Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Sio mi stąd......dajcie ludziom pracy popracować :cool1:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:roll:...z Effą będzieciepracować :razz::razz:

Menrzuś ......:mdleje: .....napiszę :oops:
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]zrywam sie... menrzuś jest... jak zaczną z Ala gadać.... :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no to paaa!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ala nie będzie gadać....juz wie nawet czemu :evil_lol:

a Ty zmień se podpis, bo trochę nieaktualny jest :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zrywam sie... menrzuś jest... jak zaczną z Ala gadać.... :mdleje:

no to paaa!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to CiPa:hand:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:roll:...z Effą będzieciepracować :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Menrzuś ......:mdleje: .....napiszę :oops:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Napisz do mnie chociaz krótki liiiiist...la, la la :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Napisz do mnie chociaz krótki liiiiist...la, la la :lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:oops:.....przyrzekam ....napiszę ....to ONE Mnie zagadały :razz:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:oops:.....przyrzekam ....napiszę ....to ONE Mnie zagadały :razz:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Taaaak....pewnie......i tak przez cały tydzień gadały? :evil_lol:

Idem spac.....dobrej nocki :hand:

[SIZE=1](nie przejmuj się ;))[/SIZE]

Posted

[quote name='evaxon']:mdleje:

[B][SIZE=5]czy ktos jeszcze ma siostre???[/SIZE][/B]

[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]tak............. JA MAM:razz::diabloti: jedną( na szczęście) i dwóch braci:eviltong::eviltong::eviltong:

hej Eff mam dzisiaj jeszcze wolne
fotki zaglutkowanej królewny widziałam.kąpała się .......... znowu???:razz:
[/B][/COLOR]

Posted

:roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a mnie się przypomniało że ...............mój TZ ma 2 siostry , szwagry każdy po 1 , siostrzeniec 1 ....osz kurde ...sporo tego ...ojciec mój też miał 1 , teściowa 3 :cool1:....wymieniać dalej :razz::razz:

cze bezsiostrzana Eff:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czesc Effa ale ci wczoraj zasiedzieli blogasa.........ja bym se tak nie dała:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT];)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ONE [IMG]http://www.pic4ever.com/images/to_clue.gif[/IMG]
:eviltong::eviltong:

cze Effa... wstawaj do pracy!!!! :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red]:placz::placz::placz:Efffff....co by poniedziałek :placz:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote]
Ala nie placz tyle bo mi uty zamoczysz:diabloti:

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:roll:...z Effą będzieciepracować :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Menrzuś ......:mdleje: .....napiszę :oops:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
nie sam!
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to CiPa:hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
zemu Mowisz na MAdzie cipa??:mad:
[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]tak............. JA MAM:razz::diabloti: jedną( na szczęście) i dwóch braci:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]hej Eff mam dzisiaj jeszcze wolne[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]fotki zaglutkowanej królewny widziałam.kąpała się .......... znowu???:razz:[/COLOR][/B]
[/quote]
:mdleje:

nom :loveu:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witam Was :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]łoł ;) ile fotek tu na mnie czekało :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]naoglądałam się a teraz idę dalej ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
:multi:witamy ciee fotek wiecej nie be dzieee:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:[FONT=Arial][COLOR=red][B]a mnie się przypomniało że ...............mój TZ ma 2 siostry , szwagry każdy po 1 , siostrzeniec 1 ....osz kurde ...sporo tego ...ojciec mój też miał 1 , teściowa 3 :cool1:....wymieniać dalej :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]cze bezsiostrzana Eff:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Alu...

przestan wyliczac:diabloti:

witanko:multi:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czesc Effa ale ci wczoraj zasiedzieli blogasa.........ja bym se tak nie dała:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT];)[/quote]
hej hej jabcok:multi:a niech se gadaja:loveu:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]to ONE [IMG]http://www.pic4ever.com/images/to_clue.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]:eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]cze Effa... wstawaj do pracy!!!! :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
o tej godzinie bylam juz na 50 stronie ksiazki:cool1:

a ja juz po pracy :multi:po obiadku:multi:zaraz spacer z Tigra i kawa bo jak sie nie napije to upadne:roll:spalam moze ze 3 h dzisiaj :angryy:masakra:placz:

Posted

[quote name='evaxon']
hej hej jabcok:multi:a niech se gadaja:loveu:
[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ooooooooo zaprzeczam jakobym była tym ekskluzywnym napojem wyskokowym:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie mówie Madzi cipa:mad: ....tylko się z nią pożegnałam :oops:....to Ci Pa :p:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no i co znowu...znowu po powiedzialas ..to cipa( z tej Madzi):shake::shake::shake:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]uwielbiam jak ujawniasz sie na dogo... bo to znak że ja tez zaraz do domciu :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:lol::loveu::multi::multi::multi::evil_lol:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ooooooooo zaprzeczam jakobym była tym ekskluzywnym napojem wyskokowym:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
hahaha we no nie badz wiśnia:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']

hahaha we no nie badz wiśnia:evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]bede a co[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-153.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]bede a co[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-153.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
a w sumie wisnioweczka calkiem smaczna jest:diabloti::evil_lol:

ide se poleniuchowac:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']a w sumie wisnioweczka calkiem smaczna jest:diabloti::evil_lol:

ide se poleniuchowac:loveu:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ić ić bo się tu niebezpiecznie rozmarzyłaś :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='evaxon']no i co znowu...znowu po powiedzialas ..to cipa( z tej Madzi):shake::shake::shake:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:...przecie mówie ........pa ...Ci ...Ciebie ...tła ......:loveu::loveu::loveu:

:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool:

900 stroniczka się zaczęła
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Cześć kwiatuszku perełeczko gwiazdeczko słoneczko robaczku morelko truskaweczko diamenciku brylanciku motylku marcheweczko koteczku bratku niezapominajeczko rodzyneczku cukiereczku różyczko smerfiku żonkilku królewno:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Cześć kwiatuszku perełeczko gwiazdeczko słoneczko robaczku morelko truskaweczko diamenciku brylanciku motylku marcheweczko koteczku bratku niezapominajeczko rodzyneczku cukiereczku różyczko smerfiku żonkilku królewno:loveu::loveu:[/quote]

I to by było na tyle....:evil_lol: