moon_light Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='PIKA']ale przysypia :lol: a lepek mu nie leci w dól?[/quote] Potrafi tak z 30 min spac :evil_lol:, po pewnym czasie drętwieje mu szyja..i przenosi sie do spanka swojego kojo. Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='moon_light']Potrafi tak z 30 min spac :evil_lol:, po pewnym czasie drętwieje mu szyja..i przenosi sie do spanka swojego kojo.[/quote] :roflt: kochany biedaczek :lol!: Quote
moon_light Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Ojjj kochany :loveu: Ostatnio jakos sie lepiej "rozumiemy" z Cezarem:evil_lol: PS. Dzisiaj na wystawie kupilismy rogzową obróżkę, a Cezario wyglada w niej slicznie. Zdjecia pozniej:cool3: Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Na jakiej wystawie :cool3: (a były jakieś cziłki?) I czekam na zdjęcia :cool3: w nowej obróżce :loveu: A co masz na myśli pisząc, że się lepiej rozumiecie? Też usypiasz na kostce? :evil_lol: Quote
moon_light Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='olcha']Na jakiej wystawie :cool3: (a były jakieś cziłki?) I czekam na zdjęcia :cool3: w nowej obróżce :loveu: A co masz na myśli pisząc, że się lepiej rozumiecie? Też usypiasz na kostce? :evil_lol:[/quote] W Łodzi. Były cziłki-ale bylam zbyt przejeta bokserką z ktorą tam bylam , i dogami , że nie zrobilam im ani jednej fotki.. Zdjecia juz wkrotce:cool3: Lepiej sie rozumiemy -tj. on sie mnie bardziej slucha, przez co zyskuje-np dluzsze spacery. daje sie wiecej glaskac itd:loveu: Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='moon_light']W Łodzi. Były cziłki-ale bylam zbyt przejeta bokserką z ktorą tam bylam , i dogami , że nie zrobilam im ani jednej fotki.. Zdjecia juz wkrotce:cool3: Lepiej sie rozumiemy -tj. on sie mnie bardziej slucha, przez co zyskuje-np dluzsze spacery. daje sie wiecej glaskac itd:loveu:[/quote] No nie, jesteś dziś 4 osobą, która mi się przyznaje, że była w Łodzi i nie robiła zdjęć :mad: :mad: :mad: Ale innymi psiakami też się zadowole :razz: To wklej jakiegoś linka żeby nie było trzeba za długo szukać :oops: ja już taka leniwa jestem :eviltong: Cieszę się, że się lepiej dogadujecie. Nie ma nic lepszego niż pies, który wyprzedza Twoje myśli :loveu: Quote
moon_light Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='olcha']No nie, jesteś dziś 4 osobą, która mi się przyznaje, że była w Łodzi i nie robiła zdjęć :mad: :mad: :mad: Ale innymi psiakami też się zadowole :razz: To wklej jakiegoś linka żeby nie było trzeba za długo szukać :oops: ja już taka leniwa jestem :eviltong: Cieszę się, że się lepiej dogadujecie. Nie ma nic lepszego niż pies, który wyprzedza Twoje myśli :loveu:[/quote] Oj na tych wystawach taka jakas atmosfera :P ze sie na niczym skupic nie moglam:lol: Zdjecia juz jutro, bo jestem strasznie zmeczona. Lepiej lepiej, ale jeszcze mu "troche" brakuje do wyprzedzania moich mysli:evil_lol: pracujemy nad tym :cool3: Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='moon_light']Oj na tych wystawach taka jakas atmosfera :P ze sie na niczym skupic nie moglam:lol: Zdjecia juz jutro, bo jestem strasznie zmeczona. Lepiej lepiej, ale jeszcze mu "troche" brakuje do wyprzedzania moich mysli:evil_lol: pracujemy nad tym :cool3:[/quote] Ta atmosfera to reczywiście specyficzna. Przed każdą wystawą robię sobie listę ras (plus godziny i ringi) jakie chce obfocić po czym przychodzę i mam kilka kiepskich zdjęć...samych cziłek :niewiem: ja nie wiem jak ja to robię :niewiem: Moim dużo brakuje do wyprzedzania myśli, ale próbuję sobie wyobrazić jakby to było :lol: :lol: :lol: Quote
moon_light Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='olcha']Ta atmosfera to reczywiście specyficzna. Przed każdą wystawą robię sobie listę ras (plus godziny i ringi) jakie chce obfocić po czym przychodzę i mam kilka kiepskich zdjęć...samych cziłek :niewiem: ja nie wiem jak ja to robię :niewiem: Moim dużo brakuje do wyprzedzania myśli, ale próbuję sobie wyobrazić jakby to było :lol: :lol: :lol:[/quote] Ja zawsze latam jak głupia od ringu do ringu ,a fotek i tak ni ma fajnych:lol::roll: Mi wystarczy zeby cezar w 100% przychodzil na zawołanie...zdarza mu sie czesto "głuchnac" Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='moon_light']Ja zawsze latam jak głupia od ringu do ringu ,a fotek i tak ni ma fajnych:lol::roll: Mi wystarczy zeby cezar w 100% przychodzil na zawołanie...zdarza mu sie czesto "głuchnac"[/quote] Hiihhiih witaj w klubie :eviltong: A co do przychodzenia na zawołanie to Era zawsze się słucha w tym jestem z niej dumna (a Tekili to muszę aparat słuchowy kupić nawet na podwórku czasem mnie olewa :angryy: ). Bardzo często chodzi bez smyczy przy nodze. Kochana jest nawet nie muszę na nią uważać :oops: Quote
moon_light Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='olcha']Hiihhiih witaj w klubie :eviltong: A co do przychodzenia na zawołanie to Era zawsze się słucha w tym jestem z niej dumna (a Tekili to muszę aparat słuchowy kupić nawet na podwórku czasem mnie olewa :angryy: ). Bardzo często chodzi bez smyczy przy nodze. Kochana jest nawet nie muszę na nią uważać :oops:[/quote] a cezara nikt nie uczyl przychodzenia na wolanie... Jak byl maly to chodzil na smyczy non stop-bo wszyscy go traktowali 'jak jajko", zeby nic mu sie przypadkiem nie stalo. DOpiero teraz sie za niego wzielam, i jak się "wkreci" ot idzie przy nodze jak zaczarowany, ale wystarczy jakis szczek suczy w oddali, i psa nie ma...:shake: Quote
moon_light Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [IMG]http://img131.imageshack.us/img131/9353/tnobraz0032ai.jpg[/IMG] jakis wielki na tym zdjęciu wyszedł-lapy conajmniej takie jak u beagle:evil_lol: (i nowa obrozka:cool3:) Quote
Loona Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Jaki przystojniak :loveu: :evil_lol: Erka straci głowę dla niego :evil_lol: Quote
moon_light Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Loona']Jaki przystojniak :loveu: :evil_lol: Erka straci głowę dla niego :evil_lol:[/quote] Hyhyhy , tez tak myśle:cool3: Ten język wystający przez resztki zębów:loveu:-no cudo :evil_lol: Quote
moon_light Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Dzisiaj zrobiłam psu "pranie futra":cool3:, z początku średnio był zadowolony, ale pozniej spodobal mu sie masaż wodny, i wystawiał plecki pod strumien :evil_lol: Pozniej....no wlasnie..po raz setny w jego życiu probowalam go przekonac, że suszarka nie jest taka zła, i to że "warczy" nie znaczy że chce sie gryzc:roll:-bez skutku. Pomyslalam...no trudno, nie będe go stresować, i obłożyłam cały pokój ręcznikami... Cezariusz został puszczony...i co? I POLAZŁ WYCIERAC SIĘ W MOJĄ POŚCIEL !:diabloti: Zwątpiłam..nie miałam juz siły żeby z nim walczyc:lol:...i pozwolilam mu sie powycierac w posciel ( która ofc zaraz potem 'poszła' do prania:cool3:). a oto przed państwem filmik z poczynań Cezarowych zatytułowany : [SIZE=3][B]"[COLOR=Lime]W[/COLOR][COLOR=Olive]a[/COLOR][COLOR=DarkSlateBlue]ri[/COLOR][COLOR=SeaGreen][COLOR=Purple]ac[/COLOR]je[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise]kołdrowo[/COLOR] - [COLOR=DarkOrange]cezarowe[/COLOR]":cool1: [/B][SIZE=2]o tutaj -->[/SIZE][/SIZE][URL="http://www.zippyvideos.com/5306888055136556/wideo01/"]http://www.zippyvideos.com/5306888055136556/wideo01/[/URL] Quote
Loona Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Figaro też tak robi tylko zwykle jest to połączone z bieganiem z łóżka na podłogę, pod łóżkiem, z powrotem na łóżko itd. Niestety filmik zacina mi się w połowie, ale mam nadzieję, że wiele nie straciłam ;) Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :evil_lol: mój poprzedni psiak tak samo szalal po kapieli :evil_lol: Saba na szczęście tego nie robi :evil_lol: Quote
olcha Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Po pierwsze-Era ma zakaz wstępu na ten topik Po drugie-cudny przycięty języczek, Era czasem się tak budzi :evil_lol: wygląda wtedy jak mały przygłup :oops: że się tak pieszczotliwie wyrażę. Po trzecie-robią dokładnie to samo po kąpieli tylko, że wycierają się w narzutę. A pod pościel napewno by wlazła :lol: nie dałaby jej tak spokojnie leżeć :evil_lol: A co do suszarki to dziwne bo tą część najbardziej lubią. Wtulają się, wystawiają brzuszki, boczki heheh komicznie to wygląda :loveu: Quote
olcha Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 a jeszcze zapomniałam Po czwarte-mi też się zacina film w połowie akurat wtedy gdy ktoś wpada do pokoju i mówi "zgłupiałaś?!?" :evil_lol: [B]Po piąte i najważniejsze!!!-[/B]jak wstawiłaś filmik, który ma 30 sekund?? Ja mogę tylko 7 sekundowe wstawiać :placz: :placz: :placz: Quote
moon_light Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Loona']Figaro też tak robi tylko zwykle jest to połączone z bieganiem z łóżka na podłogę, pod łóżkiem, z powrotem na łóżko itd. Niestety filmik zacina mi się w połowie, ale mam nadzieję, że wiele nie straciłam ;)[/quote] On tez biega łóżko-podłoga-łóżko itd:P ...ale na filmiku tylko czesc podlogowa uchwycona:lol: Quote
moon_light Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']:evil_lol: mój poprzedni psiak tak samo szalal po kapieli :evil_lol: Saba na szczęście tego nie robi :evil_lol:[/quote] Hyhyhy no szczęście szczęście :lol:..w ogole...jak wy kapiecie takie duuze psy?!:evil_lol::roll:....mojego cyk do wanny, i po klopocie.. Quote
Cimi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='moon_light']Hyhyhy no szczęście szczęście :lol:..w ogole...jak wy kapiecie takie duuze psy?!:evil_lol::roll:....mojego cyk do wanny, i po klopocie..[/QUOTE] Z dużymi też jest cyk do wanny i po kłopocie :lol:. Quote
olcha Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Cimi']Z dużymi też jest cyk do wanny i po kłopocie :lol:.[/quote] :shake: z dużymi jest [B]CYK [/B]do wanny i po [B]KŁOPOCIE[/B] :evil_lol: Quote
moon_light Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='olcha']Po pierwsze-Era ma zakaz wstępu na ten topik Po drugie-cudny przycięty języczek, Era czasem się tak budzi :evil_lol: wygląda wtedy jak mały przygłup :oops: że się tak pieszczotliwie wyrażę. Po trzecie-robią dokładnie to samo po kąpieli tylko, że wycierają się w narzutę. A pod pościel napewno by wlazła :lol: nie dałaby jej tak spokojnie leżeć :evil_lol: A co do suszarki to dziwne bo tą część najbardziej lubią. Wtulają się, wystawiają brzuszki, boczki heheh komicznie to wygląda :loveu:[/quote] po pierwsze- no jak tak można ! :eviltong: po drugie- jak Cezar spi z takim jezykiem, to czesto sprawdzam czy oddycha:evil_lol:-sama nie wiem czemu...ale...on w tedy jakos tak dziwnie wyglada ;] po trzecie- moze to wina mojej suszarki z turbo dopalaczem (ma strasznie duuuza moc i glosno burczy:cool3:) po czwarte- I CAŁE SZCZESCIE ZE SIE ZACINAŁ !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Głupia ja, myslalam ze dzwieku nie ma:lol:- i wstawiłam....pozniej byla inteligentna rozmowa z moją mamą, o praniu spodni:evil_lol::oops: po piąte- nie wiem jak :lol:, to moj pierwszy filmik wstawiony w net :cool1:. po prostu weszlam na strone główną, i wgrałam (moze to, ze filmik jest robiony telefonem<inny format pliku>, ma jakies znaczenie:roll:) Quote
moon_light Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Cimi']Z dużymi też jest cyk do wanny i po kłopocie :lol:.[/quote] No nie wiem:diabloti:, raz w życiu probowałam umyc bokserke z kolezanką...skonczylo sie na tym że ja w ciuchach zamknieta z psem pod prysznicem...i sie mylismy :evil_lol:...nie musze chyba mowic ze bylam cala mokra:lol: Quote
Recommended Posts