Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='evaxon']tak dla rozluznienia atmosfery:lol: zdiatka :) mój reczniczek...:loveu: [IMG]http://img123.imageshack.us/img123/8504/432we.jpg[/IMG] [IMG]http://img123.imageshack.us/img123/6795/477sd.jpg[/IMG][/quote] jaki koffany niszczyciel:loveu: Quote
e.v.a Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='PiotrekJ']A teraz próbuje się wywinąć zdjęciami :mad: ... Śliczna Tigra :loveu: :loveu: :loveu: ...[/quote] lepiej zdieciami niz uciec i nie wrocic :eviltong: ooo tak Alicjo ona niczym buldorzeg.... haha niszczy wszystko na swej drodze :diabloti: :angryy: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/8724/tn5711vh.jpg[/IMG] z najlepszymi życzonkami walentynkowymi od gajeczki i madzi :buzi: Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ekhmmm ... Ja w imieniu Locersa :lol: ... Tigruniu Moja Ukochana, życzę Ci wszystkiego co najlepsze, wielgaśnych kosteczek, mniej uciążliwej Pańci :evil_lol: i wszystkiego co najlepsiejsze :lol: ... Wielgaśny Buuuuziak od Twojego Locersika :cool3: ... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 od TIgrusi : achhh Locusiu dziekuje dziekuje ci bardzo :loveu: :loveu: wielki liiiz w pycholek :loveu: :loveu: od Ewy: Piotrku przyznaj ze z ta uciazliwa Pańcią to ty dopisales:mad: :mad: Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='evaxon']od Ewy: Piotrku przyznaj ze z ta uciazliwa Pańcią to ty dopisales:mad: :mad:[/quote] Nieeee, no skąd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nieeee, no skąd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] ech Piotrku Piotrku:shake: poprostu brak slów ...;) Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='evaxon']ech Piotrku Piotrku:shake: poprostu brak slów ...;)[/quote] Bo masz zbyt mały zasób, zacznij czytać słowniki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Bo masz zbyt mały zasób, zacznij czytać słowniki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] załamujesz mnie :eviltong: Quote
teqquila Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 sliczna Tigra :) widze ze od nas z lodzkiego :) bardzo sie cieszymy :) Locus konkurencje bedzie mial :) Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='teqquila']sliczna Tigra :) widze ze od nas z lodzkiego :) bardzo sie cieszymy :) Locus konkurencje bedzie mial :)[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :) dzieki ze nas odwiedziliscie :razz: pozdrowionka :) Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='teqquila']Locus konkurencje bedzie mial :)[/quote] Pffffffff :evil_lol: ... Co to za konkurencja? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ta miłość chociaż przeżywa kryzysy to jest niezniszczalna :lol: :lol: :lol: ... Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Pffffffff :evil_lol: ... Co to za konkurencja? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ta miłość chociaż przeżywa kryzysy to jest niezniszczalna :lol: :lol: :lol: ...[/quote] :evil_lol: Piotruś ale jak jeszcze raz zagrozisz mi :mad:ze milość Loca i Tigry bedzie skonczona to wiem gdzie sie udac:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: Piotruś ale jak jeszcze raz zagrozisz mi :mad:ze milość Loca i Tigry bedzie skonczona to wiem gdzie sie udac:evil_lol:[/quote] Tak? No to sobie idźcie :diabloti: ... Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tak? No to sobie idźcie :diabloti: ...[/quote] :angryy: ty to chyba chcesz oberwac Piotrze:mad: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='evaxon']:angryy: ty to chyba chcesz oberwac Piotrze:mad:[/quote] Od Ciebie zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Od Ciebie zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] :x bach:olympic: bach :olympic: sasasasasasa....:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='evaxon']:x bach:olympic: bach :olympic: sasasasasasa....:evil_lol:[/quote] Co to ma być? Miałem dostać a nie mieć masaż zrobiony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Co to ma być? Miałem dostać a nie mieć masaż zrobiony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] :boom: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='evaxon']:boom: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Tak już lepiej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tak już lepiej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] ja to wiem jak zadowolic chlopaka :roll: :lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='evaxon']ja to wiem jak zadowolic chlopaka :roll: :lol: :evil_lol:[/quote] Jeśli Ty wszystkich tak będziesz zadowalać to starą panną zostaniesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jeśli Ty wszystkich tak będziesz zadowalać to starą panną zostaniesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] :evil_lol: :lol: :roll: dobra tomalo smieszne bylo ....:placz: a wlasnie mam mini problem znaczy si enie wiem czy toproblem... no bo Tigra od pewnego czasu raz albo dwa razy dziennie wychodzi na 15min spacerki po osiedlu (na smyczy) no i problem w tym ze ona co zobaczy czlowieka to pedzi do niego:roll: macha dupa skacze ....do wszystkich sie łasi:roll: a najgorsze jest to ze ona ze szczescia gryzie:angryy: jak ja oduczyc zeby niepodchodzila do wszystkich??czy tomoze normalne zachowanie:roll: ?? moja wczesniejsza suczka taka nie byla .... Quote
agbar Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: :lol: :roll: dobra tomalo smieszne bylo ....:placz: a wlasnie mam mini problem znaczy si enie wiem czy toproblem... no bo Tigra od pewnego czasu raz albo dwa razy dziennie wychodzi na 15min spacerki po osiedlu (na smyczy) no i problem w tym ze ona co zobaczy czlowieka to pedzi do niego:roll: macha dupa skacze ....do wszystkich sie łasi:roll: a najgorsze jest to ze ona ze szczescia gryzie:angryy: jak ja oduczyc zeby niepodchodzila do wszystkich??czy tomoze normalne zachowanie:roll: ?? moja wczesniejsza suczka taka nie byla ....[/quote] hmm jakby ci to powiedziec?:) to jest bokser:) ona musi po prostu musi sie przywitac z kazdym.Dili do 5 miesiaca odchodził w radosnych podskokach za kazdym ludziem:) wolałam jak robił tak niz jak teraz za kazdym pedzi i ujada:) albo olewa i to juz lepiej:) Quote
Recommended Posts