żeby powiedzieć jak cudownego oraz kochanego mam pieska :D Owszem, wczoraj był troszkę zdezorientowany ale stres i te sprawy. Bałam się, że będzie brudził więc wstaję o 4 rano żeby w razie czego posprzątać i wyjść na spacer aleee... czysto pies nawet nie miał zamiaru wstawać na spacer więc i ja poszłam dalej spać. Wstałam o 5 radość Sprytka była ogromna gdy zobaczył mnie na schodach :) dzisiaj też pierwszy raz został sam na 4 godziny i ani razu nie zaszczekał, meble całe więc podejrzewam, że spał albo uczył się angielskiego :p Niekomfortowo się czuje w parku miejskim ale popracujemy nad tym :) W tym tygodniu czeka nas pierwsza wizyta u weta trzeba zarejestrować pieska i w końcu porządek z łapkami zrobić. W poprzednim domku podobno był problem z tym, żeby był w domu i cały czas drapał na dwór XD No cóż u mnie drzwi na podwórko otwarte ale mu wygodniej w domu :) Dziękuję wszystkim za wszystko (Bejotko baaardzo dziękuję za ogłoszenia <3 ) :D Serdeczne pozdrowienia z Anglii i trzymajcie kciuki :D Już wiem jakie to okropne uczucie odmawiać psu gdy sępi przy stole :p Quote
kinga_kinga7 Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Kochani ! Po raz kolejny nasze schronisko jest zgłoszine do konkursu krakvet, będziemy walczyć i mamy nadzieje, że nam pomożecie ...? Wygrana byłaby dla nas gromnym wsparciem ! Ankieta do głosowania pojawi się 16 czerwca, ale już musimy się przygotować i zebrać :) :) Wspólnymi siłami damy radę ! Quote
Recommended Posts