Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co ty wyprawiałaś w tym samochodzie że Ci wypadła:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
wracałam do domu:diabloti::diabloti::diabloti:

jestem:multi:

byłam u lekarza :siara: no bo ta kostka co ja na snowboardzie skrecilam nie najlepiej wygladala a w sobote sie przewróciłam i sie skręciła znowu i zaczeła juz boleć bardziej... no i jestem u lekarza ze zdjęciem z początku stycznia... patrzy na kostke ptrzy na zdjęcie patrzy na kostke i sie pyta..." jak to możliwe ze na zdjęciu jest jedno skręcenie a kostka jest w 2 miejscach skręcona ??" :lol: no i musialam się przyznac do imprezy :roll:

no więc mam skręcony staw skokowy w 2 miejscach :roll: 2 tygodnie rehabilitacji + bandaż zeby noga byla usztywniona....

sa tego plusy bedzie odszkodowanie hehe

Posted

[quote name='evaxon']wracałam do domu:diabloti::diabloti::diabloti:

byłam u lekarza :siara: no bo ta kostka co ja na snowboardzie skrecilam nie najlepiej wygladala a w sobote sie przewróciłam i sie skręciła znowu i zaczeła juz boleć bardziej... no i jestem u lekarza ze zdjęciem z początku stycznia... patrzy na kostke ptrzy na zdjęcie patrzy na kostke i sie pyta..." jak to możliwe ze na zdjęciu jest jedno skręcenie a kostka jest w 2 miejscach skręcona ??" :lol: no i musialam się przyznac do imprezy :roll:

no więc mam skręcony staw skokowy w 2 miejscach :roll: 2 tygodnie rehabilitacji + bandaż zeby noga byla usztywniona....

sa tego plusy bedzie odszkodowanie hehe[/quote]

Tylko nie przehulaj wszystkiego :)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:będzie kasa na nowe buty .... pepegi na płaskim :p[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:[/quote]

I tak będzie bezpieczniej ;)

Posted

[quote name='jbk']Tylko nie przehulaj wszystkiego :smile:[/quote]

:lol::lol::lol:za wiele tego pewnie nei bedzie

[quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:będzie kasa na nowe buty .... pepegi na płaskim :p[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:[/quote]

:grin::lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='jbk']I tak będzie bezpieczniej ;)[/quote]
oj smiejcie sie smiejcie z małej biednej Ewulki :obrazic:

Posted

[quote name='evaxon']wracałam do domu:diabloti::diabloti::diabloti:

sa tego plusy bedzie odszkodowanie hehe[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaaaaaaaa:diabloti:

No i po co zakładała te buty na koturnie jak nie umie na nich chodzić co? Eeeeeeehhh Eff ty łamago:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:będzie kasa na nowe buty .... pepegi na płaskim :p[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:[/quote]
[B][COLOR=Purple]albo na legitymację, jak imprezowiczka znowu zgubi :evil_lol:

buziaki Effkuu!!:loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaaaaaaaa:diabloti:

No i po co zakładała te buty na koturnie jak nie umie na nich chodzić co? Eeeeeeehhh Eff ty łamago:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
byłam w adidasach :roll:
kolezanka mnie wywalila i jak lezałysmy na ziemi powiedziałą " ewaaa alllee ty sięęę najebałaśśśśśśśśśśś" :grin:

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]albo na legitymację, jak imprezowiczka znowu zgubi :evil_lol:

buziaki Effkuu!!:loveu:[/COLOR][/B][/quote]
błehehehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buziaku Baśku :loveu:

Posted

[quote name='rwpb'] Tak, tak, cała wina po stronie koleżanki :diabloti:
Pozdrawiamy
[/quote]
:siara: no tak
:loveu:

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]cześć zwichnięta w dwóch miejscach :cool3:

przyjszłam zerknąć, czy już masz kasę z odszkodowania... a jak masz, to czy na głupoty jakie nie wydałaś :diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[COLOR=Purple][B]cześć zwichnięta w dwóch miejscach :cool3:

przyjszłam zerknąć, czy już masz kasę z odszkodowania... a jak masz, to czy na głupoty jakie nie wydałaś :diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']byłam w adidasach :roll:
kolezanka mnie wywalila i jak lezałysmy na ziemi powiedziałą " ewaaa alllee ty sięęę najebałaśśśśśśśśśśś" :grin:

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I miała rację:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb'] Cześć mająca dowód rejestracyjny :diabloti:[/quote]

witammm:diabloti:

[quote name='agbar'] Czesc skrecona:diabloti:[/quote]
:lol::loveu:czesc barówa

[quote name='jbk']Cześć Eff ;) Ale masz fajne koleżanki, no no :evil_lol:[/quote]
:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czesc:loveu:

a dziś czas na naukę :mdleje:

Posted

[quote name='jbk']Nauki? Ef, uczyć się chcesz? Żartujesz? W taką pogodę?[/quote]
no wlasnie w taka pogode nic tylko pojsc spac:roll::roll::roll::roll:

Posted

[quote name='evaxon']no wlasnie w taka pogode nic tylko pojsc spac:roll::roll::roll::roll:[/quote]

Kochana, Ty się nic nie znasz, taka pogoda to BAROWA jest, do baru trzeba ;)

Osobiście wybieram się dziś na wódkę ;) Z tym, że do koleżanki ;)

Posted

[quote name='evaxon']hehehe
no ja sie nie wybieram na wodke:shake::shake::shake:aczkolwiek chyba powinnam bo wlasnie sie dowiedzialam ze zaliczylam egzamin z geografii fizycznej :multi::multi::multi:[/quote]

No widzisz, powinnaś :) Gratulacje :))

Posted

[quote name='evaxon']hehehe
no ja sie nie wybieram na wodke:shake::shake::shake:aczkolwiek chyba powinnam bo wlasnie sie dowiedzialam ze zaliczylam egzamin z geografii fizycznej :multi::multi::multi:[/quote]

A jak nie masz z kim na wódkę, to zapraszam ;) Do szóstej dojedziesz :)

Posted

[quote name='jbk']Kochana, Ty się nic nie znasz, taka pogoda to BAROWA jest, do baru trzeba ;)

Osobiście wybieram się dziś na wódkę ;) Z tym, że do koleżanki ;)[/quote]
hehehe
no ja sie nie wybieram na wodke:shake::shake::shake:aczkolwiek chyba powinnam bo wlasnie sie dowiedzialam ze zaliczylam egzamin z geografii fizycznej :multi::multi::multi: