sanel Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Słoneczko do góry. Pokaż tą swoją biszkoptową sznupeczkę. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sanel Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 :loveu: Wrochulku do góry niech się w końcu ktoś w tobie zakocha :loveu: Quote
OlaLola Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Wrochem znalazł dom :multi::multi::multi::loveu: Quote
OlaLola Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 W środę do nowego domu pojechał także jednooki staruszek Wrochem. Jego historia wzruszyła pewną Panią z Piekar Śląskich, która już od dłuższego czasu interesowała się jego losami. Po ponad roku w schronisku nasz podopieczny trafił wreszcie pod dobrą opiekę – do dyspozycji ma dom z ogrodem i stałe towarzystwo swej Pani, która zamierza zabierać go wszędzie ze sobą. Cieszy nas to tym bardziej, że Wrochem od jakiegoś czasu nie za dobrze znosił pobyt w schronisku – szczególnie ciężkim okresem była dla niego zima. W nowym domu psiak będzie miał wreszcie zapewnione ciepło i miłość jakiej bardzo potrzebuje. Bardzo się cieszymy i trzymamy za niego mocno kciuki. A ja no coż popłakałam sie ze szczęścia, gdy ostatni raz byłam z nim na spacerze życzyłam mu żebyśmy sie nigdy więcej nie zobaczyli.... hmmm spełniło sie i cieszę sie z tego ogromnie.... Wrochem jest codownym psiakiem, a z mojej stroy mogę powiedzieć jedynie tyle że ludzie mogą żałować że nie mają tak cudownego psiaka u siebie w domu. ;):):) Quote
feliksik Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Olu cudowne wieści - Wrochemik dużo szczęscia w nowym domku życzę Quote
OlaLola Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Tak, strasznie się cieszę z wrochemikowatego domku :) Quote
Recommended Posts