kalyna Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Werrra, co tu tak cicho? i fotki stare? buuu :P Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Żeście se o mnie przypomniały :eviltong: Fotek nowych nimam bo K liniała i wyglądała jak półtorej nieszczęścia :grins: Mam fotki z września z grzybobrania widać jaki piękny Kala ma kark :eviltong: Angi jeśli wsio pójdzie po mojej myśli to na wiosnę do Księżniczki dołączy mały Książę :grins: Quote
kalyna Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Wygląda jakbyś jej wyskubała ten kark :lol: Mały książę :loveu: Quote
angineuuka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Pochwal się hodowla jak możesz bo też mam w głowie grzywka kolejnego na wiosnę :p Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Ala bo wyskubałam trymerem :eviltong: Dokładnie nie powiem co za hodowla :siara: coby nie zapeszać :eviltong: Podpowiem tyle że poprzedni miot urodził sie w moje urodziny :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Nie wiem nawet kiedy masz urodziny :( Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 niee :eviltong: Na fejsie Ci napiszę :grins: Quote
angineuuka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Tylko to mi wyskoczyło, a siedzę na fonie i ciężko mi szukać :p masz urodziny w styczniu nie? :D Quote
kalyna Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Ala bo wyskubałam trymerem :eviltong: Moje dzisiejsze ogarnięcie jest na bardzo wysokim poziomie :evil_lol: Ja też kcem szczylusia :placz: Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Szczylusie są super :loveu: Już się nie mogę doczekać tego latania co chwile na dwór, wycierania podłóg, pogryzionych rąk :evil_lol: Kto chce się z anatomii za mnie pouczyć? :siara: czeka mnie sprawdzianik wybitnie ciekawych rzeczy :loveu: Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Tez się nie mogę doczekać, o ile się doczekam :p życie z dwoma psami jest trochę nudne. :p Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 taaa z dwoma nudne :eviltong: z jednym to jest nudno no chyba że to jakiś wariat to wtedy nie :grins: Quote
vege* Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Moje dzisiejsze ogarnięcie jest na bardzo wysokim poziomie :evil_lol: Ja też kcem szczylusia :placz: Ja też chcem! :cry: Wszyscy wokół mają szczylki tylko nie ja :( Życie jest okrutne :cry: A ty to niedawno miałaś małą Gandzię to nie jęcz! :evil_lol: Quote
kalyna Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ja też chcem! :cry: Wszyscy wokół mają szczylki tylko nie ja :( Życie jest okrutne :cry: A ty to niedawno miałaś małą Gandzię to nie jęcz! :evil_lol: Gandzia urósł i nie jest już fajniutkim uroczym szczylusiem :( Wiesz ja tam mogę mieć ogromne stado psów, ale niestety rodzice mają całkiem inne zdanie na ten temat :nonono2: Choć ja Cię podziwiam! jakbym miała tyle czekać na wymarzonego psa to chyba skręciłoby mnie z zazdrości. Nie chcę nawet myśleć jak kombinowałabym :grins: Quote
BlackDream Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 E tam szczeniaki może i są fajnie, ale najlepiej u kogoś. Nie ma to jak normalny dorosły pies, który już ma mózg :eviltong: Chociaż troszkę jest mi żal, że mój ma już pół roku, ale z drugiej strony zdecydowanie cieszę się, że przybywa rozumu :grins: Quote
kalyna Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 E tam szczeniaki może i są fajnie, ale najlepiej u kogoś. Nie ma to jak normalny dorosły pies, który już ma mózg :eviltong: Chociaż troszkę jest mi żal, że mój ma już pół roku, ale z drugiej strony zdecydowanie cieszę się, że przybywa rozumu :grins: Zawsze jest to pytanie, czy ten dorosły pies ma już mózg :grins: albo tylko mi się trafił taki ewenement, w co wątpię :P Quote
Guest TyŚka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 A mój od papisia ma mózg, tzn. teraz go już stracił i zachowuje się gorzej niż jako szczeniak :grins: Jednak i tak jakim moim zdziwieniem było, gdy poznałam prawdziwe papsie - boszz, nigdy wiecej u siebie malucha :mdrmed: Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Mi brakuje takiego normalnego typowego papisia którym K za bardzo nie była :eviltong: Kala od początku spokojna, w mig wsio łapała, praktycznie nie broiła :grins: Quote
Guest TyŚka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Mi brakuje takiego normalnego typowego papisia którym K za bardzo nie była :eviltong: Kala od początku spokojna, w mig wsio łapała, praktycznie nie broiła :grins: A ja ile bym dała, by mój drugi papiś był taki jak obecny... czyli spokojny właśnie, wręcz stary-maleńki :p Quote
BlackDream Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Zawsze jest to pytanie, czy ten dorosły pies ma już mózg :grins: albo tylko mi się trafił taki ewenement, w co wątpię :P Nie strasz :eviltong: Nie no jak do tej pory szczeniaki, z którymi miałam styczność całkiem ładnie się zamóżdżały z wiekiem ;-) Nie chodzi mi oczywiście o to, że dorosły pies na spacerze tylko chodzi przy nodze, a w domu leży i absolutnie, nigdy nie miewa żadnych odchyłów ;-) Quote
Recommended Posts