mamanabank Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1159/lowicz-schronisko-dla-zwierzat-171870/ Lulu z pewnością miała kiedyś dom i swojego pana.Świadczy o tym zachowanie Lulu w boksie, to prawdziwa czyścioszka. Lulu pomimo,że przebywa w schronisku pd lipca 2009r.jest nadal śliczna i czyściutka.Mała została wyrzucona przez swojego właściciela w czerwcu 2009r.w miejscowości która leży przy trasie W-wa-Poznań.Suczka ma około roku w listopadzie będzie sterylizowana.Jest potulna,przyjazna i...zdziwiona swoją sytuacją.Jej spojrzenie mówi nie wiem co się stało,ze mój pan przestał mnie kochać!Pozwólmy jej znów zaufać! __________________ Quote
Romka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Byłam dziś znią na spacerze,jaki to miły psiak!Schronisko jeszcze jej nie sponiewierało i jest czyściutka.Pogladziłam ją dzis ma bardzo delikatną sierść,króciutką a gęstą.Bawiła się z Atosem,byli razem na spacerze,i nie chciała wraczć do boksu.Trzeba było ją ciągnąć.Dlaczego ktoś wyrzucił tak miłego psa,a może tylko zgubiła się,nie wierzę,że ktoś jej nie chciał! Quote
kajkoowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Szkoda jej :( Jak kazdego psiaka ze schronu....Ona świetnie przekrzywia główke, nie jest natrętna, prawdziwy psi skarb.... Quote
Romka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 One bardzo cieszą sie na spacerze!Lulu siedzi w boksach ogólnych w 1 boksie i mam wrazenie że jak wchodzę do schroniska to ona czeka ,ze wezme ja na spacer!Podobnie zreszta jak Atos! Quote
Figafiga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Kolej na Lulu...jest przekochana i prześliczna...ma charakterek, ale dogaduje się z uległymi suczkami ;) podczas czesania Miśka naszego kaukaza i Lulu mogła coś uzyskać, chociaż kizia mizia Quote
Romka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ona zawsze tak na mnie czeka jak to widać na drugim zdjęciu i choć była najdłużej na spacerze asystowała przy wszystlich naszych dzisiejszych czynnościach to zobaczcie ten wyraz jej oczu...wygląda na zrozpaczoną!Jest moją ulubienicą czy naprawdę nikt jej nie chce! Quote
Romka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Lulka jeszcze trochę a domek się znajdzie! Quote
Romka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Lulka była dzis na spacerze z p.Damianem,pracownikiem schroniska!Poprosiłam go o spacer ponieważ Lulka jak zwykle czekała na mnie przy kracie w tej swojej charakterystycznej pozie i patrzyła!Jest suczką która stara sie utrzymać porządek,np:siusiu robi w tym samym miejscu w kącie boksu.Mieszkała pewnie w mieszkaniu i nawyki pozostały!Aż dziwne,że nikt się nią nie interesuje!:shake: Quote
Romka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Lulka dlaczedo nikt do ciebie nie zagląda!MOŻE KTOŚ ZROBIŁBY MAŁEJ OGŁOSZENIA! Quote
Romka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dziewczyny może ktoś zrobiłby małej ogłoszenia?Nikt się nią nie interesuje a jest naprawde piękną suczka! Quote
Romka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Mamanabank może choć allegro małej Lulce!Tylko nie bij!Wiem,ze nie dajesz rady,ale choć to!Jak widzę dużo osób ogląda allegro,więc kto wie ,moze ktoś wypatrzyłby Lulkę! Quote
mamanabank Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Wczoraj spotkałyśmy Lulu w lecznicy, w poniedziałek miała sterylizację. Ale teraz znowu czeka w boksie... Quote
Romka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Tak spotkałyśmy Lulkę w schronisku jak wspięła się do mnie na kraty tomiala ten swój smutny wyraz oczu!Dlaczego nikt o nia nie pyta! Quote
Romka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 mamanabank napisał(a):zrobię zrobię Mamanabank z pewna niesmiałościa przypominam!Zaponieliśmy o niej! Quote
mamanabank Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Domek się znalazł, nie wiemy jaki, ale mamy nadzieję, że dobry... Lulu ma dom. Quote
oska1983 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No proszę:) macie szczęście w tym Łowiczu:D Quote
Romka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 mamanabank napisał(a):Domek się znalazł, nie wiemy jaki, ale mamy nadzieję, że dobry... Lulu ma dom. Dowiedziałam się o tym domku w sobotę ja też mam nadzieję,że domek dobry bo Lulka została wyadoptowana przez schronisko!Pan podpisał umowę i zdawał sobie sprawę z konsekwencji jej podpisania!Domek niedaleko Łowicza, coś mi sie wydaje,żę pojadę niedługo na wycieczkę w tamte strony... Quote
Romka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 .................................................. Quote
Recommended Posts