caroolcia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='evaxon']noo nie dobre:-( :diabloti::loveu::loveu::loveu: super co nie?? hahaha :evil_lol: a ja se jade na zakupy ... do juterka:loveu:[/quote] rany cioteczka co ty znowu kupujesz :crazyeye: ??? Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effcia ......do jutra zakupy bedziesz robić :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='caroolcia']rany cioteczka co ty znowu kupujesz :crazyeye: ???[/quote] :evil_lol: a chcialam kupic spodni ei torbe ale torby jak zwykle zadnej fajnej nie bylo:shake: wiec tylko spodnie kupilam sobie:p [quote name='Paula_']Hejka córcia :loveu:[/quote] hej Mamcia:loveu: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effcia ......do jutra zakupy bedziesz robić :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] haha nie Alu zakupy robilam do 21:30:diabloti: siedze zgięta w poł i umieram :placz: nie dosc ze spalam 5 godzin to jeszcze co jakis czas sie budzilam:placz: to chyba jelito mni etak nawala:placz: juz nie wytrzymóje..:placz:i do tego wszystkiego od wczoraj mnie kręgosłup boli:placz: zaraz umre:placz: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:Effcia a moze to wyrostek :hmmmm: z tym nie ma żartów ...no chyba że nereczki pokazały swe oblicze:diabloti: witanko mimo wszystko i może zajrzyj do lekarza :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:Effcia a moze to wyrostek :hmmmm: z tym nie ma żartów ...no chyba że nereczki pokazały swe oblicze:diabloti: witanko mimo wszystko i może zajrzyj do lekarza :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :crazyeye: nie strasz:placz: nie no nereczki nie bo mnie z przodu a nie z tylu boli:shake: zreszta ja nereczki zakrywam zawsze bo mam dlugie koszulki:roll: a moze to przez to ze na kolacje wypilam piwo??:roll::evil_lol: ech no nie wiem... wypilam ciepla herbatke i w sumie..... nie pomoglo:evil_lol: ale juz nie boli tak bardzo jak w nocy i nadranem... :roll: witanko Alu:multi: Quote
bonita Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witaj obolała Ewciu :loveu: Teraz taka pora wszyscy na coś narzekają:shake:, jak ja nie lubię zimna:razz: Zdrówka! Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: to ja trzymam żeby nic poważnego nie było ...oj nie lubiam chorować :shake:i innym też nie zyczę :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: a chcialam kupic spodni ei torbe ale torby jak zwykle zadnej fajnej nie bylo:shake: wiec tylko spodnie kupilam sobie:p hej Mamcia:loveu: haha nie Alu zakupy robilam do 21:30:diabloti: siedze zgięta w poł i umieram :placz: nie dosc ze spalam 5 godzin to jeszcze co jakis czas sie budzilam:placz: to chyba jelito mni etak nawala:placz: juz nie wytrzymóje..:placz:i do tego wszystkiego od wczoraj mnie kręgosłup boli:placz: zaraz umre:placz:[/quote] Oć:calus::calus::calus: Poka spodnie:p Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='bonita']Witaj obolała Ewciu :loveu: Teraz taka pora wszyscy na coś narzekają:shake:, jak ja nie lubię zimna:razz: Zdrówka![/quote] heloł:multi: :shake: ja tez ni elubie oj nie nie :loveu:dzieki [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: to ja trzymam żeby nic poważnego nie było ...oj nie lubiam chorować :shake:i innym też nie zyczę :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nieno mysle ze to przejsciowe cos chwilowe:shake: i za niedlugo bedzie okej :multi: a jak nie przejdzie to trzeba bedzie pojechac na zakupy :evil_lol: one zawsze pomagaja haha Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Medorowa']Oć:calus::calus::calus: Poka spodnie:p[/quote] tup tup no jestem :loveu::evil_lol: oki ale potem :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Przyleciałam, przeczytałam, poleciałam..., no nie, Ewcia, nie na miotłe...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Przyleciałam, przeczytałam, poleciałam..., no nie, Ewcia, nie na miotłe...:evil_lol:[/quote] ty tak nie lataj bo skrzydelka przemeczysz:diabloti: spodnie bo Medowa chciala:cool1: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/106/03033360915cfd9a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/106/00409677518ded9d.jpg[/IMG][/URL] Quote
Basia&Safi Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [IMG]http://images34.fotosik.pl/31/a6f0f94cdf4f1550.jpg[/IMG] [B][I]tu tez tyle zaległosci uuuuuuuuuuuu :) no ale jakos dam rad :):):) buziaki w czekoladowy kicholek :P[/I][/B] Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 :multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:wow ale fajne galotki [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] [B][I]tu tez tyle zaległosci uuuuuuuuuuuu :) no ale jakos dam rad :):):) buziaki w czekoladowy kicholek :P[/I][/B][/quote] witaj Basiu:multi: eee nie masz duzo do nadrabiania:evil_lol: :loveu: [quote name='Alicja']:multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:wow ale fajne galotki [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :cool3: dziekiiii Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Medorowa']Fajniutkie:p:p[/quote] [quote name='bonita']No niczego sobie spodniumy :D[/quote] :cool::cool::cool: dzieki .. dzieki dziewczyny :B-fly::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']:cool::cool::cool: dzieki .. dzieki dziewczyny :B-fly::evil_lol:[/quote] Nie ma za co:cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Medorowa']Nie ma za co:cool1::cool1:[/quote] no w sumie....:cool1: Quote
jonQuilla Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [COLOR=Olive][B]Witam :) W tej chwili nie nadrabiam ale wpadnę później i troszkę poprzeglądam to i owo :) Pozdrawiam :multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To teraz poproszę fotkę Effy w nowych gatkach :grins: Effcia i jak boleści ....przeszli :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Witam :) W tej chwili nie nadrabiam ale wpadnę później i troszkę poprzeglądam to i owo :) Pozdrawiam :multi::multi: [/B][/COLOR][/quote] witam:multi: :shake:nie ładnie oj nie ładnie:shake: :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]To teraz poproszę fotkę Effy w nowych gatkach :grins: Effcia i jak boleści ....przeszli :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol: a to kiedy indziej bo spodnie wyplukałam i sa mokre:eviltong: :shake: niestety nie... bylo dobrze przez chwil pare ale wyszlam z psem i spowrotem bole wrocily:roll: mama mnie uswiadomila ze wyrostek jest po 2 stronie:grin: hahah no ale mozliwe ze to jajnik dal o sobie znac:roll: nie wiem narazie siedze skurczona bo tak najmniej mnie boli :razz: wzielam jakies 2 tablety i czekam az przestanie bolec:cool1: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:no to współczuwam ... no tak jajniczek jak najbardziej :razz:mam ma rację [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts