e.v.a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Medorowa']To pooglądaj Dr. Quinn:diabloti: dObErek:loveu::loveu::multi:[/quote] no chyba tak zrobie bo w sumie za 6 min bedzie:razz: :evil_lol: dobry :loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Dzięki Ewcia, marzenia o podróżach się realizują...;) Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dzięki Ewcia, marzenia o podróżach się realizują...;)[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:hihihi ciesze sie:evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 a ty kurakowi łepek ukręciłaś :-o [URL]http://images25.fotosik.pl/104/617f5d586431971b.jpg[/URL] fajowe san diegowe focisze i dynie fajowe ja tysz mam 3, ale nie chce mi sie im mordek wydrażyć, ale może sie dzisiaj za to zabiore :cool1: Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='caroolcia']a ty kurakowi łepek ukręciłaś :-o [URL]http://images25.fotosik.pl/104/617f5d586431971b.jpg[/URL] fajowe san diegowe focisze i dynie fajowe ja tysz mam 3, ale nie chce mi sie im mordek wydrażyć, ale może sie dzisiaj za to zabiore :cool1:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:tak hyhyhy ja jak bylam mala wycinalam i na grob u dziadka i babci kładłam :cool3: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: Effcia ....oć u Mnie swieci słoneczko ...pofocisz Tigre i Ozzulka :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: Effcia ....oć u Mnie swieci słoneczko ...pofocisz Tigre i Ozzulka :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ojaaaa a u mni eto tylko lampeczka u żółfia sie swieci :-( hejjj:loveu: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='evaxon']ojaaaa a u mni eto tylko lampeczka u żółfia sie swieci :-( hejjj:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]żółffia też zabierz ...mam mlecyki :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]żółffia też zabierz ...mam mlecyki :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alu Alu slonko wyszlo i u mnie:multi::multi::multi: ciekawe kiedy zajdzie:evil_lol: po obiadku sie wybiore na spacerek :loveu: chyba ze si epogoda sknoci :angryy: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='evaxon']Alu Alu slonko wyszlo i u mnie:multi::multi::multi: ciekawe kiedy zajdzie:evil_lol: po obiadku sie wybiore na spacerek :loveu: chyba ze si epogoda sknoci :angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: i jak spierdasiła Ci się już pogoda ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: i jak spierdasiła Ci się już pogoda ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tak:placz::placz::placz::placz::placz: moze jeszcze wyjdzie slonko:roll: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='evaxon']tak:placz::placz::placz::placz::placz: moze jeszcze wyjdzie slonko:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effuniu mam dla Ciebie słoneczko [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_6_1v.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effuniu mam dla Ciebie słoneczko [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_6_1v.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] dziekuje dziekuje:loveu: jestes wspaniala:loveu: bylam z Tigra na polach :) fotek pare mam :) nie za wiele bo aku padły:-( slonka troszke bylo ale nie za wiele:shake: ale za to nazbieralam reklamowe świezych listkow mlecza:loveu: normalnie swiezutkie jedrne zieloniutkie :cool3: mniamm jutro żólfik bedzie mial pycha obiadek:evil_lol: ciekawe czy Klockowa juz mi zazdrosci:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='evaxon']dziekuje dziekuje:loveu: jestes wspaniala:loveu: bylam z Tigra na polach :) fotek pare mam :) nie za wiele bo aku padły:-( slonka troszke bylo ale nie za wiele:shake: ale za to nazbieralam reklamowe świezych listkow mlecza:loveu: normalnie swiezutkie jedrne zieloniutkie :cool3: mniamm jutro żólfik bedzie mial pycha obiadek:evil_lol: ciekawe czy Klockowa juz mi zazdrosci:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ffcale Klockowa Ci nie zazdrości bo ja nazbierałam na łączce mlecyków dla legwanka :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='evaxon'] :) :) nie za wiele bo aku padły[/quote] :turn-l::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Rybka_39 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Cześć Effa! U nas nie jest za zimno i moge troszke słonka odpuscic:cool3: Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ffcale Klockowa Ci nie zazdrości bo ja nazbierałam na łączce mlecyków dla legwanka :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] pfff:obrazic: a chcialam byc lepsza:roll::evil_lol: [quote name='Medorowa']:turn-l::B-fly::B-fly::B-fly:[/quote] :cool1: ale nie martw sie:loveu: z seteczka bedzie(chyba):evil_lol: a jak ni eto mam jeszcze wiele innych :loveu:specjalnie dla ciebie:loveu: [quote name='Rybka_39']Cześć Effa! U nas nie jest za zimno i moge troszke słonka odpuscic:cool3:[/quote] cze:multi: :hmmmm: ale ze jak odpuscic? a moze rozpuscic:diabloti: chcesz rozpuscic slonko?? ale slonko to nie pluszz:shake: Quote
Medorowa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='evaxon'] :cool1: ale nie martw sie:loveu: z seteczka bedzie(chyba):evil_lol: a jak ni eto mam jeszcze wiele innych :loveu:specjalnie dla ciebie:loveu: :hmmmm: ale ze jak odpuscic? a moze rozpuscic:diabloti: chcesz rozpuscic slonko?? ale slonko to nie pluszz:shake:[/quote] :multi::evil_lol: Dokładnie tak jak napisała Ewa, słonko to nie pluszz, a plusszzzz to nie słonko:cool1::cool1: Quote
Rybka_39 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Medorowa']:multi::evil_lol: Dokładnie tak jak napisała Ewa, słonko to nie pluszz, a plusszzzz to nie słonko:cool1::cool1:[/quote] O jakie madre ą, ę.:diabloti: A z kąd wiecie że sie nie da rozpuscić..probowałyście?:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rybka_39']O jakie madre ą, ę.:diabloti: A z kąd wiecie że sie nie da rozpuscić..probowałyście?:evil_lol:[/quote] Rybciu to bardzo proste, po prostu słonko nie mieści sie w szklaneczce:loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Medorowa']Rybciu to bardzo proste, po prostu słonko nie mieści sie w szklaneczce:loveu::loveu:[/quote] :-(:-( a dlacego nikt mi wczesniej tego nie powiedział..łe zepsuła mi zabawe:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Medorowa']Rybciu to bardzo proste, po prostu słonko nie mieści sie w szklaneczce:loveu::loveu:[/quote]poza tym kazdy wie ze woda gasi ogien i by je zgasilo:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='evaxon']poza tym kazdy wie ze woda gasi ogien i by je zgasilo:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote]:diabloti: A CI dwaj jakos opylili księżyc do wora:diabloti::evil_lol: Quote
teqquila Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [COLOR="Green"][B]Witaj Efuniu :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rybka_39']:-(:-( a dlacego nikt mi wczesniej tego nie powiedział..łe zepsuła mi zabawe:evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie ciałam:diabloti::diabloti: [quote name='evaxon']poza tym kazdy wie ze woda gasi ogien i by je zgasilo:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] Oooo:loveu: [quote name='Rybka_39']:diabloti: A CI dwaj jakos opylili księżyc do wora:diabloti::evil_lol:[/quote] No ale spójrz na niebo:roll: Księżyc jest mały i spokojnie zmieści się do worka:roll: Quote
Recommended Posts