e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='tygra']Ewcia ależ fotków wrzuciłaś :) - bardzo ładne - butelkowe tyż :)[/quote] witanko:multi: cieszkam sie ze sie podobaja:loveu: [quote name='Madzik13']Nooo taki....... bokserowy :lol:[/quote] aaaaaachaaaaaaaa Quote
Rybka_39 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Boże ile Wy tych postow płodzicie:evil_lol: Jak by naliczali posty z foto blogow to by ognikow zabrakło:cool3: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Rybka_39']Boże ile Wy tych postow płodzicie:evil_lol: Jak by naliczali posty z foto blogow to by ognikow zabrakło:cool3:[/quote] :p nie jest tak zle:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:nie czytam ...pytam tylko kto rodził....... a mnie namowiła Klocusiowa do wstawiania fotaskow ...bo wszystkie wstawiają .....:cool1: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:nie czytam ...pytam tylko kto rodził....... a mnie namowiła Klocusiowa do wstawiania fotaskow ...bo wszystkie wstawiają .....:cool1: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] no tak, jak wszyscy to "babcia" też....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:;) Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:nie czytam ...pytam tylko kto rodził....... a mnie namowiła Klocusiowa do wstawiania fotaskow ...bo wszystkie wstawiają .....:cool1: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Madzik 13 parła wiec moze ona:niewiem: [quote name='Imbir1']no tak, jak wszyscy to "babcia" też....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:;)[/quote] ale w babci wieku to juz nie bardzo rodzic:shake: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']Madzik 13 parła wiec moze ona:niewiem: ale w babci wieku to juz nie bardzo rodzic:shake:[/quote] Ewcia, ale ja o zdjęciach a nie o rodzeniu:evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Imbir1']Ewcia, ale ja o zdjęciach a nie o rodzeniu:evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3:[/quote] no zdjec sie nie rodzi :shake: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 mówiłam o wstawianiu zdjęć a nie o rodzeniu:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja wiem, ze Ty dzisiaj jesteś monotematyczna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Byłam tu dzisiaj, ale nie mów nikomu:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Imbir1']mówiłam o wstawianiu zdjęć a nie o rodzeniu:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja wiem, ze Ty dzisiaj jesteś monotematyczna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/quote] :lol::lol::lol::lol: :diabloti: [quote name='madzia i medor']Byłam tu dzisiaj, ale nie mów nikomu:diabloti::loveu::loveu::loveu:[/quote] okej nie powiem nikomu ze byłas tutaj dzisiaj :loveu: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']:lol::lol::lol::lol: :diabloti: okej nie powiem nikomu ze byłas tutaj dzisiaj :loveu:[/quote] Bardzo mnie to cieszy, że nie powiesz nikomu, że tu dzisiaj byłam:loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Bardzo mnie to cieszy, że nie powiesz nikomu, że tu dzisiaj byłam:loveu::diabloti:[/quote] mozesz byc tego pewna Madziu ze nikomu nie powiem ze tu dzis byłas:loveu: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']mozesz byc tego pewna Madziu ze nikomu nie powiem ze tu dzis byłas:loveu:[/quote] To świetnie, bo po co inni mają wiedzieć, ze tu dzisiaj byłam:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='madzia i medor']To świetnie, bo po co inni mają wiedzieć, ze tu dzisiaj byłam:diabloti::diabloti:[/quote] przeciez nikogo to nie obchodzi ze ty tu jestes :p Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='bonita']Cze :multi: Ja też byłam :)[/quote] witanko:multi: cieszkam sie :) Quote
bonita Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi: cieszkam sie :)[/quote] Zauważyłaś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='bonita']Zauważyłaś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] ciebie zawsze i wszedzie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/379/053d642c7434cdaf.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/379/ee51f5837b8611bd.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/67/7d176c9a08462d29.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/68/c194080fd76f2d47.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/67/9f5c5534c19712ac.jpg[/IMG][/URL] Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']przeciez nikogo to nie obchodzi ze ty tu jestes :p[/quote] :obrazic::obrazic: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='bonita']Tigrowe Zdjęcia są :multi:[/quote] no są są:multi::diabloti::evil_lol: [quote name='madzia i medor']:obrazic::obrazic:[/quote] :niewiem: co znowu? Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']no są są:multi::diabloti::evil_lol: :niewiem: co znowu?[/quote] O to w mordę jeża:roll::roll::diabloti: [quote name='evaxon']przeciez nikogo to nie obchodzi ze ty tu jestes :p[/quote] I żebyś wiedziała, nie oglądałam tych fot:loveu::loveu: Zasłoniłam rękoma i przez błony między palcami nic nie widziałam:obrazic::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='madzia i medor']O to w mordę jeża:roll::roll::diabloti: I żebyś wiedziała, nie oglądałam tych fot:loveu::loveu: Zasłoniłam rękoma i przez błony między palcami nic nie widziałam:obrazic::evil_lol:[/quote] :loveu:no ale mnie obchodzi i to bardzo :loveu: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']:loveu:no ale mnie obchodzi i to bardzo :loveu:[/quote] Co Cię obchodzi:hmmmm:, moja błona :roll::roll::diabloti: Quote
Recommended Posts