Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/f1159/lowicz-schronisko-dla-zwierzat-171870/

Lulu z pewnością miała kiedyś dom i swojego pana.Świadczy o tym zachowanie
Lulu w boksie, to prawdziwa czyścioszka.
Lulu pomimo,że przebywa w schronisku pd lipca 2009r.jest nadal śliczna i
czyściutka.Mała została wyrzucona przez swojego właściciela w czerwcu
2009r.w miejscowości która leży przy trasie W-wa-Poznań.Suczka ma około roku
w listopadzie będzie sterylizowana.Jest potulna,przyjazna i...zdziwiona
swoją sytuacją.Jej spojrzenie mówi nie wiem co się stało,ze mój pan przestał
mnie kochać!Pozwólmy jej znów zaufać!

Posted

Byłam dziś znią na spacerze,jaki to miły psiak!Schronisko jeszcze jej nie sponiewierało i jest czyściutka.Pogladziłam ją dzis ma bardzo delikatną sierść,króciutką a gęstą.Bawiła się z Atosem,byli razem na spacerze,i nie chciała wraczć do boksu.Trzeba było ją ciągnąć.Dlaczego ktoś wyrzucił tak miłego psa,a może tylko zgubiła się,nie wierzę,że ktoś jej nie chciał!

Posted

One bardzo cieszą sie na spacerze!Lulu siedzi w boksach ogólnych w 1 boksie i mam wrazenie że jak wchodzę do schroniska to ona czeka ,ze wezme ja na spacer!Podobnie zreszta jak Atos!

Posted

Kolej na Lulu...jest przekochana i prześliczna...ma charakterek, ale dogaduje się z uległymi suczkami ;)

podczas czesania Miśka naszego kaukaza i Lulu mogła coś uzyskać, chociaż kizia mizia

Posted

Ona zawsze tak na mnie czeka jak to widać na drugim zdjęciu i choć była najdłużej na spacerze asystowała przy wszystlich naszych dzisiejszych czynnościach to zobaczcie ten wyraz jej oczu...wygląda na zrozpaczoną!Jest moją ulubienicą czy naprawdę nikt jej nie chce!

Posted

Lulka była dzis na spacerze z p.Damianem,pracownikiem schroniska!Poprosiłam go o spacer ponieważ Lulka jak zwykle czekała na mnie przy kracie w tej swojej charakterystycznej pozie i patrzyła!Jest suczką która stara sie utrzymać porządek,np:siusiu robi w tym samym miejscu w kącie boksu.Mieszkała pewnie w mieszkaniu i nawyki pozostały!Aż dziwne,że nikt się nią nie interesuje!:shake:

Posted

Mamanabank może choć allegro małej Lulce!Tylko nie bij!Wiem,ze nie dajesz rady,ale choć to!Jak widzę dużo osób ogląda allegro,więc kto wie ,moze ktoś wypatrzyłby Lulkę!

Posted

mamanabank napisał(a):
Domek się znalazł, nie wiemy jaki, ale mamy nadzieję, że dobry...
Lulu ma dom.

Dowiedziałam się o tym domku w sobotę ja też mam nadzieję,że domek dobry bo Lulka została wyadoptowana przez schronisko!Pan podpisał umowę i zdawał sobie sprawę z konsekwencji jej podpisania!Domek niedaleko Łowicza, coś mi sie wydaje,żę pojadę niedługo na wycieczkę w tamte strony...

• 11 months later...