Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:sabber:poproszę ciasteczko :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:sabber:poproszę ciasteczko :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]na noc???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]chcesz zgrubnåc jeszcze bardziej :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='paula_z']A to h** jeden :mad: I dobrze zrobiłaś. [URL]http://images13.fotosik.pl/120/a6a6f088445cb62e.jpg[/URL] o w mordę :sabber:[/quote] :evil_lol: tez tak mysle.... zreszta jego dziewczyna byla jakas dziwna:roll: i nie mila:roll: chyba zabardzo zazdrosna:evil_lol: [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]a tera poka cos ty dostala :razz: na dzien chlopca :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nie pokaze:eviltong: ale moge napisac:p:razz::cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:sabber:poproszę ciasteczko :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :siara: ale ładna nocke dzis mamy :evil_lol: [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]na noc???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]chcesz zgrubnåc jeszcze bardziej :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]na noc???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]chcesz zgrubnåc jeszcze bardziej :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:o masz ....wyczilas mnie ....a chciałam podjeść ukradkiem ... a ty się tam pewnie słodkimi śledzikami objadasz :diabloti:...ale będziesz gruba :eviltong:.........:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:o masz ....wyczilas mnie ....a chciałam podjeść ukradkiem ... a ty się tam pewnie słodkimi śledzikami objadasz :diabloti:...ale będziesz gruba :eviltong:.........:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :mad: od słodkich sledzi sie nie tyje:mad: Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 TO JA TAK SKROMNUTKO DOBRANOC :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='caroolcia']TO JA TAK SKROMNUTKO DOBRANOC :evil_lol:[/quote] aa dzien dobry dzien dobry :loveu::loveu::diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon'] a ja tez dostalam prezenta na dzien chłopaka:eviltong:[/quote] [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]:hmmmm: chcesz nam o czyms powiedziec?? :razz: pogadac :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]ERWIN .....to TY :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] Buhahahahhahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']witanko:multi: ahahahahaha wzielam przyklad z ciebie:loveu: no popacz jakie my podobne do siebie:loveu::diabloti: [/quote] :icon_roc::loveu::loveu::loveu: Ale TZcik dostał świetny prezencik:cool2::cool2: Poka spodnie:razz:;) Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahahhahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :icon_roc::loveu::loveu::loveu: Ale TZcik dostał świetny prezencik:cool2::cool2: Poka spodnie:razz:;)[/quote] :cool1: :loveu::loveu::loveu::loveu::lol!: wiem 8-) jutro zrobie fote :) cos chyba sie przeziebilam:roll: albo Tztowy mnie zarazil...bo kicham i mi cos nosek sie zapycha:placz::roll::angryy: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon']:cool1: :loveu::loveu::loveu::loveu::lol!: wiem 8-) jutro zrobie fote :) cos chyba sie przeziebilam:roll: albo Tztowy mnie zarazil...bo kicham i mi cos nosek sie zapycha:placz::roll::angryy:[/quote] Wczoraj mówiłaś 'jutro', a jak już jest jutro, to znowu mówisz, że 'jutro':shake::shake::shake: To jest nie na miejscu:shake::shake::shake::diabloti: Cesz chusteczkę:loveu: Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Wczoraj mówiłaś 'jutro', a jak już jest jutro, to znowu mówisz, że 'jutro':shake::shake::shake: To jest nie na miejscu:shake::shake::shake::diabloti: Cesz chusteczkę:loveu:[/quote] no jutro w sesie dzisiaj ale jak wstane ...z tym ze jeszcze nie spie:cool1::diabloti: chce:cool1: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon']no jutro w sesie dzisiaj ale jak wstane ...z tym ze jeszcze nie spie:cool1::diabloti: chce:cool1:[/quote] No to ić już spać i se wstań:loveu::loveu::loveu: To se kup:loveu: Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='madzia i medor']No to ić już spać i se wstań:loveu::loveu::loveu: To se kup:loveu:[/quote] dlaczemu mnie wyganiasz:-(:-( ale ty niemila dla mnie jestes:-( a ja mam poparzenie najgorszego stopnia:shake: a z twojej strony zero litosci dla mnie:placz:zero uczucia:placz: Quote
Vectra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 witaj Ewciu po bardzo wielu dniach :buzi: Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Vectra']witaj Ewciu po bardzo wielu dniach :buzi:[/quote] witaj zalatane Ewciu:multi::multi::multi::multi: chyba ide spac:roll: albo nie....:roll:no juz sama nie wiem :roll:...zjadla bym sobie cos:siara: ale nie wiem co :shake: Quote
Vectra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon']witaj zalatane Ewciu:multi::multi::multi::multi: chyba ide spac:roll: albo nie....:roll:no juz sama nie wiem :roll:...zjadla bym sobie cos:siara: ale nie wiem co :shake:[/quote] o widzisz ja też coś chyba zjem :razz: tylko co ? o wiem , winogrona mam :loveu: i kawkę sobie wypije ,a potem pójdę spać :p Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Vectra']o widzisz ja też coś chyba zjem :razz: tylko co ? o wiem , winogrona mam :loveu: i kawkę sobie wypije ,a potem pójdę spać :p[/quote] tez mam winogrona:cool3: ale nie mam na nie ochoty :shake: na kawe tez nie mam ochoty :shake: Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Vectra']o Ewcia ma chyba chandrę ??[/quote] hehe nie to chyba zmeczenie:evil_lol: ide lulac:p mam nadzieje ze usne:razz: kolorowych :loveu: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dzieńdoberek marudo:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='evaxon']chwilowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: głodna jestem :-( ja chce pizze:placz: albo chinskie:placz: a moj TZ przez miesiac musi stosowac diete wątrobowa:placz: i co ja biedna bede jesc:placz:[/quote] [B][COLOR=Purple]witanko!:) Ewusiu... no u mnie było chińskie w sobotę na kolację...:cool3: gdybym ja wiedziała.... że Ty taka wygłodzona, to bym Cię przecie zaprosiła :loveu: tyle zrobiłam, że jeszcze Mariusz sobie dziś do pracki zabrał:) [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]ło boziuuuniuuu....:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]http://images25.fotosik.pl/89/99a5f88d908e5248.jpg [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]słodki ryjeczek:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]http://images26.fotosik.pl/89/6e342716ccafaa63.jpg [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]kopareczka:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]http://images13.fotosik.pl/112/a304fea7de2b3746.jpg [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]czemu obcięłaś piesowi główę?:-? nie kochaasssss jej juuuusssss?:-( o Ty niedobra pańciu:cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]http://images23.fotosik.pl/89/6ece378f7e8ccbf7.jpg [/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]berek... babko na urlopie ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no i opowiadaj.. co dostalas na dzien chopa :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]oprocz kataru i zarazkow ktore podarowal ci TZ of course:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='evaxon'] cos chyba sie przeziebilam:roll: albo Tztowy mnie zarazil...bo kicham i mi cos nosek sie zapycha:placz::roll::angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:i to ma być prezent .....phiiiiii :obrazic:.... ja dam Ci lepszy ..... [IMG]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/160/16026.jpg[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='evaxon']dlaczemu mnie wyganiasz:-(:-( ale ty niemila dla mnie jestes:-( a ja mam poparzenie najgorszego stopnia:shake: a z twojej strony zero litosci dla mnie:placz:zero uczucia:placz:[/quote] No nie wyganiam - teraz możesz przyjść:grins::loveu::loveu: Ja:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jo CiEm kocham:loveu::loveu::loveu::loveu: No, przeca mówie, że mam uczucie:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Choo poka portki:p:p Quote
Recommended Posts