Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='tygra']Ewcia ależ fotków wrzuciłaś :) - bardzo ładne - butelkowe tyż :)[/quote]
witanko:multi:
cieszkam sie ze sie podobaja:loveu:

[quote name='Madzik13']Nooo taki....... bokserowy :lol:[/quote]
aaaaaachaaaaaaaa

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rybka_39']Boże ile Wy tych postow płodzicie:evil_lol:
Jak by naliczali posty z foto blogow to by ognikow zabrakło:cool3:[/quote]
:p nie jest tak zle:diabloti::evil_lol:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:nie czytam ...pytam tylko kto rodził.......

a mnie namowiła Klocusiowa do wstawiania fotaskow ...bo wszystkie wstawiają .....:cool1:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:nie czytam ...pytam tylko kto rodził.......

a mnie namowiła Klocusiowa do wstawiania fotaskow ...bo wszystkie wstawiają .....:cool1:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
no tak, jak wszyscy to "babcia" też....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:nie czytam ...pytam tylko kto rodził.......

[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Madzik 13 parła wiec moze ona:niewiem:
[quote name='Imbir1']no tak, jak wszyscy to "babcia" też....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:;)[/quote]
ale w babci wieku to juz nie bardzo rodzic:shake:

Posted

[quote name='evaxon']Madzik 13 parła wiec moze ona:niewiem:

ale w babci wieku to juz nie bardzo rodzic:shake:[/quote]
Ewcia, ale ja o zdjęciach a nie o rodzeniu:evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3:

Posted

mówiłam o wstawianiu zdjęć a nie o rodzeniu:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja wiem, ze Ty dzisiaj jesteś monotematyczna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[quote name='Imbir1']mówiłam o wstawianiu zdjęć a nie o rodzeniu:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja wiem, ze Ty dzisiaj jesteś monotematyczna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/quote]
:lol::lol::lol::lol: :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Byłam tu dzisiaj, ale nie mów nikomu:diabloti::loveu::loveu::loveu:[/quote]
okej nie powiem nikomu ze byłas tutaj dzisiaj :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']:lol::lol::lol::lol: :diabloti:

okej nie powiem nikomu ze byłas tutaj dzisiaj :loveu:[/quote]
Bardzo mnie to cieszy, że nie powiesz nikomu, że tu dzisiaj byłam:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Bardzo mnie to cieszy, że nie powiesz nikomu, że tu dzisiaj byłam:loveu::diabloti:[/quote]
mozesz byc tego pewna Madziu ze nikomu nie powiem ze tu dzis byłas:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']mozesz byc tego pewna Madziu ze nikomu nie powiem ze tu dzis byłas:loveu:[/quote]
To świetnie, bo po co inni mają wiedzieć, ze tu dzisiaj byłam:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']To świetnie, bo po co inni mają wiedzieć, ze tu dzisiaj byłam:diabloti::diabloti:[/quote]
przeciez nikogo to nie obchodzi ze ty tu jestes :p

Posted

[quote name='evaxon']witanko:multi:
cieszkam sie :)[/quote]

Zauważyłaś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Zauważyłaś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote]
ciebie zawsze i wszedzie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/379/053d642c7434cdaf.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/379/ee51f5837b8611bd.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/67/7d176c9a08462d29.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/68/c194080fd76f2d47.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/67/9f5c5534c19712ac.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='bonita']Tigrowe Zdjęcia są :multi:[/quote]
no są są:multi::diabloti::evil_lol:

[quote name='madzia i medor']:obrazic::obrazic:[/quote]
:niewiem: co znowu?

Posted

[quote name='evaxon']no są są:multi::diabloti::evil_lol:

:niewiem: co znowu?[/quote]
O to w mordę jeża:roll::roll::diabloti:
[quote name='evaxon']przeciez nikogo to nie obchodzi ze ty tu jestes :p[/quote]

I żebyś wiedziała, nie oglądałam tych fot:loveu::loveu: Zasłoniłam rękoma i przez błony między palcami nic nie widziałam:obrazic::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']O to w mordę jeża:roll::roll::diabloti:

I żebyś wiedziała, nie oglądałam tych fot:loveu::loveu: Zasłoniłam rękoma i przez błony między palcami nic nie widziałam:obrazic::evil_lol:[/quote]
:loveu:no ale mnie obchodzi i to bardzo :loveu: