Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kenduś']no ha ha ha :diabloti: prawie się nabrałam :evil_lol: (jakbym była po 5 piwach to może nawet bym uwierzyła :lol: )[/quote]

A ile jeszcze przed Tobą to poczekamy :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olcha'][B]mun lajt[/B] :evil_lol: co tu tak cicho? :mad:[/quote]
Internet mi zabrali !! złodzieje jedne !!:mad::evil_lol:
ale juz wszystko wrocilo do normy:cool3:
jutro jakies zdjecia moze nawet zrobie...chociaz ostatnio cierpie na brak czasu:roll:

Posted

[quote name='moon_light']Internet mi zabrali !! złodzieje jedne !!:mad::evil_lol:
ale juz wszystko wrocilo do normy:cool3:
jutro jakies zdjecia moze nawet zrobie...chociaz ostatnio cierpie na brak czasu:roll:[/quote]

O wróciła moon light marnotrawna :evil_lol:

A czemuż to czasu brak? :glaszcze:

Czekam na zdjęcia :mad:

Posted

[quote name='olcha']O wróciła moon light marnotrawna :evil_lol:

A czemuż to czasu brak? :glaszcze:

Czekam na zdjęcia :mad:[/quote]

szkoły prawie koniec:eviltong: przydalo by sie oceny powyciągac...:lol:

Posted

[quote name='moon_light']szkoły prawie koniec:eviltong: przydalo by sie oceny powyciągac...:lol:[/quote]

Uuuuu no tak zapomniałam.

Nie daj się!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kenduś']jak tak można? :placz: spaść na 9 stronę? :mad: Gdzie zdjęcia Cezariusza? :angryy: Bo zastrajkuję :diabloti:[/quote]

przyganiał kocioł garnkowi :eviltong: nowy avatarek widzę, więc i nowe zdjęica są nowego pieska, a ja nie wiem nic, ani imienia, ani płci, ani nic :mad:

a moon light nie męcz, bo o oceny teraz walczy (nie pamięta się już co :eviltong: :evil_lol: )

Posted

co się nie pamięta, co się nie pamięta :diabloti:, taka stara nie jestem :evil_lol: właśnie też się uczę pilnie, przed obroną :eviltong:
a maluch jest chłopczykiem i zadziorą :cool3:

Posted

[quote name='Kenduś']co się nie pamięta, co się nie pamięta :diabloti:, taka stara nie jestem :evil_lol: właśnie też się uczę pilnie, przed obroną :eviltong:
a maluch jest chłopczykiem i zadziorą :cool3:[/quote]

Toś poszalała z tymi wiadomościami :eviltong:

A ja mam już wakacje, po miesiącu matur :p hahaha :eviltong:

Posted

[quote name='Loona']przynajmniej nie psoci :evil_lol:

a moje też śpią cały czas, bo tak tego upału nie czują[/quote]
Cezary mi juz 2 dzien nic nie jje..:roll: Jezeli dzisiaj do wieczora nic nie tknie, to idziemy do weta...bo 3 dni bez jedzenia, to chyba troche za duzo jak na "głodówke":roll:?

nawet sie piłka bawic nie chce..

ps. sliczne zdjecia masz w avatarze:loveu:

Posted

Figaro też tak potrafi ze trzy dni nie jeśc, chociaż ostatnio o dziwo jest w porządku, nawet teraz kiedy Fila ma cieczkę. Ale weź Cezara do weta, bo lepiej dmuchac na zimne, a jak wrócisz to powiedz co mu było :)

a zdjęcie też mi się podoba, wstawiłam na konkurs i nawet dwa punkty dostało :)

Posted

[quote name='Loona']Figaro też tak potrafi ze trzy dni nie jeśc, chociaż ostatnio o dziwo jest w porządku, nawet teraz kiedy Fila ma cieczkę. Ale weź Cezara do weta, bo lepiej dmuchac na zimne, a jak wrócisz to powiedz co mu było :)

a zdjęcie też mi się podoba, wstawiłam na konkurs i nawet dwa punkty dostało :)[/quote]

Ale macie dobrze :shake: że sobie głodówki urządzają :shake: Tekila to jest taka żarta, że zjadła by konia z kopytami naraz :shake:

Tylko Era zachowuje się jak na psa przystało i sobie czasem głodówki urządza.

Posted

[quote name='Loona']Nio nie wiem czy tak fajnie, szczególnie jak sobie urządzi takową przed wystawą :mad:[/quote]

Będzie miał bardziej smukłą talię :evil_lol:

A gdzie jedziecie?

Posted

Talię i wszystkie kości na wierzchu, nawet nie wiesz jak mu wtedy miednica wystaje :shake:

A teraz do Krakowa w przyszłym tygodniu i we wrześniu do Wawy ale bez Figara, jak II grupa będzie :)

Posted

OOoo Loona , będziesz w Warszawie:cool3:

rozumiem że i ty Olu sie pojawisz:lol:??

TRZA SIEM SPOTKAC ! o!

ps. SUKCES !! Cezary się pogodził z jedzonkiem i zjadł na wieczór kuciaka z marchewką:lol:

Posted

Myślę, że będę w Warszawie :cool3:

Gratulacje dla Cezara :cool3:

A moja Era dziś przekonała się do royala :cool3: nie ma to jak jej niczym nie dokarmiać :cool3: