Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Czesc Magda :) Co to za zaniedbywanie znajomych :mad: :evil_lol: Quote
Magda Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Magda :) Co to za zaniedbywanie znajomych :mad: :evil_lol:[/quote] Dzien dobry Kasiu!! Dzisiaj postaram sie wkroczyc do kazdej znajomej galerii:cool3: Ale to dopiero pozniej, zaraz musze sie szykowac do szkolki, a potem rozne spotkanka przed bierzmowaniem:roll:. Goniu filmiki moze beda dzisiaj...........jesli oczywiscie zdecyduje sie je wstawic:evil_lol::evil_lol: Bo jeszcze mnie oskarzycie za znecaniem sie nad psem Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Magda_Miki'] Goniu filmiki moze beda dzisiaj...........jesli oczywiscie zdecyduje sie je wstawic:evil_lol::evil_lol: Bo jeszcze mnie oskarzycie za znecaniem sie nad psem[/quote] Magda, no wstawiaj te filmiki! :placz: :placz: :placz: :mad: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]czy termin obcięia Mikiego juz wybrany?? nasz zbliża się wielkimi krokami :lol: Obie będziemy miały łyse koniki w domku[/COLOR][/SIZE] :cool3:[/FONT] Quote
Magda Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]czy termin obcięia Mikiego juz wybrany?? nasz zbliża się wielkimi krokami :lol: Obie będziemy miały łyse koniki w domku[/COLOR][/SIZE] :cool3:[/FONT][/quote] Musze zadzwonic do fryzjerki i sie umowic. Najpierw musze wiedziec co ze swietami, czy bedziemy w domu czy pojedziemy...... Jesli zostaniemy to pojdziemy po swietach:lol: Ja juz sie tego lysego konika nie moge doczekac, najchetniej zaraz bym go obciela:evil_lol: Dzien dobry Alu, Goniu i Madziu:multi: Gonia filmik potem:cool3: Wpadlam na chwilke i zaraz znowu smigam na spotkanko, ale potem to jestem do waszej dyspozycji:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No to my bedziemy łysolkami przed Wami :lol: :lol: już się nie mogę doczekac[/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Dzien doberek Madziu i Miki! :krolik: Miłego weekendu życzymy!! Quote
Magda Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No to my bedziemy łysolkami przed Wami :lol: :lol: już się nie mogę doczekac[/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi:[/quote] Hihi...chyba nie!:eviltong: Umowilam sie jednak na dzis na 16. Zobaczymy jak bedzie wygladal:evil_lol::evil_lol: A tak poza tym to dzien dobry!! Milego dnia zycze! Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hihi...chyba nie!:eviltong: Umowilam sie jednak na dzis na 16. Zobaczymy jak bedzie wygladal:evil_lol::evil_lol: A tak poza tym to dzien dobry!! Milego dnia zycze![/quote] uhuhu :D to sie dzis posmiejemy z Mikiego skina :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hihi...chyba nie!:eviltong: Umowilam sie jednak na dzis na 16. Zobaczymy jak bedzie wygladal:evil_lol::evil_lol: A tak poza tym to dzien dobry!! Milego dnia zycze![/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a ja tez byłam poczatkowo na dzisiaj na 16 umówiona, ale nasza fryzjerka nie mogła jednak w poniedziałek :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 cześć Madziu! ;) mam nadzieję, że będą dziś jakieś ostrzyżone fotki :lol: bo ja czekam :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Dzien dobry!! :angel: Mikuś już pewnie w nowej fryzurce :loveu: Czekamy na zdjęcia!! :p Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [I][B]:p[COLOR=Green]no i gdzie ten elegancik z nową fryzurką :razz:[/COLOR][/B][/I] Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Madzia się pewnie zachwyca swoim Łysolkiem, ale my też chcemy Go zobaczyc! :cool3: Quote
Magda Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Madzia się pewnie zachwyca swoim Łysolkiem, ale my też chcemy Go zobaczyc! :cool3:[/quote] Oj zebys wiedziala:loveu: Moim zdaniem to calkiem inny pies. Jest do tego taki smieszny:evil_lol: Fotki beda moze jutro bo musze skombinowac aparacik:roll: Cala wizyta minela bardzo dobrze, na poczatku byl lekki stres u Mikiego, ale potem stał grzecznie. Pozniej przez caly czas chodzil jakis taki dziwny (chyba nie mogl sie przyzwyczaic, ze jest taki lekki:evil_lol:). Teraz gryzie sobie swinskie ucho na podlodze. Quote
marlena924 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [B]Oo to Miki ma nową fryz? Pokazuj :)[/B] Quote
Magda Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='marlena924'][B]Oo to Miki ma nową fryz? Pokazuj :)[/B][/quote] Oj ma, ma.....istny golasek. Zdjecia jutro (moze). Quote
Magda Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='madziasto4']ciekawa jestem jak wygląda :cool3:[/quote] Oj wiem, wiem. Dlatego bede sie starac pokazac wam jego fotki:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 W takim razie my czekamy na zdjęcia golaska. :cool3: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 cześć Madziu - widze ze jednak obcięłaś Mikiego :p A pamiętasz jak rozpacałaś nad nim po podcięciu włosków? :lol: teraz taki milusi w głaskaniu co? czekam na foteczki :cool3: Quote
Recommended Posts