Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żeście se o mnie przypomniały  :eviltong:  Fotek nowych nimam bo K liniała i wyglądała jak półtorej nieszczęścia  :grins: Mam fotki z września z grzybobrania widać jaki piękny Kala ma kark  :eviltong:

IMG_2964.jpg

IMG_2963.jpg

IMG_2962.jpg

IMG_2960.jpg

IMG_2957.jpg 

Angi jeśli wsio pójdzie po mojej myśli to na wiosnę do Księżniczki dołączy mały Książę   :grins:

Posted

Szczylusie są super  :loveu: Już się nie mogę doczekać tego latania co chwile na dwór, wycierania podłóg, pogryzionych rąk :evil_lol:

Kto chce się z anatomii za mnie pouczyć?  :siara: czeka mnie sprawdzianik wybitnie ciekawych rzeczy  :loveu:

Posted

Moje dzisiejsze ogarnięcie jest na bardzo wysokim poziomie :evil_lol:

Ja też kcem szczylusia :placz:

Ja też chcem! :cry: 

Wszyscy wokół mają szczylki tylko nie ja :( Życie jest okrutne :cry: 

A ty to niedawno miałaś małą Gandzię to nie jęcz! :evil_lol:

Posted

Ja też chcem! :cry:

Wszyscy wokół mają szczylki tylko nie ja :( Życie jest okrutne :cry:

A ty to niedawno miałaś małą Gandzię to nie jęcz! :evil_lol:

Gandzia urósł i nie jest już fajniutkim uroczym szczylusiem :(

Wiesz ja tam mogę mieć ogromne stado psów, ale niestety rodzice mają całkiem inne zdanie na ten temat :nonono2:

Choć ja Cię podziwiam! jakbym miała tyle czekać na wymarzonego psa to chyba skręciłoby mnie z zazdrości. Nie chcę nawet myśleć jak kombinowałabym :grins:

Posted

E tam szczeniaki może i są fajnie, ale najlepiej u kogoś.  Nie ma to jak normalny dorosły pies, który już ma mózg  :eviltong:  Chociaż troszkę jest mi żal, że mój ma już pół roku, ale z drugiej strony zdecydowanie cieszę się, że przybywa rozumu  :grins:

Posted

E tam szczeniaki może i są fajnie, ale najlepiej u kogoś.  Nie ma to jak normalny dorosły pies, który już ma mózg  :eviltong:  Chociaż troszkę jest mi żal, że mój ma już pół roku, ale z drugiej strony zdecydowanie cieszę się, że przybywa rozumu  :grins:

Zawsze jest to pytanie, czy ten dorosły pies ma już mózg :grins:

albo tylko mi się trafił taki ewenement, w co wątpię :P

Posted

A mój od papisia ma mózg, tzn. teraz go już stracił i zachowuje się gorzej niż jako szczeniak :grins:
Jednak i tak jakim moim zdziwieniem było, gdy poznałam prawdziwe papsie - boszz, nigdy wiecej u siebie malucha :mdrmed:

Posted

Mi brakuje takiego normalnego typowego papisia którym K za bardzo nie była  :eviltong: Kala od początku spokojna, w mig wsio łapała, praktycznie nie broiła :grins:

A ja ile bym dała, by mój drugi papiś był taki jak obecny... czyli spokojny właśnie, wręcz stary-maleńki :p

Posted

Zawsze jest to pytanie, czy ten dorosły pies ma już mózg :grins:

albo tylko mi się trafił taki ewenement, w co wątpię :P

Nie strasz  :eviltong:

Nie no jak do tej pory szczeniaki, z którymi miałam styczność całkiem ładnie się zamóżdżały z wiekiem  ;-)  Nie chodzi mi oczywiście o to, że dorosły pies na spacerze tylko chodzi przy nodze, a w domu leży i absolutnie, nigdy nie miewa żadnych odchyłów  ;-)