e.v.a Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]witaj zapracowana EWUNIU :loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] :loveu:siemanko :loveu: ojj zapracowana jestem ze hej .. a za 2 h na piffko pedze:cool3: [quote name='mia_mia']witam po powrocie z wakacji:)[/quote] :placz:ja tez chce na wakacje:placz: witam :) [quote name='caroolcia']o rany chory TZ to tragedia - opiekuj sie nim bo chory facet jest zawsze o wiele chorszy niz wskazuje na to faktyczny stan zdrowia :evil_lol:[/quote] :cool1:wiem .... aczkolwiek powiem wam ze mnie zaskoczyl:cool3: bo pomimo ze oddychac nie moze bo ma taki katar i pomimo ze chodzi w bluzie twierdzac ze jest zimno( a mi w sweterku cienkim goraco) pomimo ze co jakis czas kaszle( twierdzac ze sie zaksztusil) to on caly czas mi wmawia ze on zdrowy jest :grin: Quote
caroolcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='evaxon'] :cool1:wiem .... aczkolwiek powiem wam ze mnie zaskoczyl:cool3: bo pomimo ze oddychac nie moze bo ma taki katar i pomimo ze chodzi w bluzie twierdzac ze jest zimno( a mi w sweterku cienkim goraco) pomimo ze co jakis czas kaszle( twierdzac ze sie zaksztusil) to on caly czas mi wmawia ze on zdrowy jest :grin:[/quote] ło matko to jakis wyjatkowy egzemplarz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='caroolcia']ło matko to jakis wyjatkowy egzemplarz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :grin: hahaha boi sie ze bede krzyczec na niego :grin: Quote
Alicja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chory TZ .....wiem cos o tym ...lepiej stado chorych dzieci niż 1 facet :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='evaxon']:loveu:siemanko :loveu: :cool1:wiem .... aczkolwiek powiem wam ze mnie zaskoczyl:cool3: bo pomimo ze oddychac nie moze bo ma taki katar i pomimo ze chodzi w bluzie twierdzac ze jest zimno( a mi w sweterku cienkim goraco) pomimo ze co jakis czas kaszle( twierdzac ze sie zaksztusil) to on caly czas mi wmawia ze on zdrowy jest :grin:[/quote] On się chyba boi Ciebie..:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cześć pracusiu :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chory TZ .....wiem cos o tym ...lepiej stado chorych dzieci niż 1 facet :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] hahaha ja mam chyba wyjatkowego faceta...no bynajmniej to przeziebienie jest wyjatkowe bo jest w miare znosny:evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']On się chyba boi Ciebie..:evil_lol:[/quote] hahaha kogos musi :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='madzia i medor']Kuci kuci:loveu:[/quote] taś taś:loveu::loveu::loveu: [quote name='Kate I Luka']Cześć pracusiu :loveu::loveu::loveu:[/quote] witaneczko:loveu: [quote name='DORRAG']Hej Ewcia:p[/quote] hejjkaaaa:loveu::loveu: bylam na piwku ..jednym.. dwuch ... spac mi sie chce... ale czekam na wspolna :p a po wspolnej pewni espacer z tigra i mi sie odechce spac:roll: a jutro na 11 do pracy :placz: Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='evaxon'] taś taś:loveu::loveu::loveu: bylam na piwku ..jednym.. dwuch ... spac mi sie chce... ale czekam na wspolna :p a po wspolnej pewni espacer z tigra i mi sie odechce spac:roll: a jutro na 11 do pracy :placz:[/quote] Tiu tiiu:loveu::loveu::diabloti: Ja też [B]jescze [/B]tylko jutro do pracy[B]:loveu::loveu:[/B] Quote
e.v.a Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Tiu tiiu:loveu::loveu::diabloti: Ja też [B]jescze [/B]tylko jutro do pracy[B]:loveu::loveu:[/B][/quote] kizi mizi :loveu::loveu: :cool1: robisz mi na zlosc? Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='evaxon']kizi mizi :loveu::loveu: :cool1: robisz mi na zlosc?[/quote] Tasiu tasiu:loveu::loveu: Nie, dzielę się po prostu z Tobą mą radością:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Tasiu tasiu:loveu::loveu: Nie, dzielę się po prostu z Tobą mą radością:evil_lol::evil_lol:[/quote] puci puci :loveu: podzielic sie mozesz czekolada ze mna ...:cool1::diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa usypiam na siedzaco :placz::placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='evaxon']puci puci :loveu: podzielic sie mozesz czekolada ze mna ...:cool1::diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa usypiam na siedzaco :placz::placz::placz::placz:[/quote] Jesteś zepsuta do szpiku kości:cool1::cool1: Prawie tak jak ja:diabloti: Nie mów mi o jedzeniu:mdleje: Quote
caroolcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='evaxon']puci puci :loveu: podzielic sie mozesz czekolada ze mna ...:cool1::diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa usypiam na siedzaco :placz::placz::placz::placz:[/quote] bąblade bym sobie zdjadła.... Quote
basia2202 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [B][COLOR=Purple]czeeeeeeść... :cool3: mogę Cię zjeeeeeeeść? :sabber: :evil_lol: hej Ewcia, co tam u Cię? są jakieś foty piesa? żebym wiedziała, odkąd nadrabiać;) [/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Jesteś zepsuta do szpiku kości:cool1::cool1: Prawie tak jak ja:diabloti: Nie mów mi o jedzeniu:mdleje:[/quote] hahaha ja calkiem swieza jestem :evil_lol: tez mam na cos ochote:roll: [quote name='caroolcia']bąblade bym sobie zdjadła....[/quote] oooo biała najlepiej :razz: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]czeeeeeeść... :cool3: mogę Cię zjeeeeeeeść? :sabber: :evil_lol: hej Ewcia, co tam u Cię? są jakieś foty piesa? żebym wiedziała, odkąd nadrabiać;) [/COLOR][/B][/quote] hehe witanko:multi: foty sa pare stron wczesniej :evil_lol: nie wiem ile a u mnie luuzik:p sie zyje:cool3: jeszcze tylko wtorek , sroda, czwartek i piatek wolne:multi: [quote name='dealer']melduje tylko ze bylam:hand:[/quote] :loveu:witaj Quote
Paula Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cześć moja pracowita córciu :multi: :loveu: Quote
e.v.a Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='paula_z']Cześć moja pracowita córciu :multi: :loveu:[/quote] czesc moja mamusiu:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja ide spac:razz: a czy wspominalam ze dzis wylalam na dłonie super glu??:cool1::evil_lol: cale lapki poklejone mialam :placz:czesc zeszla normalmnie czesc zostala... w niektorych miejscach naruszylo mi skore:cool1: taka ze mnie gapcia jest o!:-( dogobranoc:loveu: do jutra albo rana albo nocy :mdleje: Quote
Paula Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='evaxon']a czy wspominalam ze dzis wylalam na dłonie super glu??:cool1::evil_lol: cale lapki poklejone mialam :placz:czesc zeszla normalmnie czesc zostala... w niektorych miejscach naruszylo mi skore:cool1: taka ze mnie gapcia jest o!:-([/quote] Po babci taka gapcia jesteś :evil_lol: Dobranoc :loveu: :hand: Quote
basia2202 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [B][COLOR=Purple]a co tu tak... mało nagadane? :cool3: :diabloti: aż się czuję jakoś tak... nieswojo... :cool3: :evil_lol: ano Ewusia... to ja też tak mam.... byle do piątku... a potem wolne!! :loveu: witanko słoneczne z ranka Ewcia i Tigierka:) [/COLOR][/B] Quote
BeaC Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='evaxon'] tak mi sie nie chce:placz: dzis bedzie 8 dzien co pracuje bez przerwy:placz: ja chce sie wyspac wreszcie:angryy:no ale dzis omawiam kwestie finansowa z kolesiem jesli pojdzie na taki uklad co ja chce to bede u niego pracowac i jutro bede miec wolne:multi: i sie wyspie:loveu:...chyba sie wyspie:roll: a dzis po pracy pedze do tzta wiec na dogo wejde wieczorkiem jakos i poodwiedzam was wszystkie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]no masz .ale marudna.......8 dni pracuje i narzeka.............:mad::mad::mad: niektórzy naście lat już pracują (albo i więcej) ...wstają 4.50......i NIE NARZEKAJĄ:crazyeye: jaka ta modzież dzisiaj mientka:cool3::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]no masz .ale marudna.......8 dni pracuje i narzeka.............:mad::mad::mad: niektórzy naście lat już pracują (albo i więcej) ...wstają 4.50......i NIE NARZEKAJĄ:crazyeye: jaka ta modzież dzisiaj mientka:cool3::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]ooo.... popieeeraaaam!! :mad: :diabloti: Ewwwkaaa... nie zrzędź babo!! :diabloti: ja tyle lat pracuję... wstaję skoro świt... i żyję...:cool3: i też się nie wysypiam :roll: a koocham spać nad ranem...:loveu: odrabiam w weekendy :eviltong: co to będzie, jak Ewka z rok popracuje :cool3: zamarudzi nas na śmierć :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
caroolcia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 i jak tam zaglułwana Efka :cool3: :eviltong:??? Quote
Recommended Posts