Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Poszukaj poszukaj lubie oglądać zielone pejzaże:p Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Pegaza']Poszukaj poszukaj lubie oglądać zielone pejzaże:p Może zielone to one nie będą, ale mam foty robione miesiąc temu. Widać jaka jest różnica:razz: Po zimie to sie wszystko budzi do życia. Za miesiąc to będzie tak ślicznie kolorowo:loveu: Drugi koniec działeczki ta pierwsza przyczepa to nie nasza:lol: Stoi sobie tylko i czeka na właścicieli domek mam nawet gdzie sie pohuśtać:eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cześć Magda! [quote name='Magda_Miki'] Wow, jaki Miki elegancki :loveu: Ta kulka obok szczotek, to... jego włosy? :-o Dużo... [quote name='Magda_Miki'] Wredny ptaszek :watpliwy: Tak zamęczyć psa... taki mały ptaszek kontra taki duży york... Ostatnie zdjęcie mi się nie wyświetla :-( [quote name='Magda_Miki'] Działeczka piękna i jaka ogromna :-o Ale macie fajnie, a przede wszystkim Miki ma się gdzie wybiegać :multi: Taka przestrzeń do jego dyspozycji... Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Domek do działeczki wydaje się malutki:p tam by zmieściły się jeszcze pare takich domków:eviltong: chciałaś napisać zawisnąć lub pobujać nogami w powietrzu gdyz hm ja nie widze siedziska czyli hustawki:cool1: taa drabinka to jest do wspinania ale reszte chyba ukradli:eviltong: Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Magda! Wow, jaki Miki elegancki :loveu: Ta kulka obok szczotek, to... jego włosy? :-o Dużo... Wredny ptaszek :watpliwy: Tak zamęczyć psa... taki mały ptaszek kontra taki duży york... Ostatnie zdjęcie mi się nie wyświetla :-( Działeczka piękna i jaka ogromna :-o Ale macie fajnie, a przede wszystkim Miki ma się gdzie wybiegać :multi: Taka przestrzeń do jego dyspozycji... Hej! Ta kulka obok to oczywiście jego włosy:eviltong: Tyle przeważnie wychodzi po bardzo dokładnym czesaniu Może spróbuj odświeżyć stronę?:razz: Ja widzę dokładnie Oj tak... Miki to kocha tą przestrzeń:loveu: Już przed działką robi się strasznie niespokojny i piszczy. Nie idzie go uspokoić:lol: Kiedy tylko drzwi od samochodu się otwierają to zupełnie inny pies. Taki wiejski, brudny burek:loveu: No nic... koniec tego dobrego, trzeba sie zabrać za lekcje:placz: Rodzice sobie pojechali do Gniezna i jutro wracają, a ja zamiast się lenić muszę czytać o głupim układzie wydalniczym:angryy: Madzia 104 napisz za mnie sprawdzian!! BŁAGAM!! Buzi i do jutra! Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Madzia Ty się uczyć a ja lecieć z psami w pole:p PAPA miłego wkuwania:cool1: Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Pegaza']Domek do działeczki wydaje się malutki:p tam by zmieściły się jeszcze pare takich domków:eviltong: chciałaś napisać zawisnąć lub pobujać nogami w powietrzu gdyz hm ja nie widze siedziska czyli hustawki:cool1: taa drabinka to jest do wspinania ale reszte chyba ukradli:eviltong: Domek jest rzeczywiście malutki, ale po co nam większy.... W środku lodówka, kuchenka, szafki i dwa łóżka. W lato i tak stawiamy obok przyczepę i przedsionek:eviltong: Hehe... siedziska nie ma, bo zdejmuję jak nas nie ma:lol: Po pierwsze spleśniałoby od pogody, a po drugie jakieś wiejskie dzieci przychodziły się huśtać:diabloti: Wredna maupa ze mnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Mało powiedziane wredna chamiata małpa:evil_lol: ;) Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Dobra wkleję jeszcze 3 zdjęcia i idę ( ale już naprawdę:lol:) Właściciel Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Taa i to pełną gębą :evil_lol: właściciel odpoczywa a parobki pracują:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Magda_Miki napisał(a): No nic... koniec tego dobrego, trzeba sie zabrać za lekcje:placz: Rodzice sobie pojechali do Gniezna i jutro wracają, a ja zamiast się lenić muszę czytać o głupim układzie wydalniczym:angryy: Madzia 104 napisz za mnie sprawdzian!! BŁAGAM!! Haha, nigdy! :diabloti: A szczerze mówiąc, to jeszcze nie robiliśmy układu wydalniczego człowieka :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Magda_Miki'] No tak właściciel... on się opala, a reszta pracuje :evil_lol: Ach, jak yorki mają dobrze :loveu: Quote
AlKil Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dzień dobry! Piękną macie trawkę na tej działeczce...:lol: Taką równiutką...:lol: Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześć Madziu :loveu: Piękna macie tą dziełeczkę, nic tylko pozazdrościć :lol: Duża i super zadbana - taka akurat do spędzania na niej wolnego czasy czyli leniuchowania ;) A właściciel działeczki BOSKI :loveu: Żadnego intruza nie wpuści, wszystkich przegania aż pada ze zmęczenia - nawet wróbelkom nie przepuści :diabloti: Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 zapytalam ojca mego jak mu sie podoba zdjecie na samej gorze hahaha i on nie poznal ze to Miki hahaha wychwalal jak to Melcia glowke wysoko trzyma i takie tam... nie chcial wierzyc ze to ...Miki haha pozdrowionka dla Pana na wlosciach! sliczna dzialeczka -- pieknie o nia dbacie!:loveu: Quote
Magda Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Witajcie! Dziękujemy za odwiedzinki. Niestety narazie przelotem, ale zostawiamy Wam kilka fotek na rozweselenie:):) Jestem na etapie robienie matury z geografii. Ciekawe na ile napiszę:evil_lol: biegamy, biegamy..... mój spłaszczony piesecek:loveu: no i oczywiście zagryzanie:diabloti: :multi::multi: Quote
Sara_i_Aris Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześć Magda! [quote name='Magda_Miki'] Podobają mi się foteczki Mikiego i kurczaka :evil_lol: Uciekające kurczaki? A Miki nie chciał im pomóc w przebiegnięciu przez działeczkę i zaatakował. Drastyczne sceny... Quote
Pegaza Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cze Madziu:lol: widze że Miki na obiad kurczaka Ci skombinował :eviltong: Quote
nane Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Magda_Miki napisał(a): mój spłaszczony piesecek:loveu: no i oczywiście zagryzanie:diabloti: :multi::multi: boshe co za brutal :crazyeye: Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 slodkie...jak to sie psina niedzielnym rosolem przejela... a tak powaznie to Macho nad...maczami z Ciebie Miki! Quote
Aga76 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Madziu, cudne są zdjęcia Mikiego w locie, mknie radośnie nad ziemią z obiadkiem z zębach :grins: Quote
Kasia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześć Magdaleno :lol: Dokąd Miki dobiegł z tym kurakiem? Zdążył na rosół? :lol: Quote
Kasia_zg Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj Madziu!! Wkońcu tu do Was dotarłam!! Obejrzałam wszystkie foteczki...sa niesamowite a działeczke masz wspaniałą tylko pozazdrościć :) Ostatnie foteczki momentalnie poprawiły mi humorek...:lol: Ależ fajnego ptaśka Miki upolował na tej działeczce ;) Pozdrawiam Was cieplutko!! Tulaski dla słodziachne Mikiego :loveu: Buziaczki dla Ciebie Madziu:calus: Quote
Magda Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Magda! Podobają mi się foteczki Mikiego i kurczaka :evil_lol: Uciekające kurczaki? A Miki nie chciał im pomóc w przebiegnięciu przez działeczkę i zaatakował. Drastyczne sceny... Mi też, mi też:eviltong: No nie widzisz, że pomaga w ich przetransportowywaniu:evil_lol: na drugi koniec działki? Pegaza napisał(a):Cze Madziu:lol: widze że Miki na obiad kurczaka Ci skombinował :eviltong: Dziękuję za takiego kurczaka.... smakowałby jak podeszwa:cool1: Mógłby przynieść od czasu do czasu jakieś łakocie... W wakacje go tego nauczę:lol: nane napisał(a):boshe co za brutal :crazyeye: To ty nie wiesz, że trzeba od czasu do czasu potrząchnąć kurakiem, żeby go uśmiercić?:eviltong: Wtedy tak fajnie piszczy. Pii...piii...:diabloti: MAREA SHAPIRO napisał(a): slodkie...jak to sie psina niedzielnym rosolem przejela... a tak powaznie to Macho nad...maczami z Ciebie Miki! Hihi....:loveu: Aga76 napisał(a):Madziu, cudne są zdjęcia Mikiego w locie, mknie radośnie nad ziemią z obiadkiem z zębach :grins: Musze mu kiedyś zrobić zdjęcie jak trzyma kaczkę za kuper, a jej nogi zasłaniają mu oczy:evil_lol: To jest wtedy radocha. fidelek2 napisał(a):Cześć Magdaleno :lol: Dokąd Miki dobiegł z tym kurakiem? Zdążył na rosół? :lol: Hej Kasiu! Nie zdążył, bo go zgubił po drodze:shake: O mały włos, a kurak dostałby się pod kosiarkę:diabloti: Kasia_zg napisał(a):Witaj Madziu!! Wkońcu tu do Was dotarłam!! Obejrzałam wszystkie foteczki...sa niesamowite a działeczke masz wspaniałą tylko pozazdrościć Ostatnie foteczki momentalnie poprawiły mi humorek... Ależ fajnego ptaśka Miki upolował na tej działeczce Pozdrawiam Was cieplutko!! Tulaski dla słodziachne Mikiego :loveu: Buziaczki dla Ciebie Madziu:calus: Witaj! Dziękujemy za gorące pozdrowienia!:loveu: AlKil napisał(a):Jak tam maturka???:lol::lol::lol: A dobrze. Z rozszerzonej geografii miałam 65% (a jestem w I liceum):cool3: Ojej, ale mnie tu dawno nie było......stęskniłam się! Mam straszną ochotę posiedzieć z wami do rana, ale nie mogę!!:placz: Muszę wkuć rodzaje wiatrów:diabloti: Zaraz wstawię fotki Mikuchna Quote
Recommended Posts