Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Słuchajcie, a jakie Gaja ma ogłoszenia? Może mogę dorobić jakieś nowe, inne?

I jeszcze jedno pytanie, gdzie Gaja jest w DT? Chodzi mi o rejon Polski, bo może by jej zorganizować profesjonalną sesję zdjęciową, fajne fotki dużo robią dobrego :) na stronie fotowolontariuszy mogę kogoś poszukać i się skontaktować :)

Edited by gluchypies
Posted

[quote name='Olena84']Sens ma chyba tylko wyróżnienie - czyli 25zł tablica i 50zł gumtree na miesiac:(.
Jest niedaleko Nowego Dworu Mazowieckiego[/QUOTE]

a jakie ma fotki? Może warto by było zrobić nowe fotki? I wtedy wyróżniać?

Posted

[quote name='Olena84']Tutaj są 4 nowe zimowe, w ostatnich dniach dodane.[/QUOTE]

Tak, widzę i są ładne, tylko chodzi mi o takie bardziej profesjonalne :) dajcie znać jak coś to mogę się skontaktować z kimś, kto robi takie zdjęcia.

Posted

no mogłabyś popytać o fotki, bo te z wątku są takie niezbyt do ogłoszeń, tak do popatrzenia to super i w ogóle, ale do ogłoszeń przydałyby się lepsze.

Posted

[quote name='irysek']no mogłabyś popytać o fotki, bo te z wątku są takie niezbyt do ogłoszeń, tak do popatrzenia to super i w ogóle, ale do ogłoszeń przydałyby się lepsze.[/QUOTE]
No właśnie o to mi chodziło, bo te fotki są w porządku, ale do ogłoszeń jednak przydaje się oko fotografa, który fajnie uchwyci zalety psa na zdjęciu :)

Tylko musi się zgodzić osoba, u której przebywa Gaja, żeby ktoś tam przyjechał na fotki.

Posted

[quote name='gluchypies']No właśnie o to mi chodziło, bo te fotki są w porządku, ale do ogłoszeń jednak przydaje się oko fotografa, który fajnie uchwyci zalety psa na zdjęciu :)

Tylko musi się zgodzić osoba, u której przebywa Gaja, żeby ktoś tam przyjechał na fotki.[/QUOTE]
Sesja zdjęciowa?
To najlepsze z możliwych co można by było teraz uczynić dla Gajusi
:loveu:

Posted

[quote name='bea100']Sesja zdjęciowa?
To najlepsze z możliwych co można by było teraz uczynić dla Gajusi
:loveu:[/QUOTE]

W takim razie, jeśli zgodzi się na to osoba, u której mieszka Gaja, spróbuję załatwić osobę z tamtych okolic, która robi bezpłatne sesje foto dla psiaków :) I jak taki fotograf będzie chętny, to wtedy się już umówi na termin sesji z DT Gajusi :)

Posted (edited)

[quote name='gluchypies']Słuchajcie, a jakie Gaja ma ogłoszenia? Może mogę dorobić jakieś nowe, inne?
...[/QUOTE]
Tutaj są stare ogłoszenia, które ja pilnuję i wznawiam- czy ma jakieś gdzieś jeszcze w sieci czynne- nie wiem, ale były całe kampanie reklamowe z bazarków na dogo- pewnie już wygasło wszystko

[URL]http://tablica.pl/oferta/gajka-przemila-suczka-do-adopcji-CID103-ID3ihFZ.html[/URL]

[URL]http://tablica.pl/oferta/mila-domowa-suczka-do-adopcji-CID103-ID3FluP.html[/URL]

[URL]http://alegratka.pl/ogloszenie/gajka-przemila-suczka-do-adopcji-22584767.html[/URL]

[URL]http://alegratka.pl/ogloszenie/mila-domowa-suczka-do-adopcji-k-warszawy-22842943.html[/URL]

[URL]http://nowydwormazowiecki.olx.pl/gajka-przemila-suczka-do-adopcji-iid-530402945[/URL]

Edited by bea100
Posted (edited)

Tutaj jest dawny tekst do ogłoszeń (pewnie już wygasłych, więc do wykorzystania- a może coś zmienicie Ciocie?)[INDENT]
Gajusia jest jeszcze młoda, jest pogodnego i wesołego usposobienia, jest domowa i grzeczna.... ma obecnie ok. 5/6 lat …bardzo pragnie czułości…
ale może nie taka piękna jak by sobie potencjalne domki życzyły?...
Może zbyt "kłopotliwa"?... bo Gajka ma alergię (atopową) i trochę porządniej trzeba dobierać dla niej jedzonko, a i czasem podać leki...

....tak czy inaczej Gają zajmuje się płatny dom tymczasowy już od chyba czterech lat...ale nie ma szczęścia suńka, mimo że jest stale ogłaszana (tylko jeden telefon kiedyś zadzwonił i już potem się nie odezwał więcej).... na opłaty stale brakuje...Ta łagodna sunia nigdy nie miała i dalej nie ma szczęścia… a tak potrzebuje pieszczot …
Odebrana kiedyś z koszmaru wietnamskiego… Gaja rozpaczliwie szuka swojego własnego domu!
[/INDENT]

UWAGA: Gaja przebywa w hoteliku w okolicach Nowego Dworu Mazowieckiego
Tel w sprawie adopcji: Pani Agnieszka 604 551 117
Gaja jest domowa, zadbana, dobrze jeździ samochodem, doskonale zgadza się z innymi łagodnymi psami, jest wysterylizowana, zaszczepiona, posiada akt. książeczkę zdrowia. Umowa adopcyjna wymagana.[INDENT]
[/INDENT]

Edited by bea100
Posted

Ciocie- mam fajne fanty nowe (nie ciuszki), parę książek itd- do wystawienia na bazarku dla Gajki, będzie niewielki bazarek ale powinien załatać dług Gajusi.
Wyślę pocztą- czekam na pw z adresem...

Posted

[quote name='Olena84']Ja robie mega bazar - chyba 1000 fantow dostalam, nie dam rady :([/QUOTE]
No rozumiem. Szkoda. Poczekam do środy, jak się nikt nie zgłosi- dam fanty na bazar dla innego bidaka w potrzebie...

Posted

Dzięki bea100 za teksty do ogłoszeń, postaram się coś nowego skomponować. Ale to i tak będzie musiało poczekać, żeby te zdjęcia były. Gaja jest u kikou, tak? To muszę od niej dostać potwierdzenie, czy mam załatwiać tego fotografa.

Posted

[quote name='bea100']No rozumiem. Szkoda. Poczekam do środy, jak się nikt nie zgłosi- dam fanty na bazar dla innego bidaka w potrzebie...[/QUOTE]

Czy ktoś mógłby pomóc?

Posted

[quote name='Olena84']Czy ktoś mógłby pomóc?[/QUOTE]

Kurczę jest mi strasznie przykro i źle z tą świadomością, ale ja fizycznie teraz nie ma za bardzo jak :(

albo dobra, wysyłaj :D mąż się wkurzy.... ups....

Posted

Gluchypies: masz pw i dziękuję za serducho wielkie dla bezdomniaków! I za pomoc dla biednej Gajusi :loveu:
To nie będzie wielki bazarek a fanty nowe (poza książkami) i nie duże gabarytowo.
Bardzo bym chciała, by Gajka wyszła z długów.

Jak dam radę i syna zbajeruję do pomocy- paczuszka poleci jutro :)

Posted

[quote name='bea100']Gluchypies: masz pw i dziękuję za serducho wielkie dla bezdomniaków! I za pomoc dla biednej Gajusi :loveu:
To nie będzie wielki bazarek a fanty nowe (poza książkami) i nie duże gabarytowo.
Bardzo bym chciała, by Gajka wyszła z długów.

Jak dam radę i syna zbajeruję do pomocy- paczuszka poleci jutro :)[/QUOTE]

Super, musimy pomóc Gajusi w końcu znaleźć dom :)

Czekam na paczkę! :)