Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']druknęlam ale zakreśliłam czarnym flamastrem na zdjeciu imię i nazwisko - bo może ta pani sobie nie życzy;)[/QUOTE]

A ja to specjalnie wkleiłam, jak zmniejszałam zdjęcie, bo to jest reklama przecież i informacja, kto zrobił fotkę :) To teraz nie wiem... Ale skoro Iwona umieściła swoje logo na fotce, to ja bym zostawiła :)

Posted

[quote name='bea100']Ja też poproszę na maila

i proszę dopisz, że dowóz suczki jest możliwy bo to ważne jeśli mamy kleić w różnych miejscach kraju ;)[/QUOTE]

Masz rację, dopisałam :)

Posted

Dzięki za maila.
Ja mało mobilna, ale zrobię co się da.
Ciocie Gajkowe- do pomocy plizz i włączcie się w akcję plakatową- zawsze to jakaś dodatkowa szansa!!!

Posted

[quote name='bea100']Dzięki za maila.
Ja mało mobilna, ale zrobię co się da.
Ciocie Gajkowe- do pomocy plizz i włączcie się w akcję plakatową- zawsze to jakaś dodatkowa szansa!!![/QUOTE]

Jasne, zawsze można kogoś znajomego poprosić o rozwieszenie np. w miejscu pracy lub po drodze, czasem koło przystanków są takie tablice na których można naklejać ogłoszenia.

[quote name='Doda_']mi też przyślijcie plakat, moze uda mi sie u faceta wydrukować i rozwieszę .
a pomoc w transporcie macie już - ja pomogę.[/QUOTE]

Super, podaj mi proszę maila swojego :) może być tu lub na pw, to Ci podeślę plakacik :)

Posted

Właśnie wydrukowałam 20 ogłoszeń (na początek oczywiście, potem dodrukuję, jak te już rozwieszę). I wiecie co jeszcze zrobiłam? One są czarno-białe, więc zakreślaczem żółtym pozakreślałam tytuł oraz zdanie "Czy możesz dać Gai dom? Czy to na Ciebie właśnie czeka". Żeby to było bardziej widoczne, bo jednak kolor przyciąga wzrok ludzi :)

Posted

[quote name='gluchypies']Właśnie wydrukowałam 20 ogłoszeń (na początek oczywiście, potem dodrukuję, jak te już rozwieszę). I wiecie co jeszcze zrobiłam? One są czarno-białe, więc zakreślaczem żółtym pozakreślałam tytuł oraz zdanie "Czy możesz dać Gai dom? Czy to na Ciebie właśnie czeka". Żeby to było bardziej widoczne, bo jednak kolor przyciąga wzrok ludzi :)[/QUOTE]
To świetny pomysł! Też tak zrobię, mam pomarańczowy taki mazak!
A drukarkę też tylko czarno-białą niestety.

Posted

[quote name='bea100']Doda_ dzisiaj w podróży- pojechała po staruszka Kajka przez pół Polski...[/QUOTE]

A to piękna podróż :) A Kajko będzie jechał do DS czy do DT?

Ja dzisiaj porozwieszam już część ogłoszeń :)

Posted

zaglądam z nadzieją, że sunia ma domek. A tu widzę cioteczki wpadły na nową akcję promocyjną. czyli domku nadal nie ma :(

u mnie na tablicy odnawiam jej non stop ogłoszenie. było wyświetlenie 1 telefonu, ale czy to coś znaczy?
z plakatem niestety nie pomogę choćbym chciała. dziś wydrukowałam 5 plakatów mojej kotki z DT, która u mnie utknęła i popłynęłam 7,5zł (bo kotka tri i trzeba było w kolorze).

tak czy siak ogłoszenie moje nadal wisi i mam nadzieję kusi potencjalne nowe domki :)

Posted

[quote name='irysek']zaglądam z nadzieją, że sunia ma domek. A tu widzę cioteczki wpadły na nową akcję promocyjną. czyli domku nadal nie ma :(

u mnie na tablicy odnawiam jej non stop ogłoszenie. było wyświetlenie 1 telefonu, ale czy to coś znaczy?
z plakatem niestety nie pomogę choćbym chciała. dziś wydrukowałam 5 plakatów mojej kotki z DT, która u mnie utknęła i popłynęłam 7,5zł (bo kotka tri i trzeba było w kolorze).

tak czy siak ogłoszenie moje nadal wisi i mam nadzieję kusi potencjalne nowe domki :)[/QUOTE]

No ktoś wziął telefon z ogłoszenia Gai, więc może chciał zadzwonić. Im więcej wyświetleń telefonu, tym lepiej :)

Hmm a może wydrukuj czarno-białe ogłoszenia i pozakreślaj tak, jak my kolorowym markerem tytuł tylko? Wtedy jest widoczne ładnie, a nie traci się kasy na kolorowe zdjęcie. Ja mam czarno-białą drukarkę tylko, ale wygląda to nieźle.