Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po tym zajmowaniu postanowiłem trochę odpocząć. Położyłem sie na jeden boczek.....

.. drugi boczek...

...o cosik mi sie napatoczyo pod zęby :cool3:

... no co się ciotka czepiasz? Przecież wiesz że jak coś złego to nie ja :lol:

Posted

No i przyszedłem do domu zmęczony po pracu a tu Dużemu odbiło chyba. Czy on myśli że ja tam nic nie robiłem?

O losie. Z dużego wyszedł klasyczny facet. Ja cały dzień w pracy ale w domu mam być chętny na wszystko :roll:

No dobra. Ostatkiem sił ....

Posted

bea_m napisał(a):
No dobra. Mędrek Mędrkiem a czy ktoś ma pomysł na dom stały dla Bolusia?

Kochana tak jak mówiłam mogę go na różnych stronach poogłaszać, czekam tylko na cynk i już się do roboty zabieram ;) On jest taki uroczy, że szybko dom znajdzie niech tylko się różne ludziki dowiedzą się o jego istnieniu:)

Posted

Kradnę i wklejam tu ;)

Bea_m napisał(a):
Od dzisiaj Boluś mieszka w domu z wielgachnym ogrodem. Ma nową przyjaciółkę, siedmio letnią sznaucerkę (wysterylizowaną) i kota.
Pani ma doświadczeni z nieokiełznanymi wyrostkami bo zawsze miała psy od szczęniecia. Na dodatek bardzo rozsądnie podchodzi do nowego domownika.

Posted

Dzwoniłam do Bolusia. Pani zachwycona inteligencją i szybkim uczeniem się gałgana. Problm jest jeden. Rezydentka ma dosyć podszczypywania za kuper. To jest tylko jedcyny problem więc jeżeli ktoś na forum może mi coś podpowiedzieć to bardzo proszę.

Na dodatek Boluś miał szybki kurs pływania. Wpadł do oczka ale został od razu wylowiony i już teraz wie gdzie można lecieć bez opamiętania a gdzie nie.

Wiecie co? Boluś to przebrzydła gadzina która się wżera w umysły osób które go spotkały. Śni mi się po nocach i tęsknię za nim strasznie :( . Jeżeli nowa Pani będzie miała czas na nas to ja się wproszę do niej w najbliższą sobotę bo zdzierżyć nie mogę braku widoku upierdliwego kurdupla.

Posted

Psiak ma się dobrze, kobitka ktora go ma jest w nim zakochana i jest nim zachwycona. To osoba, ktora potrzebuje się "kimś" zająć. Psiak z nią jeździ tam gdzie go mozna zabrać. Generalnie, powiedzmy pośrednio, wiem kto to jest dokladnie - tzn ta kobitka- więc gwarantuję, że lepiej psik nie mógl trafić. Bądźcie wszyscy spokojni.

• 2 weeks later...
Posted

bea_m napisał(a):
Dzwoniłam do Bolusia. Pani zachwycona inteligencją i szybkim uczeniem się gałgana. Problm jest jeden. Rezydentka ma dosyć podszczypywania za kuper. To jest tylko jedcyny problem więc jeżeli ktoś na forum może mi coś podpowiedzieć to bardzo proszę.

Na dodatek Boluś miał szybki kurs pływania. Wpadł do oczka ale został od razu wylowiony i już teraz wie gdzie można lecieć bez opamiętania a gdzie nie.

Wiecie co? Boluś to przebrzydła gadzina która się wżera w umysły osób które go spotkały. Śni mi się po nocach i tęsknię za nim strasznie :( . Jeżeli nowa Pani będzie miała czas na nas to ja się wproszę do niej w najbliższą sobotę bo zdzierżyć nie mogę braku widoku upierdliwego kurdupla.

Oj wiem coś o tym hehe:) A masz śmiałaś się ze mnie że mi łezka poleciała jak go Tobie oddawałam a sama to co :lol: twardym trudno być przy takich Bolusiach ;) A jesli chodzi o to zaczepianie 2 psa to zapytaj jacol123 o rady jak psem pokierowac żeby szybko przestał, to bardzo dobry szkoleniowiec, nie raz już się go radziłam.