e.v.a Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']I wtedy ma się spokój i ciszę i wszystko, czego się pragnie ;-) Świetna metoda :smile:[/quote] ach my kobiety jestesmy takie mądre :loveu::loveu::loveu: [quote name='Aga K']Witaj Ewa ;) pamietasz nas jeszcze ? dawno mnie tu niebylo ....[/quote] hej Aga :multi::multi: jasne ze pamietam :eviltong: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Takie jesteśmy mądre..... A jakie skromne..... :diabloti: Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [COLOR=Purple][B]ocho :cool3: panna se focha strzeliła :evil_lol: [url]http://images44.fotosik.pl/57/5d949fd97becd57e.jpg[/url] jeszcze tupnąć nózią powinna :evil_lol: :eviltong: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kiedy przyjeżdżasz po papuga do Klocusiowej ??? Może wybierasz sie znów na jakiś weekend w góry i po drodze zahaczysz ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]On na serio serio do wydania do naj domku ...ale musi być taki naj [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...tak Madzia mówiła [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 :eviltong::eviltong::eviltong: [COLOR=DarkRed][B]wpadłam na momencik [/B][/COLOR] Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niby kwiatek a nie pachnie:evil_lol: [url]http://images50.fotosik.pl/57/c83c45dade12f79b.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='evaxon']hej Aga :multi::multi: jasne ze pamietam :eviltong:[/quote] nio tak :eviltong: jakze mozna byloby zapomniec .... przystanek ... na jednym jego koncu konietka z zolytym, dosc duzym piesem - notabene bokser :lol: a na drugim koncu przystanku, rowniez na laweczce, siedzi rowniez kobieta, z psem dosc duzym ;) i to rowniez jest bokser :lol: jeny, jak na wtedy po tym spacerku bylam chora :eviltong: a jaka spanikowana ta burza ... Quote
rwpb Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [url]http://images28.fotosik.pl/321/be759fe5ee98c779.jpg[/url] co chciała? Jak Atos czegoś chce, to tak się kłania. Cześć mądra kobieto :multi: Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Była sobie Ewka mała, rere kum kum, rere kum kum, która chłopa nie słuchała, rere kum kum BĘC! Quote
e.v.a Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='jbk'] Takie jesteśmy mądre..... A jakie skromne..... :diabloti:[/quote] wspaniałe i jedyne w swom rodzaju:loveu: [quote name='basia2202'] [COLOR=Purple][B]ocho :cool3: panna se focha strzeliła :evil_lol: [URL]http://images44.fotosik.pl/57/5d949fd97becd57e.jpg[/URL] jeszcze tupnąć nózią powinna :evil_lol: :eviltong:[/B][/COLOR][/quote] hehehe nie strzelila focha wąchała kwiatka:eviltong: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kiedy przyjeżdżasz po papuga do Klocusiowej ??? Może wybierasz sie znów na jakiś weekend w góry i po drodze zahaczysz ;-)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]On na serio serio do wydania do naj domku ...ale musi być taki naj [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...tak Madzia mówiła [/B][/COLOR][/FONT][/quote] a ja to myslalam ze Pawcio mi przywiezie :siara: [quote name='BeaC'] :eviltong::eviltong::eviltong: [COLOR=DarkRed][B]wpadłam na momencik [/B][/COLOR][/quote] czesc wpadająca:loveu: [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niby kwiatek a nie pachnie:evil_lol: [URL]http://images50.fotosik.pl/57/c83c45dade12f79b.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] :lol: [quote name='Aga K']nio tak :eviltong: jakze mozna byloby zapomniec .... przystanek ... na jednym jego koncu konietka z zolytym, dosc duzym piesem - notabene bokser :lol: a na drugim koncu przystanku, rowniez na laweczce, siedzi rowniez kobieta, z psem dosc duzym ;-) i to rowniez jest bokser :lol: jeny, jak na wtedy po tym spacerku bylam chora :eviltong: a jaka spanikowana ta burza ... [/quote] eehehehehehe a my z Tigra burze lubimy :pi sie jej nei boimy :P [quote name='rwpb'] [URL]http://images28.fotosik.pl/321/be759fe5ee98c779.jpg[/URL] co chciała? Jak Atos czegoś chce, to tak się kłania. Cześć mądra kobieto :multi:[/quote] hehehe ona sie przeciąga :P jak cos chce to szczeka i gryzie:evil_lol: [quote name='jbk']Była sobie Ewka mała, rere kum kum, rere kum kum, która chłopa nie słuchała, rere kum kum BĘC![/quote] buahahhaaha BĘC to ja bede miala jutro na 2 egzaminach :roll: Quote
e.v.a Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='jbk']Nie będzie BĘCa :) Wierzę w Ciebie :)[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='evaxon'] hehehe nie strzelila focha wąchała kwiatka:eviltong: [/quote] [COLOR=Purple][B]no nie wiem :cool3: ja tak nie wyglądam, jak wącham kwiatki :evil_lol: baa! nawet Zuzka tak nie wygląda jak wącha kwiatki! :diabloti: :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] A! Właśnie! Egzaminy masz, to musisz jeść! Mózg nie pracuje na głodniaka! Odchudzać się będziesz potem! Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='evaxon']Baśka :diabloti: ona wąchała i juz:eviltong: :lol::lol::lol: to musze dużo batoników jesc :cool3::cool3::cool3:[/quote] Ale może konkreta jakiegoś? Wiesz, mięsko, te sprawy, rybka, ewentualnie ;) Quote
e.v.a Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Baśka :diabloti: ona wąchała i juz:eviltong: [quote name='jbk']A! Właśnie! Egzaminy masz, to musisz jeść! Mózg nie pracuje na głodniaka! Odchudzać się będziesz potem![/quote] :lol::lol::lol: to musze dużo batoników jesc :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]snikersy i marsiki ;) to coś dla Effuni ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]snikersy i marsiki ;) to coś dla Effuni ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu::loveu::loveu:takk takk takkkk:multi: Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 jak egzaminy ?? :cool3: ( na sama mysl o marsikach batonikach mi sie niedobrze robi :razz: ) Quote
e.v.a Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga K']jak egzaminy ?? :cool3: ( na sama mysl o marsikach batonikach mi sie niedobrze robi :razz: )[/quote] z prawa i architektury :roll::roll::roll::placz: juz nie mam sily :mdleje: Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 loj ;/ to powaga ! ale ty sie jeszcze uczysz czy juz jestes po egzaminach ? albo kiedy je masz ? ja narazie studia mam zawieszone :( Quote
rwpb Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Marsy i Snickersy to obowiązkowy posiłek przed egzaminami :diabloti: Jeszcze dodał bym Coca Colę Pozdrawiamy dzisiaj Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Effka....olej to i chodź do nas:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga K'] loj ;/ to powaga ! ale ty sie jeszcze uczysz czy juz jestes po egzaminach ? albo kiedy je masz ? ja narazie studia mam zawieszone :-( [/quote] no jestem w trakcie egzaminow ..sesja w toku... jutro a raczej dzisiaj 2 egzaminy i za tydzien jedne i koniec:multi: no chyba ze po drodze cos uwale lub uwalilam to poprawki jeszcze bleeee ja bede miec zawieszone jak uwale :lol: [quote name='rwpb'] Marsy i Snickersy to obowiązkowy posiłek przed egzaminami :diabloti: Jeszcze dodał bym Coca Colę Pozdrawiamy dzisiaj [/quote] coca cole tylko na kacu pije:diabloti: i nie kuś mnie bo glodna jestem:placz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Effka....olej to i chodź do nas:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :diabloti:jestem uczyłam sie..... nie pytajcie gdzie i z kim:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='evaxon']z prawa i architektury :roll::roll::roll::placz: juz nie mam sily :mdleje:[/quote] Oć Effcia napisze to prawo za Ciebie -swój już zdałam ;) Quote
Recommended Posts