gluchypies Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='Olena84']dziękuję!!![/QUOTE] Musimy działać intensywnie, na pewno się uda! :) Quote
Olena84 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 druknęlam ale zakreśliłam czarnym flamastrem na zdjeciu imię i nazwisko - bo może ta pani sobie nie życzy;) Quote
gluchypies Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='Olena84']druknęlam ale zakreśliłam czarnym flamastrem na zdjeciu imię i nazwisko - bo może ta pani sobie nie życzy;)[/QUOTE] A ja to specjalnie wkleiłam, jak zmniejszałam zdjęcie, bo to jest reklama przecież i informacja, kto zrobił fotkę :) To teraz nie wiem... Ale skoro Iwona umieściła swoje logo na fotce, to ja bym zostawiła :) Quote
bea100 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Ja też poproszę na maila [email][email protected][/email] i proszę dopisz, że dowóz suczki jest możliwy bo to ważne jeśli mamy kleić w różnych miejscach kraju ;) Quote
gluchypies Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='bea100']Ja też poproszę na maila i proszę dopisz, że dowóz suczki jest możliwy bo to ważne jeśli mamy kleić w różnych miejscach kraju ;)[/QUOTE] Masz rację, dopisałam :) Quote
bea100 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Dzięki za maila. Ja mało mobilna, ale zrobię co się da. Ciocie Gajkowe- do pomocy plizz i włączcie się w akcję plakatową- zawsze to jakaś dodatkowa szansa!!! Quote
Doda_ Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 mi też przyślijcie plakat, moze uda mi sie u faceta wydrukować i rozwieszę . a pomoc w transporcie macie już - ja pomogę. Quote
gluchypies Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='bea100']Dzięki za maila. Ja mało mobilna, ale zrobię co się da. Ciocie Gajkowe- do pomocy plizz i włączcie się w akcję plakatową- zawsze to jakaś dodatkowa szansa!!![/QUOTE] Jasne, zawsze można kogoś znajomego poprosić o rozwieszenie np. w miejscu pracy lub po drodze, czasem koło przystanków są takie tablice na których można naklejać ogłoszenia. [quote name='Doda_']mi też przyślijcie plakat, moze uda mi sie u faceta wydrukować i rozwieszę . a pomoc w transporcie macie już - ja pomogę.[/QUOTE] Super, podaj mi proszę maila swojego :) może być tu lub na pw, to Ci podeślę plakacik :) Quote
gluchypies Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Właśnie wydrukowałam 20 ogłoszeń (na początek oczywiście, potem dodrukuję, jak te już rozwieszę). I wiecie co jeszcze zrobiłam? One są czarno-białe, więc zakreślaczem żółtym pozakreślałam tytuł oraz zdanie "Czy możesz dać Gai dom? Czy to na Ciebie właśnie czeka". Żeby to było bardziej widoczne, bo jednak kolor przyciąga wzrok ludzi :) Quote
bea100 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='gluchypies']Właśnie wydrukowałam 20 ogłoszeń (na początek oczywiście, potem dodrukuję, jak te już rozwieszę). I wiecie co jeszcze zrobiłam? One są czarno-białe, więc zakreślaczem żółtym pozakreślałam tytuł oraz zdanie "Czy możesz dać Gai dom? Czy to na Ciebie właśnie czeka". Żeby to było bardziej widoczne, bo jednak kolor przyciąga wzrok ludzi :)[/QUOTE] To świetny pomysł! Też tak zrobię, mam pomarańczowy taki mazak! A drukarkę też tylko czarno-białą niestety. Quote
Doda_ Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 gluchypies - [email][email protected][/email] Quote
bea100 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Doda_ dzisiaj w podróży- pojechała po staruszka Kajka przez pół Polski... Quote
gluchypies Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='bea100']Doda_ dzisiaj w podróży- pojechała po staruszka Kajka przez pół Polski...[/QUOTE] A to piękna podróż :) A Kajko będzie jechał do DS czy do DT? Ja dzisiaj porozwieszam już część ogłoszeń :) Quote
Doda_ Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Kajkuś pojechał do DT Makily :) ok jutro zajrzę na pocztę, bo dzis rozpadam się... Quote
gluchypies Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Dziewczyny, koło mnie z ogłoszenia Gai zostały zerwane dwie karteczki :) Jakoś nadzieją powiało... :) Mam nadzieję, że to dobry znak! Quote
bea100 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Czarujmy, czarujmy...rzeczywistość! I to z całych sił!!! Quote
Doda_ Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 dostałam plakat , jak bede u mojego to wydrukuję :) rozwieszę u niego i u mnie. Trzymajcie kciuki.... Quote
irysek Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 zaglądam z nadzieją, że sunia ma domek. A tu widzę cioteczki wpadły na nową akcję promocyjną. czyli domku nadal nie ma :( u mnie na tablicy odnawiam jej non stop ogłoszenie. było wyświetlenie 1 telefonu, ale czy to coś znaczy? z plakatem niestety nie pomogę choćbym chciała. dziś wydrukowałam 5 plakatów mojej kotki z DT, która u mnie utknęła i popłynęłam 7,5zł (bo kotka tri i trzeba było w kolorze). tak czy siak ogłoszenie moje nadal wisi i mam nadzieję kusi potencjalne nowe domki :) Quote
gluchypies Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='irysek']zaglądam z nadzieją, że sunia ma domek. A tu widzę cioteczki wpadły na nową akcję promocyjną. czyli domku nadal nie ma :( u mnie na tablicy odnawiam jej non stop ogłoszenie. było wyświetlenie 1 telefonu, ale czy to coś znaczy? z plakatem niestety nie pomogę choćbym chciała. dziś wydrukowałam 5 plakatów mojej kotki z DT, która u mnie utknęła i popłynęłam 7,5zł (bo kotka tri i trzeba było w kolorze). tak czy siak ogłoszenie moje nadal wisi i mam nadzieję kusi potencjalne nowe domki :)[/QUOTE] No ktoś wziął telefon z ogłoszenia Gai, więc może chciał zadzwonić. Im więcej wyświetleń telefonu, tym lepiej :) Hmm a może wydrukuj czarno-białe ogłoszenia i pozakreślaj tak, jak my kolorowym markerem tytuł tylko? Wtedy jest widoczne ładnie, a nie traci się kasy na kolorowe zdjęcie. Ja mam czarno-białą drukarkę tylko, ale wygląda to nieźle. Quote
ana666 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 ja też poproszę plakacik: [email][email protected][/email] swoją deklaracje dla gai przeleje trochę pozniej w tym miesiącu:oops: Quote
Recommended Posts