Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pestka jakis czas temu została pogryziona przez psiaki z boksu i od kiedy wróciła z kliniki zamieszkała z Berim w "prysznicu"... Już w ogóle nie ma gdzie tych psiaków dawać :(
Wymioty jak narazie się nie powtórzyły...

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pomóżcie mi , bo zapisanego Beriego ,że wpłacam na niego co miesiąc ,ale już sama nie wiem czy to ten.Nie widzę żadnego postu rozliczeniowego, więc chyba to nie ten :roll:

Posted

[quote name='Poker']pomóżcie mi , bo zapisanego Beriego ,że wpłacam na niego co miesiąc ,ale już sama nie wiem czy to ten.Nie widzę żadnego postu rozliczeniowego, więc chyba to nie ten :roll:[/QUOTE]

Nie, na Beriego nie zbieramy...

Posted

[quote name='Mysia_']wczoraj miałam telefon w jego sprawie... Trzymajcie kciuki :)[/QUOTE] oojjj, jak trzeba będzie to mogę nawet tym swoim gapiszonom domowym nic nie gotować , tylko kciuki trzymać:evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']Pani mówiła, że na 100% przyjedzie w weekend, a weekend minął i nic :([/QUOTE]

Załamka:shake: jak można być takim nieodpowiedzialnym? Wielka szkoda :-(:-(:-( Beri trzymaj się:loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Kurde no... najgorsze takie obietnice...[/QUOTE]za takie dawanie obietnic powinna być jakaś etyczna kara. Z drugiej strony lepsze to niżby miała się odezwać , wziąć na tydzień ,a potem ze spokojem sumienia zwrócić bo się np. rozmyśliła.

Posted

[quote name='marysia55']za takie dawanie obietnic powinna być jakaś etyczna kara. Z drugiej strony lepsze to niżby miała się odezwać , wziąć na tydzień ,a potem ze spokojem sumienia zwrócić bo się np. rozmyśliła.[/QUOTE]

Napewno marysiu55. Ale nie lubię takich sytuacji. Ja też już kilka razy tak miałam. Jedna kobieta zainteresowana psem ze schronu, ja drukuję zdjęcia, ze 20 kartek, miała mi dać na następny dzień znać o której mam przyjść na wizytę. Nie odezwała się do dzisiaj....

Posted

[quote name='__Lara']Napewno marysiu55. Ale nie lubię takich sytuacji. Ja też już kilka razy tak miałam. Jedna kobieta zainteresowana psem ze schronu, ja drukuję zdjęcia, ze 20 kartek, miała mi dać na następny dzień znać o której mam przyjść na wizytę. Nie odezwała się do dzisiaj....[/QUOTE] normalnie jak by dzisiaj funkcjonowała instytucja "pręgierza" to właśnie tam bym te ludki ustawiała.

Posted

[quote name='Mysia_']strasznie dużo psiaków mamy... Beri już nie mieszka sam, ani z jedną koleżanką w "prysznicu", a z 3 innymi psiakami :([/QUOTE]

Niech te psiaki szybko znajdą domki!!!