Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Zostawmy tę przyjemność Mamanabank albo Gajowej.Ale to bardzo dobra wiadomość!;)[/QUOTE]

czyli :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

To może ja napiszę bo od soboty przez tydzień nie bedę miała dostępu do internetu, a to będzie ważny tydzien dla Misia.
W sobotę Gajowa zawiezie naszego niedźwiadka do domu. Do takiego domu o jakim marzyłam dla niego :multi::multi::multi:
A było tak:
Przyszła rodzina Misia nie myslała o adopcji starszego psiaka bo niedawno musieli pożegnać swoją śmiertelnie chorą owczarkę, ale przeglądając ogłoszenia natrafili na Misia i coś zaiskrzyło.
Potem było spotkanie u Gajowej. Michulec zawsze pięknie witał wszystkich gości Gajowej, ale tym razem przeszedł sam siebie. Była cała gama uśmiechów, tulenie się do państwa, pokazywanie brzuszka, zaczepianie łapką i.t.p. Państwo całkiem przepadli :evil_lol:
Przebieg tego spotkania rozwiał wątpliwości, które miałyśmy z Gajową. Dla jasności co do nowego domku nie było i nie ma watpliwości, że to jest TO. Wątpliwości miałyśmy czy wogóle szukać jeszcze domu dla Misia. Dzięki niestrudzonej 'Paros':loveu: cały czas był ogłaszany, ale miesiące mijały, psiak przyzwyczaił sięi co tu dużo mówić Gajowa też (będzie jej cieżko:-()
To naprawdę trudna decyzja, ale Misio sam pomógł nam ją podjąć.
Co jeszcze mogę napisać...może trochę konkretów.
Domek znajduje się w Serocku. Misio bedzie miał do dyspozycji ogród, ale również może przebywać w domu, jeśli tylko bedzie chciał. Będzie chodził na spacery do pobliskiego lasu i nad wodę.
To chyba tyle i niech Michulec cieszy się jak najdłużej tym wszystkim :p

Posted

Bardzo się cieszę,bardzo!Od Micha zaczęła się nasza dogomaniacka działalność.Czarne chmury wisiały nad Michem a my nie chciałyśmy do tego dopuścić.I warto było!Mam nadzieję,ze jakieś zdjęcia z nowego domku będą?Nie mogę się doczekać!

Posted

Jutro rano wyruszamy z Misiem, chcemy zdążyć przed upałem. Postaram sie pstryknąć pierwsze fotki z nowego domku.
Zabieram chusteczki bo na pewno niejedną łezkę uronię...

Posted

[quote name='*Gajowa*']Jutro rano wyruszamy z Misiem, chcemy zdążyć przed upałem. Postaram sie pstryknąć pierwsze fotki z nowego domku.
Zabieram chusteczki bo na pewno niejedną łezkę uronię...[/QUOTE]

To Misio już spakowany w podróż do swojego domku :lol:

Gajowa to zamiast chusteczek weź coś większego ;)

Posted

Misiulek już w domku, poranny spacer zaczął dziś wyjątkowo ok. 5 rano. Do samochodu wsiadł z moją pomocą bez problemu, jazdę zniósł doskonale rozglądając się z zaciekawieniem przez okna samochodu - nie położył się nawet na chwilę, całą drogę siedział lub stał. Już na miejscu dosłownie wyskoczył tak, że nie zdążyliśmy chwycić za smycz a Misiulek już wąchał okoliczne
krzaczki. Na szczęście droga gruntowa, mało uczęszczana. Po wejściu na posesję zaczęło się zwiedzanie terenu, a potem domu.
Miś bez żadnych oporów zwiedził cały parter zaglądając we wszystkie kąty, na podłodze z terakoty czuł się bardzo dobrze.
Państwo bardzo mili widać, że kochają psy i jestem pewna, że Miś będzie miał dobrze.
Niestety ze zdenerwowania zapomniałam aparatu ale Państwo mają przesłać fotki albo sami zalogują się opowiedzą o Misiu i wstawią zdjęcia.
Bardzo mi Misiulka brakuje to wyjątkowy psiak.

Posted

Państwo nie mogą od dwóch dni zalogować się na DOGO, może dziś sie uda ...
U Misiulka wszystko w porządku, stał się "maskotką" całej ulicy - wszystkich kocha i jego wszyscy kochają.
Czekamy na bezpośrednią relację...

Posted

rany! super!!! juz sie przyzwyczailam do mysli, ze zawsze jak bede wpadac do Gajowej to i Dziadka Misia spotkam a tu gucio! bomba!!! wspaniale! :-D

Posted

i ja wpadam do dziadka Misia ;) wieści fantastyczne :) Misiu wszystkiego najlepszego i miliony miziaków na cudne życie w nowym domku :)

Gajowa z naszymi dziewczynami nigdy nic nie wiadomo ;) może niejeden Misio jeszcze u Ciebie zagości :)
Fantastycznie że masz taaaaaaaaaakie duże i przekochane serce, którego starczyło dla naszego Misia:)

Gajowa to świetna babka
kocha każdego wielołapka.
A każdy wielołapek z radości się szczerzy
Bo Gajowa w jego szczęście bezustannie wierzy ;)

Ciepłe pozdrowienia Gajowa dla Ciebie :)

Posted

witamy
udało nam się wreszcie zalogować, Misio czuje się dobrze, jest pupilem całej ulicy, lubi wypoczywać na ganku, jest grzeczny i straszny przytulanek
pozdrawiamy serdecznie

Posted

On naprawdę jest szczęśliwy:
[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/5b122022199afe157ba82b08684f5ce4,10,19,0.jpg[/IMG]

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/01942bad6078cec831e2afa86c36f374,10,19,0.jpg[/IMG]

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/d6ef10bd515b8b3851282e4145c845c8,10,19,0.jpg[/IMG]

BARDZO DZIĘKUJEMY WAM ZA DOM DLA MISIA!