Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Sio mi stąd......dajcie ludziom pracy popracować :cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :roll:...z Effą będzieciepracować :razz::razz: Menrzuś ......:mdleje: .....napiszę :oops: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]zrywam sie... menrzuś jest... jak zaczną z Ala gadać.... :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no to paaa!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ala nie będzie gadać....juz wie nawet czemu :evil_lol: a Ty zmień se podpis, bo trochę nieaktualny jest :eviltong: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zrywam sie... menrzuś jest... jak zaczną z Ala gadać.... :mdleje: no to paaa!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to CiPa:hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:roll:...z Effą będzieciepracować :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Menrzuś ......:mdleje: .....napiszę :oops:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Napisz do mnie chociaz krótki liiiiist...la, la la :lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Napisz do mnie chociaz krótki liiiiist...la, la la :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :oops:.....przyrzekam ....napiszę ....to ONE Mnie zagadały :razz:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:oops:.....przyrzekam ....napiszę ....to ONE Mnie zagadały :razz:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Taaaak....pewnie......i tak przez cały tydzień gadały? :evil_lol: Idem spac.....dobrej nocki :hand: [SIZE=1](nie przejmuj się ;))[/SIZE] Quote
BeaC Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='evaxon']:mdleje: [B][SIZE=5]czy ktos jeszcze ma siostre???[/SIZE][/B] [/quote] [COLOR=DarkRed][B]tak............. JA MAM:razz::diabloti: jedną( na szczęście) i dwóch braci:eviltong::eviltong::eviltong: hej Eff mam dzisiaj jeszcze wolne fotki zaglutkowanej królewny widziałam.kąpała się .......... znowu???:razz: [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam Was :multi::loveu: łoł ;) ile fotek tu na mnie czekało :multi::multi: naoglądałam się a teraz idę dalej ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a mnie się przypomniało że ...............mój TZ ma 2 siostry , szwagry każdy po 1 , siostrzeniec 1 ....osz kurde ...sporo tego ...ojciec mój też miał 1 , teściowa 3 :cool1:....wymieniać dalej :razz::razz: cze bezsiostrzana Eff:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czesc Effa ale ci wczoraj zasiedzieli blogasa.........ja bym se tak nie dała:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT];) Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czesc Effa ale ci wczoraj zasiedzieli blogasa.........ja bym se tak nie dała:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT];)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ONE [IMG]http://www.pic4ever.com/images/to_clue.gif[/IMG] :eviltong::eviltong: cze Effa... wstawaj do pracy!!!! :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] [B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red]:placz::placz::placz:Efffff....co by poniedziałek :placz:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote] Ala nie placz tyle bo mi uty zamoczysz:diabloti: [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:roll:...z Effą będzieciepracować :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Menrzuś ......:mdleje: .....napiszę :oops:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] nie sam! [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to CiPa:hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zemu Mowisz na MAdzie cipa??:mad: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]tak............. JA MAM:razz::diabloti: jedną( na szczęście) i dwóch braci:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]hej Eff mam dzisiaj jeszcze wolne[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]fotki zaglutkowanej królewny widziałam.kąpała się .......... znowu???:razz:[/COLOR][/B] [/quote] :mdleje: nom :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witam Was :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]łoł ;) ile fotek tu na mnie czekało :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]naoglądałam się a teraz idę dalej ;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :multi:witamy ciee fotek wiecej nie be dzieee:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']:roll:[FONT=Arial][COLOR=red][B]a mnie się przypomniało że ...............mój TZ ma 2 siostry , szwagry każdy po 1 , siostrzeniec 1 ....osz kurde ...sporo tego ...ojciec mój też miał 1 , teściowa 3 :cool1:....wymieniać dalej :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cze bezsiostrzana Eff:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Alu... przestan wyliczac:diabloti: witanko:multi: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czesc Effa ale ci wczoraj zasiedzieli blogasa.........ja bym se tak nie dała:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT];)[/quote] hej hej jabcok:multi:a niech se gadaja:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]to ONE [IMG]http://www.pic4ever.com/images/to_clue.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]cze Effa... wstawaj do pracy!!!! :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] o tej godzinie bylam juz na 50 stronie ksiazki:cool1: a ja juz po pracy :multi:po obiadku:multi:zaraz spacer z Tigra i kawa bo jak sie nie napije to upadne:roll:spalam moze ze 3 h dzisiaj :angryy:masakra:placz: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie mówie Madzi cipa:mad: ....tylko się z nią pożegnałam :oops:....to Ci Pa :p:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uwielbiam jak ujawniasz sie na dogo... bo to znak że ja tez zaraz do domciu :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='evaxon'] hej hej jabcok:multi:a niech se gadaja:loveu: [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ooooooooo zaprzeczam jakobym była tym ekskluzywnym napojem wyskokowym:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie mówie Madzi cipa:mad: ....tylko się z nią pożegnałam :oops:....to Ci Pa :p:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no i co znowu...znowu po powiedzialas ..to cipa( z tej Madzi):shake::shake::shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]uwielbiam jak ujawniasz sie na dogo... bo to znak że ja tez zaraz do domciu :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :lol::loveu::multi::multi::multi::evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ooooooooo zaprzeczam jakobym była tym ekskluzywnym napojem wyskokowym:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahaha we no nie badz wiśnia:evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='evaxon'] hahaha we no nie badz wiśnia:evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]bede a co[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-153.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]bede a co[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-153.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] a w sumie wisnioweczka calkiem smaczna jest:diabloti::evil_lol: ide se poleniuchowac:loveu: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='evaxon']a w sumie wisnioweczka calkiem smaczna jest:diabloti::evil_lol: ide se poleniuchowac:loveu:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ić ić bo się tu niebezpiecznie rozmarzyłaś :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='evaxon']no i co znowu...znowu po powiedzialas ..to cipa( z tej Madzi):shake::shake::shake: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:...przecie mówie ........pa ...Ci ...Ciebie ...tła ......:loveu::loveu::loveu: :bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: 900 stroniczka się zaczęła [/B][/COLOR][/FONT] Quote
mar....ka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 hej Ewcia, jaka 900 :niewiem:, ja widzę 1799, chyba jakoś nie w temecie jestem:evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cześć kwiatuszku perełeczko gwiazdeczko słoneczko robaczku morelko truskaweczko diamenciku brylanciku motylku marcheweczko koteczku bratku niezapominajeczko rodzyneczku cukiereczku różyczko smerfiku żonkilku królewno:loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Medorowa']Cześć kwiatuszku perełeczko gwiazdeczko słoneczko robaczku morelko truskaweczko diamenciku brylanciku motylku marcheweczko koteczku bratku niezapominajeczko rodzyneczku cukiereczku różyczko smerfiku żonkilku królewno:loveu::loveu:[/quote] I to by było na tyle....:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effuniu .....czy ty już poszłaś spać :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts