apple Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='evaxon'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wnioskujesz to po swieczkach ? no i nie pojechałam do Kalisza:roll::roll::roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przeca nie po rurkach:eviltong: Dlaczego?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No przeca nie po rurkach:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dlaczego?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] I znowu jestem zaraz za Tobą............................ :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jestem wrócona:multi: jednak bylam w Kaliszu:grin: pojechalam posiedzialam poltorej godziny i wrocilam :lol: teraz trza sie ogarnac i za 15 min do TZta ....podleczyc go;) a jutro szkola:placz:czyli jak wyjade po 7 tak wroce przed 24 pewnie:roll: Quote
Aga&Ganja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Cześć! :multi: co tam u was?? :p teraz wszędzie nadrabiam... :roll: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ja tez sie przywitam skoro juz wrocilas do nas:multi: Quote
e.v.a Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 czesc czołem :multi::multi::multi: nie poszlam na ostatni wyklad:p a z TZtem sie pozniej umówiłam wiec troszke wolnego mam :p nic mi sie nie chce:roll: Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:a ja się durna zabrałam za odmrażanie lodówki ....w końcu podobno raz na rok cza by było ...ale dlaczemu dziś :hmmmm: i siedze uziemiona w kuchni i mam syf :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:a ja się durna zabrałam za odmrażanie lodówki ....w końcu podobno raz na rok cza by było ...ale dlaczemu dziś :hmmmm: i siedze uziemiona w kuchni i mam syf :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: nie zazdroszcze ci :eviltong: a ja leze i nic nie robieeee ołł jeee ołł jeeee:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='evaxon']:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: nie zazdroszcze ci :eviltong: a ja leze i nic nie robieeee ołł jeee ołł jeeee:evil_lol:[/quote] Zamiast pocieszyc biedna kolezanke to Ty jej takie rzeczy mowisz:mad: [I]Nie martw sie w koncu to przeciez skonczysz:loveu:[/I] Witam sie ladnie leniuchu:diabloti: Quote
e.v.a Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 [CENTER]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
apple Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='evaxon'] nic mi sie nie chce:roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widzę! Nie łaska mi nawet odpisać...pffffffff:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
e.v.a Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 czesc dziewczynki :multi: jakos nie chce mi sie nic robic :roll::roll::roll: tez tak macie?? piwa bym sie napiła jakiegos:roll: Quote
Moniek193 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='evaxon']czesc dziewczynki :multi: jakos nie chce mi sie nic robic :roll::roll::roll: tez tak macie?? piwa bym sie napiła jakiegos:roll:[/quote] A Ty to bys tylko leniuchowala i piwo pila:diabloti: Ja musze streszcznie Faraona przeczytac:placz: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='evaxon']czesc dziewczynki :multi: jakos nie chce mi sie nic robic :roll::roll::roll: tez tak macie?? piwa bym sie napiła jakiegos:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wczoraj miałam ...było przyjść :p i rogaliki były :p teraz robie na jutro łazanki ;) Cześć Eff :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='evaxon']czesc dziewczynki :multi: jakos nie chce mi sie nic robic :roll::roll::roll: tez tak macie?? piwa bym sie napiła jakiegos:roll:[/quote] No ja tak mam średnio 24 h na dobe siedem dni w tygodniu:grins::grins: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]witam EFFciu :multi::loveu:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 czesc :multi: dogo ostatmio zamulało i nie mialam ochoty sie wqrzac wiec mnie nie bylo :roll::roll::roll: Quote
e.v.a Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dzisiaj jest nieco lepiej...ale to eszcze nie to co powinno być:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no ja w sumienie narzekam :eviltong: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='evaxon']czesc :multi: dogo ostatmio zamulało i nie mialam ochoty sie wqrzac wiec mnie nie bylo :roll::roll::roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dzisiaj jest nieco lepiej...ale to eszcze nie to co powinno być:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='evaxon']no ja w sumienie narzekam :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znowu Ci lepiej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witam się jesiennie..... Nie wiem, czy coś zamula, bo nie mam czasu :( Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: Effunia ....jestem :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znowu Ci lepiej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zazdrościsz ?:eviltong: [quote name='jbk'] Witam się jesiennie..... Nie wiem, czy coś zamula, bo nie mam czasu :-([/quote] u mnie wlasnie snieg pada :roll::angryy: bidula .. oć utulam [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: Effunia ....jestem :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] czesc Alunia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a tak se łażę po Dogo i stwierdziłam, że zagladne do Ciebie.....na kawkę?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/78/065882b21f129cd5.jpg[/IMG][/URL] prosze:loveu::evil_lol: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a tak se łażę po Dogo i stwierdziłam, że zagladne do Ciebie.....na kawkę?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts