xxxkaluniaxxx Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 jak nadajdzie czas to bd ;] Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 zobaczymy choć nie ukrywam że chodzi mi to po głowie :D ale niech sie dooopek najpierw pocznie, urodzi, dorośnie sprawdzimy bioderka i rzepki :D i sie wtedy pomyśli :) Quote
Guest TyŚka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Nie jestem w stanie wyobrazić sobie grzywka w WP :p Quote
angineuuka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 weight pull chinese crested - polecam wklepać w gugle! Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 grzywek to pikus :D w necie mozna znaleźć fotki takich maluchów że koło od wózka jest wieksze :D Quote
Guest TyŚka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 weight pull chinese crested - polecam wklepać w gugle! ja prdl... jestem w szoku :D a ze swoim miałam opory :p Quote
angineuuka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Opory bo? Pies z grupy 9? To już ozdobka ciągnąć nie może? :p Quote
Guest TyŚka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Nie, b grzywki mi się delikatne wydają... i miałam wrażenie, że toto się złamie pod ciężarem :p A ze swoim - bo jednak to mały pies, któremu boję się, że zrobię kuku :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Musiałam odpuścić ;) Kalucha stwierdziła że nudno w życiu mam, czeka nas generalny przegląd w najbliższym czasie <_< Spoko ja się doczekam, rok czekałam na ten miot to poczekam jeszcze trochę ^_^ a mała postarała się bardzo, mały piękny :wub: co ja gadam wszystkie maluchy piękne zwłaszcza chłopczyk z białą główką :wub: aż zaskoczona co się urodziło bo obstawiałam trochu inaczej :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 jestem mega ciekawa co z niego wyrośnie :D Quote
Guest TyŚka Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Wesołych świąt :) Trochę szkoda, że się teraz nie zapapisisz, ale skoro uważasz, że tak będzie lepiej, to ok - czekamy z Tobą na bardziej dogodny moment :) Quote
Halusienka Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Śliczne stworzonko :) wygląda trochę jak moja Suńka, tylko w wersji z ogonem :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 6 listopada po kilku dniach walki odeszła ode mnie Kala, zabiła ją sepsa :( Odeszła cichutko na moich rękach w aucie w drodze do weta na zastrzyk ostateczny. Do końca byłam przy niej, widziałam jak jej oczka gasną, jak bierze ostatni wdech. Najgorszemu wrogowi nie życze czegoś takiego :( Dała mi tylko 7 albo aż 7lat cudownych lat, Była moim pierwszym wymarzonym psem nigdy jej niezapomne Miał być grzywacz, miały być wystawy, miałam czekać do wakacji i to miał być chłopak :P Nie dałam rady :) Przedstawiam małą Pandę turbo szczyla ;) Mała urodziła się 1 listopada w dniu kiedy zachorowała K Quote
angineuuka Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Napisalam to zanim ty napisalas tamto :D Poza tym, traci z ryja borderem Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Wróżbita Angi :lol: charakterem też :P Quote
Recommended Posts