jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='rwpb']Pewnikiem się uczy :evil_lol:[/quote] Albo planuje pokoje, żeby dla psiaków miejsce było ;) Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Widzę Efff, że Ty tez jestes dobrej mysli co do egzaminu - super!!! :multi::multi: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co ty wyprawiałaś w tym samochodzie że Ci wypadła:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co ty wyprawiałaś w tym samochodzie że Ci wypadła:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wracałam do domu:diabloti::diabloti::diabloti: jestem:multi: byłam u lekarza :siara: no bo ta kostka co ja na snowboardzie skrecilam nie najlepiej wygladala a w sobote sie przewróciłam i sie skręciła znowu i zaczeła juz boleć bardziej... no i jestem u lekarza ze zdjęciem z początku stycznia... patrzy na kostke ptrzy na zdjęcie patrzy na kostke i sie pyta..." jak to możliwe ze na zdjęciu jest jedno skręcenie a kostka jest w 2 miejscach skręcona ??" :lol: no i musialam się przyznac do imprezy :roll: no więc mam skręcony staw skokowy w 2 miejscach :roll: 2 tygodnie rehabilitacji + bandaż zeby noga byla usztywniona.... sa tego plusy bedzie odszkodowanie hehe Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='evaxon']wracałam do domu:diabloti::diabloti::diabloti: jestem:multi: byłam u lekarza :siara: no bo ta kostka co ja na snowboardzie skrecilam nie najlepiej wygladala a w sobote sie przewróciłam i sie skręciła znowu i zaczeła juz boleć bardziej... no i jestem u lekarza ze zdjęciem z początku stycznia... patrzy na kostke ptrzy na zdjęcie patrzy na kostke i sie pyta..." jak to możliwe ze na zdjęciu jest jedno skręcenie a kostka jest w 2 miejscach skręcona ??" :lol: no i musialam się przyznac do imprezy :roll: no więc mam skręcony staw skokowy w 2 miejscach :roll: 2 tygodnie rehabilitacji + bandaż zeby noga byla usztywniona.... sa tego plusy bedzie odszkodowanie hehe[/quote] Tylko nie przehulaj wszystkiego :) Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:będzie kasa na nowe buty .... pepegi na płaskim :p[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:będzie kasa na nowe buty .... pepegi na płaskim :p[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:[/quote] I tak będzie bezpieczniej ;) Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Tylko nie przehulaj wszystkiego :smile:[/quote] :lol::lol::lol:za wiele tego pewnie nei bedzie [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:będzie kasa na nowe buty .... pepegi na płaskim :p[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:[/quote] :grin::lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jbk']I tak będzie bezpieczniej ;)[/quote] oj smiejcie sie smiejcie z małej biednej Ewulki :obrazic: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='evaxon']wracałam do domu:diabloti::diabloti::diabloti: jestem:multi: byłam u lekarza :siara: no bo ta kostka co ja na snowboardzie skrecilam nie najlepiej wygladala a w sobote sie przewróciłam i sie skręciła znowu i zaczeła juz boleć bardziej... no i jestem u lekarza ze zdjęciem z początku stycznia... patrzy na kostke ptrzy na zdjęcie patrzy na kostke i sie pyta..." jak to możliwe ze na zdjęciu jest jedno skręcenie a kostka jest w 2 miejscach skręcona ??" :lol: no i musialam się przyznac do imprezy :roll: no więc mam skręcony staw skokowy w 2 miejscach :roll: 2 tygodnie rehabilitacji + bandaż zeby noga byla usztywniona.... sa tego plusy bedzie odszkodowanie hehe[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: No i po co zakładała te buty na koturnie jak nie umie na nich chodzić co? Eeeeeeehhh Eff ty łamago:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:będzie kasa na nowe buty .... pepegi na płaskim :p[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:[/quote] [B][COLOR=Purple]albo na legitymację, jak imprezowiczka znowu zgubi :evil_lol: buziaki Effkuu!!:loveu: [/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: No i po co zakładała te buty na koturnie jak nie umie na nich chodzić co? Eeeeeeehhh Eff ty łamago:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] byłam w adidasach :roll: kolezanka mnie wywalila i jak lezałysmy na ziemi powiedziałą " ewaaa alllee ty sięęę najebałaśśśśśśśśśśś" :grin: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]albo na legitymację, jak imprezowiczka znowu zgubi :evil_lol: buziaki Effkuu!!:loveu:[/COLOR][/B][/quote] błehehehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buziaku Baśku :loveu: Quote
rwpb Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Tak, tak, cała wina po stronie koleżanki :diabloti: Pozdrawiamy Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='rwpb'] Tak, tak, cała wina po stronie koleżanki :diabloti: Pozdrawiamy [/quote] :siara: no tak :loveu: [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]cześć zwichnięta w dwóch miejscach :cool3: przyjszłam zerknąć, czy już masz kasę z odszkodowania... a jak masz, to czy na głupoty jakie nie wydałaś :diabloti: [/B][/COLOR][/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [COLOR=Purple][B]cześć zwichnięta w dwóch miejscach :cool3: przyjszłam zerknąć, czy już masz kasę z odszkodowania... a jak masz, to czy na głupoty jakie nie wydałaś :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='evaxon']byłam w adidasach :roll: kolezanka mnie wywalila i jak lezałysmy na ziemi powiedziałą " ewaaa alllee ty sięęę najebałaśśśśśśśśśśś" :grin: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I miała rację:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cześć mająca dowód rejestracyjny :diabloti: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cześć Eff ;) Ale masz fajne koleżanki, no no :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='rwpb'] Cześć mająca dowód rejestracyjny :diabloti:[/quote] witammm:diabloti: [quote name='agbar'] Czesc skrecona:diabloti:[/quote] :lol::loveu:czesc barówa [quote name='jbk']Cześć Eff ;) Ale masz fajne koleżanki, no no :evil_lol:[/quote] :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czesc:loveu: a dziś czas na naukę :mdleje: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Nauki? Ef, uczyć się chcesz? Żartujesz? W taką pogodę? Quote
e.v.a Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='jbk']Nauki? Ef, uczyć się chcesz? Żartujesz? W taką pogodę?[/quote] no wlasnie w taka pogode nic tylko pojsc spac:roll::roll::roll::roll: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='evaxon']no wlasnie w taka pogode nic tylko pojsc spac:roll::roll::roll::roll:[/quote] Kochana, Ty się nic nie znasz, taka pogoda to BAROWA jest, do baru trzeba ;) Osobiście wybieram się dziś na wódkę ;) Z tym, że do koleżanki ;) Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='evaxon']hehehe no ja sie nie wybieram na wodke:shake::shake::shake:aczkolwiek chyba powinnam bo wlasnie sie dowiedzialam ze zaliczylam egzamin z geografii fizycznej :multi::multi::multi:[/quote] No widzisz, powinnaś :) Gratulacje :)) Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='evaxon']hehehe no ja sie nie wybieram na wodke:shake::shake::shake:aczkolwiek chyba powinnam bo wlasnie sie dowiedzialam ze zaliczylam egzamin z geografii fizycznej :multi::multi::multi:[/quote] A jak nie masz z kim na wódkę, to zapraszam ;) Do szóstej dojedziesz :) Quote
e.v.a Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='jbk']Kochana, Ty się nic nie znasz, taka pogoda to BAROWA jest, do baru trzeba ;) Osobiście wybieram się dziś na wódkę ;) Z tym, że do koleżanki ;)[/quote] hehehe no ja sie nie wybieram na wodke:shake::shake::shake:aczkolwiek chyba powinnam bo wlasnie sie dowiedzialam ze zaliczylam egzamin z geografii fizycznej :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts