Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Przyschnie to sie zeskrobie, nie martw sie Agus :calus:[/quote] Dziękuję Anusia :loveu: [quote name='Pegaza']no to bierz mister propera i szoruj .... widze tu paste jajeczną nie strawioną:evil_lol:[/quote] Bo ja jajów to nie mogę jeść...[COLOR=PaleTurquoise] i takie są skutki o... buu[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Aga76']Dziękuję Anusia :loveu: Bo ja jajów to nie mogę jeść...[COLOR=PaleTurquoise] i takie są skutki o... buu[/COLOR][/QUOTE] Ach prosze :calus: Oj, jajcow niet? Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Aga76'] Bo ja jajów to nie mogę jeść...[COLOR=paleturquoise] i takie są skutki o... buu[/COLOR] [/quote] Całych czy ino pewnych elementów? Cze M&M :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nooo jeszcze nie przyschło, bo żem się poślizgnęła przy progu :roll: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ach prosze :calus: Oj, jajcow niet?[/quote] Dziękuję Niet jajców i orzechów [quote name='Kasia']Całych czy ino pewnych elementów? [/quote] calusieńskich niet Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='madziasto4']Nooo jeszcze nie przyschło, bo żem się poślizgnęła przy progu :roll:[/QUOTE] To nie laz w samych skarpetkach, sie slizgac wtedy ne bedziesz. [quote name='Aga76']Dziękuję Niet jajców i orzechów calusieńskich niet[/QUOTE] Ojoj to straszne... A jak w batonach pisza ze moga zawierac sladowe ilosci orzechow, to to jakos skutkuje jak zjesz? Jeny to pasta jajeczna odpadaaaa buuu :( Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ojoj to straszne... A jak w batonach pisza ze moga zawierac sladowe ilosci orzechow, to to jakos skutkuje jak zjesz? Jeny to pasta jajeczna odpadaaaa buuu :([/quote] Śladowe jakoś przechodzą... oby nie były laskowe, a z jajem to jest tak, że mogę jedno raz na jakiś czas :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Aga76']Śladowe jakoś przechodzą... oby nie były laskowe, a z jajem to jest tak, że mogę jedno raz na jakiś czas :loveu:[/QUOTE] Cili moze sprobujesz kiedys jajecznej pasty mojej :loveu: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Cili moze sprobujesz kiedys jajecznej pasty mojej :loveu:[/quote] Spróbować mogę :loveu: Madzia, cała jesteś? Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Cze Madzia oj specjalnie nam dogo wyłączyłas czy co?:razz: Madzia torkowa:turn-l: [CENTER][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/male_gify/choroba/4.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Dobry Władysławo :loveu: Ledwo ześ wybyła i dogo zaszwankowało.... Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobry :multi: Hehe,, musiałam poprawić bo w innej galerii myslałam,ze jestem :P Władka ma jeszcze tydzień wolnego :D Quote
Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Oj.... ale [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20animal/363312.gif[/IMG] [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] Quote
Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Kasia']Oj Aga, zielony dymek :cool1:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Kasia']Oj Aga, zielony dymek :cool1:[/quote] No co ? Znowu jej sie wymskło na zielono :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Madzia oj specjalnie nam dogo wyłączyłas czy co?:razz: Madzia torkowa:turn-l: [CENTER][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/male_gify/choroba/4.gif[/IMG][/CENTER][/QUOTE] oooo tak, to napewno Wladki robota! [quote name='Aga76']Oj.... ale [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20animal/363312.gif[/IMG] [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR][/QUOTE] Aga, cos tu smierdzi, wez Ty wywal tego kwiatka, bo to napewno on :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Władziu nooo, smutno bez Ciebie :sad: Nie możemy rozwoju lasku doglądać, nie widzimi Mikusia buuuu.. Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dobry Władziu nieobecna ciałem....:loveu: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 blee znaczy pozdrowienia od tasiemca sle:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Cze Madźka wypoczywająca [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/2122.gif[/IMG] Quote
Magda Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Cześć!:multi: Widzę, że cały czas utrzymywałyście "miłą" atmosferę:lol: Kochane Wy moje :loveu: No to co... wróciłam, mam się całkiem dobrze nie licząc poobijanych kolan, poopy i powykręcanych ramion:lol: Szusowałam sobie po stokach, naumiałam się jeździć na desce. Na szczęście mogłam wygrzać kości w gorących źródłach:loveu: Jak będziecie chciały to wkleję linki do zdjęć naszego domku i gorących źródeł:p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 No wklejaj, wklejaj. Niech se poklnę trochę z zazdrości:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wlaaaadka, wrocila Ty :loveu: Quote
Recommended Posts