Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Poprosiłam o wklejenie linku do aukacji na portalu łowickim [email protected].,mam nadzieję,ze spełnią nasza prośbę Quote
_Ika_ Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Witam :lol: i załączam kilka zimowych fotek Nikolasa :razz:. Wkrótce minie rok odkąd wszedł do naszej rodziny :lol: Quote
kajkoowa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wydoroślał chłopak! A jak ten czas szybko leic! http://foto2.m.onet.pl/_m/c6cbde32e4b0192ffd7176bdee5bbd9e,10,19,0.jpg niczym prawdziwy wilk Quote
Romka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Piękny,cudny,kochany i widać,ze szczęsliwy a ponadto pasuje kolorystycznie do krajobrazu...odwiedżcie nas latem,aż się chce ucałować pyszczydło... Quote
_Ika_ Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Hej:lol: Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale wrzucam ostatnie fotki Nikolaska, tak cudne pyszczycho, że nie mogę się powstrzymać :eviltong: To sesja Niko na balkonie, jego królestwo i zarazem punkt obserwacyjny ;) Quote
_Ika_ Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 A tu Niko z kolegami - piesami na wybiegu, który odwiedza prawie codziennie, i gdzie ma kilku swoich, stałych kumpli. Goldena z którym szaleje i który poza Nikolasem świata nie widzi i chce go tylko dla siebie, ale nie mam fotki :-(, bo z wybiegu mam mało zdjeć, w sumie w ogóle. trudno w ruchu uchwycić co z resztą widać po zdjęciach. a to drugi chłopak - Akillo z paczki, młody doberman, do którego Niko traktuje jak młodszego brata, czasem pozwala się tarmosić i podgryzać, czasem daje do zrozumienia, że nie ma ochoty na zabawę, ale zawsze z dużą dozą cierpliwości. Nikolas nie każdemu psu pozwala wyciagnać sobie piłeczkę z pyska, ale Aki to co innego Quote
_Ika_ Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Mam nadzieję, że nie zanudzę :razz:, ale ja tak Nikolasem potrafię zachwycać się godzinami. Na koniec jeszcze kilka fotek z weekendowego wyjazdu do Rudnika. Pozdrawiam :lol: Quote
mamanabank Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ika, bardzo dziękujemy! Pewnie, że zaglądamy, czekamy i cieszymy oko! Niko niezmiennie jest piękny i wzruszający. Quote
_Ika_ Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Cieszę się, że wciąż pamiętacie Niko :lol:. Powiem,że mamy w planach odwiedzić, w któryś z weekendów Łowicz, ale to pewnie wcześniej odezwę się mailowo :lol: Quote
Paula03 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 On jest taki szczęśliwy :loveu: I ta jego słodka mordka ;) :loveu: Quote
bahlsa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 _Ika_, odezwę się w połowie czerwca, teraz mam gości spoza granic PL i wtedy uzgodnimy termin spotkania :). Pięknego masz psa :loveu: Quote
_Ika_ Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 OK, to czekam na telefon :lol:, a pies przekochany :loveu: Quote
Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 _Ika_ napisał(a):Cieszę się, że wciąż pamiętacie Niko :lol:. Powiem,że mamy w planach odwiedzić, w któryś z weekendów Łowicz, ale to pewnie wcześniej odezwę się mailowo :lol: Przyjedz koniecznie...tylko nie zapomnij Niko:cool3:...koniecznie!:lol:Kochany pies...zawsze miał coś takiego,ze wzbudzał pozytywne emocje...pamiętam jak był w hoteliku u Jamora... w tym samym hoteliku był Bronek ,olbrzymi malamut...postrach nie tylko psów...niepokorny olbrzym...tylko Niko dostąpił takiego zaszczytu,że ten zbój lizał mu pysk...nawet Jamor był zaskoczony...Niko podchodził do boksu tych najstarszych i najgrożniejszych psów...i zachęcał do zabawy,coś w rodzaju:"no wstawaj,no...chodz się bawić..."i te psie czarne charaktery nic mu nie robiły złego...ma dobrą energię,to widać na zdjęciach i z opowieści wynika...masz szczęście Ika...:lol::lol::lol:...mądry,kochany pies... Quote
_Ika_ Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Witam :lol: nie wiem czy Niko jest jeszcze w Waszej pamięci, ale wrzucam kilka ostatnich fotek. Nic się nie zmieniło jest cudowny. Na wybiegu wszyscy bardzo go lubią, ma kolegów uwielbia bawić się z innymi psami i jest wtedy przeszczęśliwy. Ma temperament i swój upór i spryt, jest bardzo mądry wszystko go ineteresuje, ale jest bardzo grzeczny i posłuszny. Przekochany psiak zasługujący na morze miłości której potrzebuje, bo straszny z niego pieszczoch, bardzo potrzebuje przytulać się do człowieka. Pozdrowienia z Krakowa dla Wszystkich i uścisk łapy od Nikolasa ;) Quote
Romka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ika,dziękuję za zdjęcia !Oczywiście pamiętamy Niko...ciekawe czy mając taki wspaniały domek jak ma, Niko pamięta jeszcze nas...:lol: Quote
mamanabank Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Takiego psa jak Niko nigdy się nie zapomina! Cudowne zdjęcia szczęśliwego psa, dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!!! Quote
Paula03 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Pamiętamy! :) Widać, że Niko jest szczęśliwy! :loveu: Oby takich wspaniałych domków było więcej! ;) Quote
_Ika_ Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Cieszę się, że pamiętacie o nim. Ja wciąż nie tracę nadziei, że uda nam się wreszcie dotrzeć do Łowicza :p, cały czas jest w planach, ale podejrzewam, że tamten czas a zwłaszcza miejsce już dawno wyblakły w jego pamięci. Nawet kiedyś, na wybiegu, jeden z właścicieli dziwił się, że to psiak ze schroniska, powiedział, że jest taki radosny i szczęściem emanuujący że nigdy by nie przypuszczał.:lol: Quote
_Ika_ Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Witam w imieniu swoim i Nikolasa :lol:. Trochę nas nie było. Wrzucam z pozdrowieniami fotki Nikusia z wakacji. Quote
Recommended Posts