Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pegaza']Poszukaj poszukaj lubie oglądać zielone pejzaże:p

Może zielone to one nie będą, ale mam foty robione miesiąc temu. Widać jaka jest różnica:razz: Po zimie to sie wszystko budzi do życia. Za miesiąc to będzie tak ślicznie kolorowo:loveu:

Drugi koniec działeczki

ta pierwsza przyczepa to nie nasza:lol: Stoi sobie tylko i czeka na właścicieli

domek

mam nawet gdzie sie pohuśtać:eviltong:

Posted

Cześć Magda!

[quote name='Magda_Miki']

Wow, jaki Miki elegancki :loveu:

Ta kulka obok szczotek, to... jego włosy? :-o Dużo...

Wredny ptaszek :watpliwy: Tak zamęczyć psa... taki mały ptaszek kontra taki duży york...

Ostatnie zdjęcie mi się nie wyświetla :-(

Działeczka piękna i jaka ogromna :-o Ale macie fajnie, a przede wszystkim Miki ma się gdzie wybiegać :multi: Taka przestrzeń do jego dyspozycji...

Posted

Domek do działeczki wydaje się malutki:p tam by zmieściły się jeszcze pare takich domków:eviltong:

chciałaś napisać zawisnąć lub pobujać nogami w powietrzu gdyz hm ja nie widze siedziska czyli hustawki:cool1: taa drabinka to jest do wspinania ale reszte chyba ukradli:eviltong:

Posted

[quote name='Yorkie']Cześć Magda!

Wow, jaki Miki elegancki :loveu:

Ta kulka obok szczotek, to... jego włosy? :-o Dużo...

Wredny ptaszek :watpliwy: Tak zamęczyć psa... taki mały ptaszek kontra taki duży york...

Ostatnie zdjęcie mi się nie wyświetla :-(

Działeczka piękna i jaka ogromna :-o Ale macie fajnie, a przede wszystkim Miki ma się gdzie wybiegać :multi: Taka przestrzeń do jego dyspozycji...

Hej!
Ta kulka obok to oczywiście jego włosy:eviltong: Tyle przeważnie wychodzi po bardzo dokładnym czesaniu

Może spróbuj odświeżyć stronę?:razz: Ja widzę dokładnie

Oj tak... Miki to kocha tą przestrzeń:loveu: Już przed działką robi się strasznie niespokojny i piszczy. Nie idzie go uspokoić:lol: Kiedy tylko drzwi od samochodu się otwierają to zupełnie inny pies. Taki wiejski, brudny burek:loveu:

No nic... koniec tego dobrego, trzeba sie zabrać za lekcje:placz: Rodzice sobie pojechali do Gniezna i jutro wracają, a ja zamiast się lenić muszę czytać o głupim układzie wydalniczym:angryy: Madzia 104 napisz za mnie sprawdzian!! BŁAGAM!!

Buzi i do jutra!

Posted

[quote name='Pegaza']Domek do działeczki wydaje się malutki:p tam by zmieściły się jeszcze pare takich domków:eviltong:

chciałaś napisać zawisnąć lub pobujać nogami w powietrzu gdyz hm ja nie widze siedziska czyli hustawki:cool1: taa drabinka to jest do wspinania ale reszte chyba ukradli:eviltong:

Domek jest rzeczywiście malutki, ale po co nam większy.... W środku lodówka, kuchenka, szafki i dwa łóżka. W lato i tak stawiamy obok przyczepę i przedsionek:eviltong:

Hehe... siedziska nie ma, bo zdejmuję jak nas nie ma:lol: Po pierwsze spleśniałoby od pogody, a po drugie jakieś wiejskie dzieci przychodziły się huśtać:diabloti: Wredna maupa ze mnie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

No nic... koniec tego dobrego, trzeba sie zabrać za lekcje:placz: Rodzice sobie pojechali do Gniezna i jutro wracają, a ja zamiast się lenić muszę czytać o głupim układzie wydalniczym:angryy: Madzia 104 napisz za mnie sprawdzian!! BŁAGAM!!

Haha, nigdy! :diabloti: A szczerze mówiąc, to jeszcze nie robiliśmy układu wydalniczego człowieka :eviltong:

Posted

Cześć Madziu :loveu:

Piękna macie tą dziełeczkę, nic tylko pozazdrościć :lol: Duża i super zadbana - taka akurat do spędzania na niej wolnego czasy czyli leniuchowania ;)

A właściciel działeczki BOSKI :loveu:
Żadnego intruza nie wpuści, wszystkich przegania aż pada ze zmęczenia - nawet wróbelkom nie przepuści :diabloti:

Posted

zapytalam ojca mego jak mu sie podoba zdjecie na samej gorze hahaha
i on nie poznal ze to Miki hahaha
wychwalal jak to Melcia glowke wysoko trzyma i takie tam...
nie chcial wierzyc ze to ...Miki haha
pozdrowionka dla Pana na wlosciach!
sliczna dzialeczka -- pieknie o nia dbacie!:loveu:

Posted

Witajcie! Dziękujemy za odwiedzinki. Niestety narazie przelotem, ale zostawiamy Wam kilka fotek na rozweselenie:):) Jestem na etapie robienie matury z geografii. Ciekawe na ile napiszę:evil_lol:

biegamy, biegamy.....

mój spłaszczony piesecek:loveu:

no i oczywiście zagryzanie:diabloti:

:multi::multi:

Posted

Cześć Magda!

Podobają mi się foteczki Mikiego i kurczaka :evil_lol: Uciekające kurczaki? A Miki nie chciał im pomóc w przebiegnięciu przez działeczkę i zaatakował. Drastyczne sceny...

Posted

Magda_Miki napisał(a):

mój spłaszczony piesecek:loveu:

no i oczywiście zagryzanie:diabloti:

:multi::multi:

boshe co za brutal :crazyeye:

Posted

Witaj Madziu!!
Wkońcu tu do Was dotarłam!! Obejrzałam wszystkie foteczki...sa niesamowite a działeczke masz wspaniałą tylko pozazdrościć :)
Ostatnie foteczki momentalnie poprawiły mi humorek...:lol:
Ależ fajnego ptaśka Miki upolował na tej działeczce ;)

Pozdrawiam Was cieplutko!!
Tulaski dla słodziachne Mikiego :loveu:
Buziaczki dla Ciebie Madziu:calus:

Posted

Yorkie napisał(a):
Cześć Magda!
Podobają mi się foteczki Mikiego i kurczaka :evil_lol: Uciekające kurczaki? A Miki nie chciał im pomóc w przebiegnięciu przez działeczkę i zaatakował. Drastyczne sceny...

Mi też, mi też:eviltong:
No nie widzisz, że pomaga w ich przetransportowywaniu:evil_lol: na drugi koniec działki?

Pegaza napisał(a):
Cze Madziu:lol:
widze że Miki na obiad kurczaka Ci skombinował :eviltong:

Dziękuję za takiego kurczaka.... smakowałby jak podeszwa:cool1: Mógłby przynieść od czasu do czasu jakieś łakocie... W wakacje go tego nauczę:lol:

nane napisał(a):
boshe co za brutal :crazyeye:

To ty nie wiesz, że trzeba od czasu do czasu potrząchnąć kurakiem, żeby go uśmiercić?:eviltong: Wtedy tak fajnie piszczy. Pii...piii...:diabloti:

MAREA SHAPIRO napisał(a):

slodkie...jak to sie psina niedzielnym rosolem przejela...
a tak powaznie to Macho nad...maczami z Ciebie Miki!

Hihi....:loveu:

Aga76 napisał(a):
Madziu,

cudne są zdjęcia Mikiego w locie, mknie radośnie nad ziemią z obiadkiem z zębach :grins:

Musze mu kiedyś zrobić zdjęcie jak trzyma kaczkę za kuper, a jej nogi zasłaniają mu oczy:evil_lol: To jest wtedy radocha.

fidelek2 napisał(a):
Cześć Magdaleno :lol:

Dokąd Miki dobiegł z tym kurakiem? Zdążył na rosół? :lol:

Hej Kasiu!
Nie zdążył, bo go zgubił po drodze:shake: O mały włos, a kurak dostałby się pod kosiarkę:diabloti:

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Madziu!!
Wkońcu tu do Was dotarłam!! Obejrzałam wszystkie foteczki...sa niesamowite a działeczke masz wspaniałą tylko pozazdrościć
Ostatnie foteczki momentalnie poprawiły mi humorek...
Ależ fajnego ptaśka Miki upolował na tej działeczce

Pozdrawiam Was cieplutko!!
Tulaski dla słodziachne Mikiego :loveu:
Buziaczki dla Ciebie Madziu:calus:

Witaj! Dziękujemy za gorące pozdrowienia!:loveu:

AlKil napisał(a):
Jak tam maturka???:lol::lol::lol:

A dobrze. Z rozszerzonej geografii miałam 65% (a jestem w I liceum):cool3:

Ojej, ale mnie tu dawno nie było......stęskniłam się! Mam straszną ochotę posiedzieć z wami do rana, ale nie mogę!!:placz: Muszę wkuć rodzaje wiatrów:diabloti:

Zaraz wstawię fotki Mikuchna