Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Hej:lol: Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale wrzucam ostatnie fotki Nikolaska, tak cudne pyszczycho, że nie mogę się powstrzymać :eviltong:

To sesja Niko na balkonie, jego królestwo i zarazem punkt obserwacyjny ;)

Posted

A tu Niko z kolegami - piesami na wybiegu, który odwiedza prawie codziennie, i gdzie ma kilku swoich, stałych kumpli. Goldena z którym szaleje i który poza Nikolasem świata nie widzi i chce go tylko dla siebie, ale nie mam fotki :-(, bo z wybiegu mam mało zdjeć, w sumie w ogóle. trudno w ruchu uchwycić co z resztą widać po zdjęciach.

a to drugi chłopak - Akillo z paczki, młody doberman, do którego Niko traktuje jak młodszego brata, czasem pozwala się tarmosić i podgryzać, czasem daje do zrozumienia, że nie ma ochoty na zabawę, ale zawsze z dużą dozą cierpliwości.
Nikolas nie każdemu psu pozwala wyciagnać sobie piłeczkę z pyska, ale Aki to co innego

Posted

Mam nadzieję, że nie zanudzę :razz:, ale ja tak Nikolasem potrafię zachwycać się godzinami. Na koniec jeszcze kilka fotek z weekendowego wyjazdu do Rudnika.

Pozdrawiam :lol:

Posted

Cieszę się, że wciąż pamiętacie Niko :lol:. Powiem,że mamy w planach odwiedzić, w któryś z weekendów Łowicz, ale to pewnie wcześniej odezwę się mailowo :lol:

Posted

_Ika_ napisał(a):
Cieszę się, że wciąż pamiętacie Niko :lol:. Powiem,że mamy w planach odwiedzić, w któryś z weekendów Łowicz, ale to pewnie wcześniej odezwę się mailowo :lol:

Przyjedz koniecznie...tylko nie zapomnij Niko:cool3:...koniecznie!:lol:Kochany pies...zawsze miał coś takiego,ze wzbudzał pozytywne emocje...pamiętam jak był w hoteliku u Jamora... w tym samym hoteliku był Bronek ,olbrzymi malamut...postrach nie tylko psów...niepokorny olbrzym...tylko Niko dostąpił takiego zaszczytu,że ten zbój lizał mu pysk...nawet Jamor był zaskoczony...Niko podchodził do boksu tych najstarszych i najgrożniejszych psów...i zachęcał do zabawy,coś w rodzaju:"no wstawaj,no...chodz się bawić..."i te psie czarne charaktery nic mu nie robiły złego...ma dobrą energię,to widać na zdjęciach i z opowieści wynika...masz szczęście Ika...:lol::lol::lol:...mądry,kochany pies...

• 6 months later...
Posted

Witam :lol: nie wiem czy Niko jest jeszcze w Waszej pamięci, ale wrzucam kilka ostatnich fotek. Nic się nie zmieniło jest cudowny. Na wybiegu wszyscy bardzo go lubią, ma kolegów uwielbia bawić się z innymi psami i jest wtedy przeszczęśliwy. Ma temperament i swój upór i spryt, jest bardzo mądry wszystko go ineteresuje, ale jest bardzo grzeczny i posłuszny. Przekochany psiak zasługujący na morze miłości której potrzebuje, bo straszny z niego pieszczoch, bardzo potrzebuje przytulać się do
człowieka. Pozdrowienia z Krakowa dla Wszystkich i uścisk łapy od Nikolasa ;)

Posted

Cieszę się, że pamiętacie o nim. Ja wciąż nie tracę nadziei, że uda nam się wreszcie dotrzeć do Łowicza :p, cały czas jest w planach, ale podejrzewam, że tamten czas a zwłaszcza miejsce już dawno wyblakły w jego pamięci. Nawet kiedyś, na wybiegu, jeden z właścicieli dziwił się, że to psiak ze schroniska, powiedział, że jest taki radosny i szczęściem emanuujący że nigdy by nie przypuszczał.:lol:

• 4 months later...
  • 5 months later...