Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='caroolcia']Dziewczyny!!!! (effka nie słuchaj bo to niespodziewanka!!!!) robimy zrzute - koszt 250 pln - zdjęcia efki na rurze - bezcenne, za rure zapłacisz kartą mastrecard....

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
buahahahaha

[quote name='caroolcia']Dobromir[COLOR=red]a[/COLOR] chyba, taka duża a myla jej się końcowki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:lol:Dobromir :turn-l: Dobromir:turn-l:
[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]jeśli chodzi o KOŃCÓWKI to mi się nie mylą :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:lol::lol::lol::lol:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]jeśli chodzi o KOŃCÓWKI to mi się nie mylą :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
uffff całe szczescie, że na biologię uczęszczałaś, a jush przeżyłam chwile zwątpienia :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']uffff całe szczescie, że na biologię uczęszczałaś, a jush przeżyłam chwile zwątpienia :evil_lol:[/quote]:oops:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]ufff ulgło mi ....bom myślała ,że zwątpiłaś ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]ufff ulgło mi ....bom myślała ,że zwątpiłaś ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
najwazniejsze żeby w praktyce wychodziło :eviltong:

Posted

Hej córcia :multi: Widziałam fotki Tigruszki :loveu:

[quote name='evaxon']taniec na stole:roll::hmmmm: nie wiem co mnie podkusilo:grin:
[/quote]
[URL="http://images21.fotosik.pl/406/038f26b0a8433a01.jpg"]http://images21.fotosik.pl/406/038f26b0a8433a01.jpg [/URL]A ja Cię miałam za grzeczną dziewczynkę :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']miałaś nie słuchać... i tak niespodziewanke szlag trafił :shake:[/quote]
:eviltong:sie wieee
[quote name='caroolcia']no proszę jaka oczytana :diabloti: :eviltong:[/quote]

[quote name='paula_z']Hej córcia :multi: Widziałam fotki Tigruszki :loveu:

[URL="http://images21.fotosik.pl/406/038f26b0a8433a01.jpg"]http://images21.fotosik.pl/406/038f26b0a8433a01.jpg [/URL]A ja Cię miałam za grzeczną dziewczynkę :evil_lol:[/quote]
hej mamcia:multi::loveu:

:mdleje: ja wiem ja wiem wy wszystkie mialyscie mnie za grzeczna dziewczynke:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:eviltong:sie wieee

hej mamcia:multi::loveu:

:mdleje: ja wiem ja wiem wy wszystkie mialyscie mnie za grzeczna dziewczynke:evil_lol:[/quote]

ja od początku wiedziałam, ze ty zepsuta do szpiku kości:diabloti:

Posted

[quote name='caroolcia']ja od początku wiedziałam, ze ty zepsuta do szpiku kości:diabloti:[/quote]
chyba ci sie blozki pomylily :cool1::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']musisz napisać list do świętego mikołaja :diabloti:[/quote]
a pomozes miii???plosee
[quote name='caroolcia']no dobrze od strony 1321 wiem ze jestes zepsuta do szpiku kości :diabloti: :eviltong:[/quote]
no juz lepiej :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']laurka

:mad: :mad: Te Mikołaj :mad: :mad: rure do tańca chce :mad: :mad:

:diabloti:[/quote]
i dla mamy i dla mamy tez:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Goopia :eviltong: Dla Ciebie rurka, dla mamy banknoty :evil_lol:[/quote]
ale co ci po falszywych banknotach qtore sa w komplecie z rurka:niewiem:

Posted

[quote name='jonQuilla']hmmm....a ja właśnie w necie gram w chińczyka i przegrywam :diabloti: :evil_lol:[/quote]
:lol::lol::lol::lol:
[quote name='paula_z']Nie ma pionków w komplecie ;)[/quote]
łeeeeee
to popros mikolaja o pionki:eviltong: