Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']tak dla rozluznienia atmosfery:lol: zdiatka :)

mój reczniczek...:loveu:
[IMG]http://img123.imageshack.us/img123/8504/432we.jpg[/IMG]
[IMG]http://img123.imageshack.us/img123/6795/477sd.jpg[/IMG][/quote]
jaki koffany niszczyciel:loveu:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']A teraz próbuje się wywinąć zdjęciami :mad: ... Śliczna Tigra :loveu: :loveu: :loveu: ...[/quote]
lepiej zdieciami niz uciec i nie wrocic :eviltong:
ooo tak Alicjo ona niczym buldorzeg.... haha niszczy wszystko na swej drodze :diabloti: :angryy: :evil_lol:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ekhmmm ... Ja w imieniu Locersa :lol: ...

Tigruniu Moja Ukochana, życzę Ci wszystkiego co najlepsze, wielgaśnych kosteczek, mniej uciążliwej Pańci :evil_lol: i wszystkiego co najlepsiejsze :lol: ...
Wielgaśny Buuuuziak od Twojego Locersika :cool3: ...

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

od TIgrusi : achhh Locusiu dziekuje dziekuje ci bardzo :loveu: :loveu: wielki liiiz w pycholek :loveu: :loveu:
od Ewy: Piotrku przyznaj ze z ta uciazliwa Pańcią to ty dopisales:mad: :mad:

Posted

[quote name='teqquila']sliczna Tigra :) widze ze od nas z lodzkiego :) bardzo sie cieszymy :) Locus konkurencje bedzie mial :)[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :)
dzieki ze nas odwiedziliscie :razz:
pozdrowionka :)

Posted

[quote name='teqquila']Locus konkurencje bedzie mial :)[/quote]

Pffffffff :evil_lol: ... Co to za konkurencja? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ta miłość chociaż przeżywa kryzysy to jest niezniszczalna :lol: :lol: :lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Pffffffff :evil_lol: ... Co to za konkurencja? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ta miłość chociaż przeżywa kryzysy to jest niezniszczalna :lol: :lol: :lol: ...[/quote]
:evil_lol: Piotruś ale jak jeszcze raz zagrozisz mi :mad:ze milość Loca i Tigry bedzie skonczona to wiem gdzie sie udac:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: Piotruś ale jak jeszcze raz zagrozisz mi :mad:ze milość Loca i Tigry bedzie skonczona to wiem gdzie sie udac:evil_lol:[/quote]

Tak? No to sobie idźcie :diabloti: ...

Posted

[quote name='evaxon']:x
bach:olympic: bach :olympic:
sasasasasasa....:evil_lol:[/quote]

Co to ma być? Miałem dostać a nie mieć masaż zrobiony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Co to ma być? Miałem dostać a nie mieć masaż zrobiony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
:boom:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']ja to wiem jak zadowolic chlopaka :roll: :lol: :evil_lol:[/quote]

Jeśli Ty wszystkich tak będziesz zadowalać to starą panną zostaniesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Jeśli Ty wszystkich tak będziesz zadowalać to starą panną zostaniesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
:evil_lol: :lol: :roll: dobra tomalo smieszne bylo ....:placz:

a wlasnie mam mini problem znaczy si enie wiem czy toproblem... no bo Tigra od pewnego czasu raz albo dwa razy dziennie wychodzi na 15min spacerki po osiedlu (na smyczy) no i problem w tym ze ona co zobaczy czlowieka to pedzi do niego:roll: macha dupa skacze ....do wszystkich sie łasi:roll: a najgorsze jest to ze ona ze szczescia gryzie:angryy: jak ja oduczyc zeby niepodchodzila do wszystkich??czy tomoze normalne zachowanie:roll: ?? moja wczesniejsza suczka taka nie byla ....

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: :lol: :roll: dobra tomalo smieszne bylo ....:placz:

a wlasnie mam mini problem znaczy si enie wiem czy toproblem... no bo Tigra od pewnego czasu raz albo dwa razy dziennie wychodzi na 15min spacerki po osiedlu (na smyczy) no i problem w tym ze ona co zobaczy czlowieka to pedzi do niego:roll: macha dupa skacze ....do wszystkich sie łasi:roll: a najgorsze jest to ze ona ze szczescia gryzie:angryy: jak ja oduczyc zeby niepodchodzila do wszystkich??czy tomoze normalne zachowanie:roll: ?? moja wczesniejsza suczka taka nie byla ....[/quote]

hmm jakby ci to powiedziec?:) to jest bokser:) ona musi po prostu musi sie przywitac z kazdym.Dili do 5 miesiaca odchodził w radosnych podskokach za kazdym ludziem:) wolałam jak robił tak niz jak teraz za kazdym pedzi i ujada:) albo olewa i to juz lepiej:)