Magda Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Zgadnijcie co mam? Trzeba pogryzc z prawej..... ...i troche z lewej..... Do jutra!! I dziekuje za to, ze o nas pamietacie:p:p Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Magda_Miki'] ale drapiezca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Magda_Miki']Zgadnijcie co mam? Moooj sĆodziasty pycholek... :loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jak mu sie slicznie wloski mienia :):):) Quote
Magda Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Witajcie!! Jaki mamy piekny dzionek:loveu: po szkole, mozna sie lenic i przebywac na dogo:multi: Zycze wszystkim milego dnia i zapraszam pozniej na fotki Quote
marlena924 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 A tam, ja mam dni zabiegane :shake: Pozdrawiam :) Quote
SwEet_LiLi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 A ja ma wolne od Sql ... Ferie :loveu: :loveu: Mikus ...zÄ balki ma pierwsza klasa .. My tym czasem czekamy na Kolejne fotaski naszego ulubieĆca :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Nasza nowa fruzurka:evil_lol: Pomysl i wykonanie: Mr. Miki Przed.... i po....... Bawisz sie ze mna? No to dalej...... czekam......:razz: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Magda_Miki'] widze ze Miki ma bardzo artystyczne podejscie do sylizacji wlosow :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Teklunia napisaĆ(a):widze ze Miki ma bardzo artystyczne podejscie do sylizacji wlosow :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo on to taki maly artysta jest:evil_lol: Ma swoj wlasny styl:p Quote
Magda Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Patrzcie co znalazlam:turn-l::turn-l: Przeciaganie (lapy przednie) I tylne I najlepsze!! Hahahah......ale sobie ziewa:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Magda_Miki napisaĆ(a):Witajcie!! Jaki mamy piekny dzionek:loveu: po szkole, mozna sie lenic i przebywac na dogo:multi: Zycze wszystkim milego dnia i zapraszam pozniej na fotki Kurcze, ale masz dobrze , o 13 juĆŒ po szkole :-o , w domciu, a ja siedze w budzie do 15:20 :mad: !!! TeĆŒ bym tak chciaĆa ;) Fotaski siupel :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Magda_Miki'] I najlepsze!! Hahahah......ale sobie ziewa:evil_lol::evil_lol: Ojejku!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='madziasto4']Kurcze, ale masz dobrze , o 13 juĆŒ po szkole :-o , w domciu, a ja siedze w budzie do 15:20 :mad: !!! TeĆŒ bym tak chciaĆa ;) Fotaski siupel :lol: Dzisiaj wyjatkowo, bo nie bylo nauczycieli:evil_lol: Ja mowie wam DOBRANOC i do zobaczenia jutro:multi::multi: Quote
marlena924 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Supcio fotki :) A do fryzurek Miki talent ma wielki :) Stylizacja supeR! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dobranoc Madziu i Mikusiu :buzi: Quote
Magda Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dobranoc Madziu i Mikusiu :buzi: Widze Daga, ze ty wpadasz rano na dzien dobry, a wieczorem na dobranoc:evil_lol: Ja juz mam weekend i moze sie lenic......jeszcze tylko meczyk w siatke i blogie lenistwo:multi::multi: Marlena :buzi: Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Czesc Dagusia :buzi: Wracaj z tej szkoly, nauka to nie wszystko ;) Quote
Magda Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Teklunia napisaĆ(a):Czesc Dagusia :buzi: Wracaj z tej szkoly, nauka to nie wszystko ;) A ja??:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Magda_Miki']A ja??:placz::placz::placz::placz::placz: no widzisz Madzie, starosc nie radosc... czlowieka dopada jakas skleroza, czy inne diabelstwo ;) bardzo Cie przepraszam za te gafe :oops: wiec: Witaj Madziu i powodzenia na meczu :kciuki: A Dage powitam gdzie indziej ;) Quote
Magda Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Nic sie nie stalo......tak myslalam, ze sie zagapilas:evil_lol::evil_lol: Zaraz do ciebie wpadam z wizyta;) Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Magda_Miki napisaĆ(a):Nic sie nie stalo......tak myslalam, ze sie zagapilas:evil_lol::evil_lol: Zaraz do ciebie wpadam z wizyta;) bardzo sie ciesze ze sie nie gniewasz :buzi: :) Quote
Recommended Posts