Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon']a co mnie to ze ty tez:roll:[/quote] A co mnie to, że Ciebie to, że mnie to też:obrazic: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Medorowa']A co mnie to, że Ciebie to, że mnie to też:obrazic:[/quote] no nie wiem co ciebie :niewiem: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon']no nie wiem co ciebie :niewiem:[/quote] Żę niby mnię:roll: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Medorowa']Żę niby mnię:roll:[/quote] nię mnię tylko Cię Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon']nię mnię tylko Cię[/quote] Tzn mnię??:roll: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Medorowa']Tzn mnię??:roll:[/quote] nie mnię tylko Cię:razz: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon']nie mnię tylko Cię:razz:[/quote] To Cię czy Mnię:hmmmm::niewiem: Quote
bonita Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [COLOR=Blue][I][B]Heloł, heloł moje psyjaciółki:multi: witam wygnańców z FB:diabloti::evil_lol:[/B][/I][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale Tigra ma kumpla :cool3::cool3: rozmiarowo dopasowani idealnie :evil_lol::evil_lol: cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
mar....ka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 widzę,ze tutaj konwersacja na poziomie heheh (chodzi oczywiście o Medorówkę i Ewkę z drzewka):diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='agbar']Ale was porypalo:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] praffda :cool1:...jak tak mogą zachowywać się posiadaczki osobników R=R rasy BOXER :p nabiłam se posta :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon']ooo witamy mowego goscia:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Witamy, witamy Gdzie Was wymiotło z FB? Toż aby tu wrócić musiałem grzebnąć w historii. Quote
zuzolandia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: SIEMA GOOPOLKU :loveu: Quote
e.v.a Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 [quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]Heloł, heloł moje psyjaciółki:multi: witam wygnańców z FB:diabloti::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/quote] heloł heloł wuje sie wygnana:crazyeye: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale Tigra ma kumpla :cool3::cool3: rozmiarowo dopasowani idealnie :evil_lol::evil_lol: cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to najfajniejszy kumpel na swiecie[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi: [/B][/COLOR][/FONT] czeeeeee [quote name='majoka']widzę,ze tutaj konwersacja na poziomie heheh (chodzi oczywiście o Medorówkę i Ewkę z drzewka):diabloti:[/quote] hyhyhy :loveu: [quote name='agbar']Ale was porypalo:roll:[/quote] no porypalo je ze hejj [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] praffda :cool1:...jak tak mogą zachowywać się posiadaczki osobników R=R rasy BOXER :p nabiłam se posta :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ciiiiiiiiiii cze piszaca se[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']Witamy, witamy Gdzie Was wymiotło z FB? Toż aby tu wrócić musiałem grzebnąć w historii.[/quote] bo tak nami miotaja :crazyeye: [quote name='zuzolandia']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: SIEMA GOOPOLKU :loveu:[/quote] witanko:loveu: Quote
rwpb Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 [quote name='evaxon']bo tak nami miotaja:loveu:[/quote] Miotają, cy nie nowych fotek niet? Paczemu? Quote
zuzolandia Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 dogo zwroconeeee......mozna pisac goopoty hihihh..... Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Teal][B]Czeee Eff jak leci? :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AlKil Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hellołki!!! Me prace poszukiwawcze zostały wynagrodzone... mam Was!!!:lol: Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='agbar']BU:diabloti:......[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]aleś mnie wystraszyła:roll: 10 lat mniej:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='rwpb']Miotają, cy nie nowych fotek niet? Paczemu?[/quote] moge wstawic zoowe [quote name='zuzolandia']dogo zwroconeeee......mozna pisac goopoty hihihh.....[/quote] ja nigdy glupot nie pisze:shake: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Teal][B]Czeee Eff jak leci? :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie leci :multi: [quote name='agbar']BU:diabloti:......[/quote] MU:diabloti: [quote name='AlKil']hellołki!!! Me prace poszukiwawcze zostały wynagrodzone... mam Was!!!:lol:[/quote] hahahaha ja mam wszystkie subskrybowane wiec nic szukac nie musze :eviltong: boszz.... normalnie siedze i usypiam....mam masakryczny dzien :roll: w pracy myslalam ze wybije głową monitor :lol: Quote
bonita Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [COLOR=Blue][I][B]Heloł w tym masakrycznym dniu :)[/B][/I][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='evaxon'] hahahaha ja mam wszystkie subskrybowane wiec nic szukac nie musze :eviltong: [/quote] :grins::grins:Ja tyż:bigcool: Cze łEwka:eviltong: Quote
rwpb Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Już trzecia strona bez fot :mad: evaxon obraziła się na aparat :cool3: Quote
Recommended Posts