Kasia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Władzię zaspajkowali :loveu: Oby niedługo wróciła... Quote
Magda Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='ewa2909']Mi osobiscie bardziej sie podoba po ciachnieciu.Slicznie mu w nowej fryzurce.Swietna ma Mikus figorke.Mogla bys podac jego wymiarki?[/quote] A dziękujemy. Wymiary podam innym razem;) [quote name='Kasia']Mikiemu we wszystkim jest fajnie ale trochę firanki by nie zaszkodziło :loveu: :evil_lol: Cze Władziu zapracowana :loveu:[/quote] Oj cicho, wiem!:eviltong: Czekamy az odrośnie. Musiałam się przekonać jak będzie wyglądać bez. [quote name='Pegaza']No lulusia mu teraz widac ... Madzia przyklej mu ta firane spowrotem w te miejsce.. a domek i wokol domku masz pięknie.. aa kurde Miki to straszny chudzielec.. pozdrow Poznan i Browary piękne miasto..[/quote] nie mam skąd włosów wziąć... więc chyba nie przykleję:cool1: hihi on taki jest, sylwetka sportowa:razz: [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol: Daria Ewa zniesmaczona :megagrin:[/quote] hihi z powodu lulusia:diabloti: [quote name='MAREA SHAPIRO']HEHE Miki taki szeroki w barach a nie choody hihi:) calusy dla przystojniaka![/quote] no właśnie! [quote name='Kasia']Cze Władziu zapracowana :hand:[/quote] [quote name='Mała Rita']Piękny piesek, piękna fryzurka :)[/quote] [quote name='Jagódka&Uzi']No, lubie takie porządne sesje! :D[/quote] [quote name='Mała Rita']Witamy z Fidusiem poniedziałkowo :hand:[/quote] [quote name='Pegaza']Aga hehe Cze Miki obnazony i Magdo:p[/quote] [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miki golasek hihi słodki:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] [quote name='Kasia']Władziu gdzie sie podziewasz? Jeszcze pracujesz?[/quote] [quote name='MAREA SHAPIRO']pozdro dla szanownej WLadzi i Majkela:)[/quote] [quote name='Aga76']Cze Władka z wąsem bądź bez :cool1: Wróć już![/quote] [quote name='PositiveThought']Władzia pokaż się mi też, niech Cię uściskam, dziś wszystkich ściskam zbiorowo :calus:[/quote] [quote name='Kasia']Władzię zaspajkowali :loveu: Oby niedługo wróciła...[/quote] Hej! Wczoraj w nocy wróciliśmy do domu. Przez cały czas gościłam w Poznaniu i okolicach. Przydały mi się te wakacje - odpoczęłam na całego!:loveu: Miki też bardzo zadowolony, odsypia całe dwa tygodnie w 2 dni. Mamy dużo zdjęć, ale wybaczcie nie pokażę ich tak szybko:oops: Mam tyle na głowie, że szok... powolutku damy radę. Pozdrawiamy! Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cześć Madzia-Władzia :loveu: Fajnie, że już jesteś. Koniec wakacji, wreszcie wszyscy się znowu gromadzą na dogo :loveu: Quote
Magda Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Masz rację, też się cieszę, że "zobaczę" starych znajomych:loveu: [QUOTE]Gdzie fotki??? :placz:[/QUOTE] Może zaraz kilka dam. Nie lubię zmniejszać takiej ilości... grrr... Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Magda'] Może zaraz kilka dam. Nie lubię zmniejszać takiej ilości... grrr...[/QUOTE] No a hurtem nie zmniejszasz?? Quote
Magda Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='madziasto4']No a hurtem nie zmniejszasz??[/quote] Kiedyś tak, ale coś się z pikselami mieszało i zdjęcia brzydko wychodziły. Dostałam pilny telefon i muszę zmykać, zdjęcia wieczorem;) Quote
Mała Rita Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Magda']Kiedyś tak, ale coś się z pikselami mieszało i zdjęcia brzydko wychodziły. Dostałam pilny telefon i muszę zmykać, zdjęcia wieczorem;)[/quote] no i poszła :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cze Władziu :hand: Jak dobrze że juz jesteście i że to koniec wakacji juz :loveu: Quote
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cze Władka :multi: Fajno że i ty wróciłaś :loveu: Quote
Magda Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Fajno, fajno, ale mam tylko jedno focie:p Net mi strasznie chodzi... [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]ściągam Potop, bo nie przeczytałam książki... buu... nie wiedziałam, że to trwa aż 5h!! [SIZE=2][COLOR=Black]Zmokła kura:lol: [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/4374/p8172191wf4.jpg[/IMG] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Film ściągasz? Czy głosową książkę? :evil_lol: Wiesz, że Ci koleś czyta :evil_lol: Quote
jbk Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [URL]http://img230.imageshack.us/img230/4374/p8172191wf4.jpg[/URL] - podobny do Mikiego York chodzi po moim osiedlu ;) Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cze Władziu :hand: Pozdrawiamy środowo!!! Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Rany, Władka, to Ty w tym roku maturzystka :mdleje: Quote
PositiveThought Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='madziasto4']Rany, Władka, to Ty w tym roku maturzystka :mdleje:[/QUOTE] jacie :mdleje: Już się uczysz, Władzia, nie? :diabloti: Dlatego Cię nie ma jak ten czas leciiii Quote
Magda Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='madziasto4']Film ściągasz? Czy głosową książkę? :evil_lol: Wiesz, że Ci koleś czyta :evil_lol:[/quote] Film:p Seans zrobię sobie w weekend. Nie trawię książek tego typu... makabra:shake: Książka głosowa fajna rzecz, ale i tak trwa dłużej:eviltong: [quote name='Mała Rita']Machamy łapkami wtorkowo :bye:[/quote] A my już środowo!:multi: [quote name='jbk'][URL]http://img230.imageshack.us/img230/4374/p8172191wf4.jpg[/URL] - podobny do Mikiego York chodzi po moim osiedlu ;)[/quote] Może rodzina? Zapytaj czy może z Łasku pochodzi hihi A nuż...:razz: [quote name='Kasia']Cze Władziu :hand: Pozdrawiamy środowo!!![/quote] Hej, hej Kasiu!:loveu: [quote name='Mała Rita']Dzień Dobry :bye:[/quote] Jeszcze raz hej! [quote name='madziasto4']Rany, Władka, to Ty w tym roku maturzystka :mdleje:[/quote] Noo... teraz ja będę latać z książkami i resztą:cool1: Ty już po... zazdroszczę! [quote name='PositiveThought']jacie :mdleje: Już się uczysz, Władzia, nie? :diabloti: Dlatego Cię nie ma jak ten czas leciiii[/quote] Ja już w wakacje zaczęłam:diabloti: Dlatego mnie nie było sasasa... Ach mamy teraz problemy z ogrodem. Tata zlał chwasty silnym środkiem chwastobójczym (ogólnie roślinobójczym) i nowo posiana trawa padła po kilku dniach... Teraz pół działki trzeba wykopać, przywieźć nową ziemię i znowu siać:shake: Musimy zdążyć przed następnym weekendem, bo rodzice wyjeżdżają, a potem to już ciemno popołudniu. Cholibcia!:placz: Quote
PositiveThought Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Mikulina Wam pomoże :grins: My też trza będzie to na łopatach przylecimy i przekopiemy gdzie czy komu trzeba :diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Magda']Film:p Seans zrobię sobie w weekend. Nie trawię książek tego typu... makabra:shake: Książka głosowa fajna rzecz, ale i tak trwa dłużej:eviltong: [/quote] Ja nie trawiłam, to i nie czytałam...:oops: Przeczytałam tylko te, które mnie zainteresowały (na palcach takie policzyć:evil_lol:, ale były :p ) [quote name='Magda']Noo... teraz ja będę latać z książkami i resztą:cool1: Ty już po... zazdroszczę![/QUOTE] Wiesz, jak się jest juz po, to się niby mówi, że matura to nic, ale ja bym nie chciała drugi raz przez to przechodzić. Może matura i jest niczym, ale procedury są tak poronione, te idiotyczne klucze, konieczność wpasowania się z odpowiedzią do określonej odpowiedzi z klucza jest czymś niepoważnym :niewiem: Po prostu skaczę z radości, że mam to dziadostwo za sobą. I zdane. [quote name='Magda']Tata zlał chwasty silnym środkiem chwastobójczym (ogólnie roślinobójczym) i nowo posiana trawa padła po kilku dniach...[/QUOTE] Trawa padła, a chwastom pewnie nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Uuu choloba :shake: Madźka marsz do łopaty :loveu: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Łukaszek by Wam pomógł kopać i grabić. On uwielbia takie duże narzędzia i cieżkie prace :loveu: Musicie sobie sprawic takiego pomagiera :p Dobry :loveu: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Hihi dobre :evil_lol: Tylko kto ma go sprawić ? Władzia przecie za mloda jeszcze :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='tigrunia'] Hihi dobre :evil_lol: Tylko kto ma go sprawić ? Władzia przecie za mloda jeszcze :evil_lol: [/QUOTE] za młoda? nieeee....:p może rodzice? a może brat? :loveu: Quote
Recommended Posts