Magda Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 [quote name='madziasto4']madzia masterkowa... hmmm :evil_lol:[/QUOTE] A co mialo byc Madzia Master?:eviltong: Albo Masterowa? [quote name='madziasto4']master w mikusiowej skórze normalnie, identycznie śpi :lol:[/quote] Hihi, w koncu to jedna rodzina yorasow:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 [quote name='Magda_Miki']A co mialo byc Madzia Master?:eviltong: Albo Masterowa?[/quote] no już dobrze, pięknie to wymyśliłaś :evil_lol: tyle tych Magd tu jest :eviltong: [quote]Hihi, w koncu to jedna rodzina yorasow:loveu:[/QUOTE] no w końcu tak :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/3795/10019865aj.jpg[/IMG] Taka... Taka niewinna i słodka mordeńka... :angel: Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Och ta Magda... Wpadla na chwile i znow jej nie ma :shake: Ale cierpliwie czekamy... :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Hej Madziu! :buzi: Życzymy miłego dnia i podrzucamy wiosennego kwiatusska ;-) [CENTER][IMG]http://img124.imageshack.us/img124/4504/snowdrop0vn.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Magda, czy pamietasz o naszym wirtualnym zjezdzie? ;) Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Magda, wpadnij do naszej galerii na chwilke ;) Quote
Magda Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Jestem nareszcie!!:multi: Kasiu pamietalam caly czas o wirtualnym zjezdzie, ale nie mialam czasu wpadac na dogo:-( Jestem przerazona tym, ze musze nadrobic tyle zaleglosci w galeriach...... Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Magda_Miki'] Jestem przerazona tym, ze musze nadrobic tyle zaleglosci w galeriach......[/quote]a widzisz... zaniedbalas sie dogomaniacko, to teraz musisz pocierpiec i nadrobic... ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dzien dobry!! :multi: :multi: Madziu, nie wolno zaniedbywac Dogomanii!! :shake: A gdzie zdjęcia? :cool3: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Hej Madziu ! :multi: Co się stało , że tak rzadko bywasz na forum ? :cool1: Pozdrawiamy Was !:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Halo Madziu gdzie jetes?? przeciez Ty w tym roku nie masz maturki :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Hej Madziu! :angel: Własnie... Gdzie Wy jesteście? Tesknimy za Wami! :placz: Quote
Magda Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Halo Madziu gdzie jetes?? przeciez Ty w tym roku nie masz maturki :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Maturki nie, ale testy........jeszcze miesiac zostal, a potem to bede z wami codziennie:p:p Milo, ze jeszcze o nas pamietacie. U nas po staremu, pogoda coraz lepsza, tylko nauki wiecej niz zwykle:shake:. Mam plan isc w tym tygodniu z Mikim do fryzjera, ale zobaczymy czy cos z tego bedzie. Szczerze mowiac mam juz troche dosc mycia 3 razy dziennie brzucha i wlosow (Miki chyba tez:lol:) i to szczotkowanie....... Jednak krotka fryzurka ma swoje zalety:cool3: Jedynym problemem jest strach przed fryzjerka. Nie wiem co mam zrobic.......moze kupic jakies tabletki na uspokojenie i podac przed wizyta? I czy mam opuscic psa podczas ciecia? Jak myslicie? Bedzie mniej przezywal?:roll: Bylismy juz 2 razy na cieciu, ale dopiero za drugim razem dostal slinotoku z pyska i mial biegunke przez kilka dni (dostal tez zastrzyki na rozkurczenie brzuszka) Doradzcie cos, bo ja nie moge wymyslic, a nie chce narazac psa na az tak wielki stres:placz: pozdrawiam was bardzo serdecznie i przy najblizszej wolnej chwili postaram sie nadrobic, ciagle rosnace, zaleglosci......:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]moja fryzjerka zawsze powtarzała, ze piesek sie mniej stresuje kiedy nie ma obok niego znanej mu blisko osoby. I to się potwierdziło chociażby na przykładzie Oskarka. Do obcych on nie podejdzie, a pierwszą wizyte zniósł baardzo spokojnie i był grzeczniutki z tego co Madzia nam opowiadała. Teraz wiem, ze bez zadnych zmartwien moge go jej powiezyc na czas wizyty i jestem spokojna :)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]My tez niedługo idziemy i bedziemy miec golaska w domku :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Dzieki Daga za odpowiedz:multi: Zobaczymy.....jak narazie to przesune wizyte na pozniej, niech sie jeszcze troche ociepli:roll: Quote
Magda Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Witaj Madziu zapracowana ;)[/B][/I][/quote] Dzien dobry Alu!! Teraz jestem zapracowana przez dogomanie:evil_lol: Tyle zaleglosci....... Quote
Magda Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej Madziu!! :angel:[/quote] Hej! Od razu mowie, ze nowe zdjecia beda po scieciu Mikiego:cool3: Zobaczymy tylko kiedy...... Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hej! Od razu mowie, ze nowe zdjecia beda po scieciu Mikiego:cool3: Zobaczymy tylko kiedy......[/quote] Juz się doczekać nie mogę Mikusia golaska... :cool3: A czy będą jakies filmiki? Obiecalas, ze dodasz... :( Quote
Recommended Posts