Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie jestem w stanie wyobrazić sobie grzywka w WP :p

Posted

weight pull chinese crested - polecam wklepać w gugle!

ja prdl... jestem w szoku :D a ze swoim miałam opory :p

Posted

Nie, b grzywki mi się delikatne wydają... i miałam wrażenie, że toto się złamie pod ciężarem :p

A ze swoim - bo jednak to mały pies, któremu boję się, że zrobię kuku :D

• 2 months later...
Posted

Musiałam odpuścić  ;) Kalucha stwierdziła że nudno w życiu mam, czeka nas generalny przegląd w najbliższym czasie  <_< Spoko ja się doczekam, rok czekałam na ten miot to poczekam jeszcze trochę  ^_^  a mała postarała się bardzo, mały piękny  :wub: co ja gadam wszystkie maluchy piękne zwłaszcza chłopczyk z białą główką  :wub: aż zaskoczona co się urodziło bo obstawiałam trochu inaczej  :lol:

Guest TyŚka
Posted

Wesołych świąt :)

Trochę szkoda, że się teraz nie zapapisisz, ale skoro uważasz, że tak będzie lepiej, to ok - czekamy z  Tobą na bardziej dogodny moment :)

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

6 listopada po kilku dniach walki odeszła ode mnie Kala,  zabiła ją sepsa  :( Odeszła cichutko na moich rękach w aucie w drodze do weta na zastrzyk ostateczny. Do końca byłam przy niej, widziałam jak jej oczka gasną, jak bierze ostatni wdech. Najgorszemu wrogowi nie życze czegoś takiego :( Dała mi tylko 7 albo aż 7lat cudownych lat, Była moim pierwszym wymarzonym psem nigdy jej niezapomne

IMG_3286.jpg

Miał być grzywacz, miały być wystawy, miałam czekać do wakacji i to miał być chłopak  :P  Nie dałam rady :)

Przedstawiam małą Pandę turbo szczyla  ;) Mała urodziła się 1 listopada w dniu kiedy zachorowała K 

IMG_3335.jpg

IMG_3336.jpg

IMG_3361.jpg