Martinee Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [url]http://images12.fotosik.pl/104/8bf4bc0d60ce10b3.jpg[/url] piękność z niej tak się zastanawiam czemu z taką urodą nie gra w jakimś filmie oj oj [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] Quote
caroolcia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 no to Twoje zdrufko :drinking::drinking::drinking: Quote
mar....ka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cześc Ewcia, i jak tam w pracy??? Quote
Paula Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Witaj wyrodna córko :obrazic: Nie byłaś u mamciu i braciszka :mad: A w ogóle to gdzie się szlajasz, że Cię tu nie było od rana :candle: ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Cze Ewciu w ten piękny, słoneczny sobotni poranek:loveu: Czy Ty czasami nie jesteś w pracy:hmmmm::diabloti:[/quote] haha wredna maupa:diabloti: wtedy jeszcze nie bylam w pracy :eviltong: [quote name='gosikf & dogs']hEHE Tigerka po spacerku nie mogła do domu doptrzec? Bo moje się tak kładą na klatce jak już nie mają siły dalej iśc. Poza tym tam taki chłodek bije od podłogi;) Buzi:diabloti:[/quote] takkk wlasnie takkkk [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :) To trzeba nowe fotki robić :p [URL]http://images26.fotosik.pl/85/dfc49014137e3069.jpg[/URL] Tigierka się w piaskownicy bawi :loveu: :cool3:[/quote] hejkaaaa to nie jest piaskownica:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hamujemy i doopalon w górze ;) [URL]http://images26.fotosik.pl/85/dfc49014137e3069.jpg[/URL] cześć Młoda ;) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] hehehe witanko:multi: Quote
e.v.a Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]SŁONECZNE WITANKOOOO!! :loveu: Są już pierwsze foty maluszków!! :multi: Zapraszamy!! :loveu: Byłyśmy tu :cool3: ja i Zuzola :evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] witanko:multi: jakie maluszki:crazyeye: [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]aaa :) Tigre wąż goni [URL]http://images26.fotosik.pl/85/dfc49014137e3069.jpg[/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Pozdrawiam :loveu::loveu: [/COLOR][/B][/quote] buahahhaaha ja rowniez:loveu: [quote name='tygra']padł pies :) [URL]http://images12.fotosik.pl/104/8bf4bc0d60ce10b3.jpg[/URL][/quote] :lol: [quote name='evanescence'][URL]http://images12.fotosik.pl/104/8bf4bc0d60ce10b3.jpg[/URL] piękność z niej tak się zastanawiam czemu z taką urodą nie gra w jakimś filmie oj oj ;-)[/quote] haha :loveu: [quote name='caroolcia']no to Twoje zdrufko :drinking::drinking::drinking:[/quote] :hmmmm: moje???:loveu: [quote name='majoka']Cześc Ewcia, i jak tam w pracy???[/quote] siemanko:multi: w pracy luzik lzejsza od tamtej w kawiarni :) z szefem jestem juz na TY:cool1::diabloti: ogolnie spoko koleszka ... praca tez spoko.... Quote
mar....ka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 hej Ewcia, ciszę się że wszystko o.k., oby tak dalej. Quote
e.v.a Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='drzalka']Witamy się :loveu:[/quote] ja tez witam:) [quote name='paula_z']Witaj wyrodna córko :obrazic: Nie byłaś u mamciu i braciszka :mad: A w ogóle to gdzie się szlajasz, że Cię tu nie było od rana :candle: ;) :evil_lol:[/quote] hej mamcia:loveu: pseplasam mamusiuu:placz:tylko nie bijj:placz:ja systko wyjasnie:razz: no wiec wczoraj poszlam do pracy na 11 wrocilam po 16zjadlam obiad pogadalam chwile z mamawyszlam z Tigra na siku potem przyjechal TZ pojechalismy do kina na " u pana Boga w ogrodzie"( czy jakos tak)(bardzo fajny film:cool3:) potem pojechalismy do niego i wrocilam okolo 1 i poszlam spac bo dzis na 11 do pracy:mdleje: tak mi sie nie chce:placz: dzis bedzie 8 dzien co pracuje bez przerwy:placz: ja chce sie wyspac wreszcie:angryy:no ale dzis omawiam kwestie finansowa z kolesiem jesli pojdzie na taki uklad co ja chce to bede u niego pracowac i jutro bede miec wolne:multi: i sie wyspie:loveu:...chyba sie wyspie:roll: a dzis po pracy pedze do tzta wiec na dogo wejde wieczorkiem jakos i poodwiedzam was wszystkie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Chyba dawno mnie tu nie było....:hmmmm: Dzień doberek spracowana kobieto!!!:lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hand: cześć najpracowitsza z EWW;) trzymam :kciuki: za pozytywy w pracy ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [B][COLOR=Olive]Witam :multi:[/COLOR][/B] [COLOR=Olive][B]Dzisiaj i wczoraj była taka śliczna pogoda że zaczęłam znów myśleć że lato, lato ... lato czeka :) :loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Paula Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 No dobra, wybaczam :p Ale dziś masz odwiedzić :diabloti: Quote
caroolcia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 a cóż wy u TZ-a do pierwszej w nocy robiliście????:evil_lol: Quote
bonita Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='caroolcia']a cóż wy u TZ-a do pierwszej w nocy robiliście????:evil_lol:[/quote] No:diabloti:, ja też jestem ciekawa:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziś jest pierwszy dzień jesieni:p, a tu jeszcze całkiem letnio jest:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Ewunia:p[/quote] helol:loveu: [quote name='AlKil']Chyba dawno mnie tu nie było....:hmmmm: Dzień doberek spracowana kobieto!!!:lol:[/quote] witamy:multi::mad: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hand: cześć najpracowitsza z EWW;) trzymam :kciuki: za pozytywy w pracy ;) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] heloł:loveu: hyhyhy moge byc z siebie dumna:evil_lol: trzymaj trzymaj bo si ejeszcze pzydadza:cool3: [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Witam :multi:[/COLOR][/B] [COLOR=Olive][B]Dzisiaj i wczoraj była taka śliczna pogoda że zaczęłam znów myśleć że lato, lato ... lato czeka :) :loveu:[/B][/COLOR][/quote] hejjj nooo to fakt weekendzik pietny byl:loveu: [quote name='paula_z']No dobra, wybaczam :p Ale dziś masz odwiedzić :diabloti:[/quote] :loveu:odwiedze odwiedze i to zaraz [quote name='caroolcia']a cóż wy u TZ-a do pierwszej w nocy robiliście????:evil_lol:[/quote] [quote name='bonita']No:diabloti:, ja też jestem ciekawa:diabloti: :evil_lol: dziś jest pierwszy dzień jesieni:p, a tu jeszcze całkiem letnio jest:loveu::loveu::loveu:[/quote] bawilismy sie w doktora:diabloti: a to nie bylo 2 dni temu:hmmmm: Quote
e.v.a Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 :p jestem wykonczona! z pracy wyszlam ok 17:30( jakas godz. wczesniej:cool3:) przyjechal po mnie TZcik pojechalismy do pyyycha desery lodowe do galerii:loveu: potem do niego na piffko:evil_lol: ( i oczywiscie ja pilam on prowadzil:evil_lol:) i wreszcie wrocilam do domku:loveu: zaraz ide spac:mdleje: po 8 dniach pracy czas na wolny poniedzialek:multi: szkoda ze musze od rana pedzic na miasto pozalatwiac pare spraw:placz:...tak mi sie nie chce:roll: ...mam nadzieje ze pogoda dopisze:razz: bo musze jeszcze Tigierke wybiegac:roll: Quote
Wyjątek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Żadne spać!! Jakie spać??? Przecie młoda godzina jeszcze!! :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='evaxon'] bawilismy sie w doktora:diabloti: [/quote] hmmm i jak stan zdrowia :cool3:???:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Męczące badania, jeszcze śpi:evil_lol:. Quote
e.v.a Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='Wyjątek']Żadne spać!! Jakie spać??? Przecie młoda godzina jeszcze!! :evil_lol:[/quote] no mloda mloda:lol: [quote name='caroolcia']hmmm i jak stan zdrowia :cool3:???:evil_lol:[/quote] moj idealny :loveu: TZ-chory:angryy: i pewnie tez niedlugo podlapie od niego przeziebienie:roll: [quote name='AgusiaTerierka']Męczące badania, jeszcze śpi:evil_lol:.[/quote] buahahahha juz nie spie:) neta nie mialam od rana:placz: Quote
Alicja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]witaj zapracowana EWUNIU :loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
caroolcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 o rany chory TZ to tragedia - opiekuj sie nim bo chory facet jest zawsze o wiele chorszy niz wskazuje na to faktyczny stan zdrowia :evil_lol: Quote
Recommended Posts