Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']hehe no to juz wiemy czemu gadzina od dzis jest dobra :evil_lol: :evil_lol:
myslisz ze go spotkam :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
z toba to nic nie wiadomo:evil_lol:

Posted

[I][B]ledwo przyjechałam i już mnie od nieletnich wyzywają :diabloti::diabloti:

rzeczywiście nudą to śmierdziało już od progu mojego domu:evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

ta jasne nic :evil_lol: :evil_lol: w sumie masz racje jeszcze go spotkam na retkini przez przypadek :evil_lol: :evil_lol: i mu wszystko opowiem :evil_lol:
to wy do miasta przyjezdzacie :evil_lol: :evil_lol: ja tam za miasto czesto nie jezdze :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]ledwo przyjechałam i już mnie od nieletnich wyzywają :diabloti::diabloti:

rzeczywiście nudą to śmierdziało już od progu mojego domu:evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]
:evil_lol: kto cie od nieletnich wyzywa??kto kto?:mad::mad:

Posted

[quote name='teqquila']ta jasne nic :evil_lol: :evil_lol: w sumie masz racje jeszcze go spotkam na retkini przez przypadek :evil_lol: :evil_lol: i mu wszystko opowiem :evil_lol:
to wy do miasta przyjezdzacie :evil_lol: :evil_lol: ja tam za miasto czesto nie jezdze :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:lol::lol::lol: ale na retkini zadko bywamy:eviltong:
[quote name='Rinuś'][I][B]no taka jedna co myśli że jest fajna :diabloti:[/B][/I][/quote]
małpa:mad:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]malpa to mało powiedziane :diabloti: jakaś gorylica!![/B][/I][/quote]
:shake: az strach teraz po dogo chodzic:shake:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/quote]
Jeszcze sie ze mnie śmiać będzie:mad: Musiałam jeszcze schody umyć:evil_lol::oops:
Wy tu gadu, gadu, a ja chce fotki Tigry i Rosołka:diabloti:

Posted

[quote name='goldenka245']Jeszcze sie ze mnie śmiać będzie:mad: Musiałam jeszcze schody umyć:evil_lol::oops:
Wy tu gadu, gadu, a ja chce fotki Tigry i Rosołka:diabloti:[/quote]
:evil_lol: biedna :evil_lol:

chciec to se mozesz:eviltong:

p.s. oznajmiam ze Tigra juz nie kuleje i stapa ładnie na trawce bez bucika:multi:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: biedna :evil_lol:

chciec to se mozesz:eviltong:

p.s. oznajmiam ze Tigra juz nie kuleje i stapa ładnie na trawce bez bucika:multi:[/quote]
No to zdjęcia nam daj:diabloti:
A teraz przyłażą do nas goście:p Zakosiłam 2-wu litrową colę :D -na razie:diabloti:

Posted

[quote name='goldenka245']No to zdjęcia nam daj:diabloti:
A teraz przyłażą do nas goście:p Zakosiłam 2-wu litrową colę :D -na razie:diabloti:[/quote]
kiedy indziej ;)
[quote name='teqquila']witanko Efuniu wlasnie wrociłam z pizzy i pifka :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
cze :loveu: ja tez wlasnie wrocilam z piffka , pizzy a przedewszystkim od TZta:razz::diabloti::p
powiedzialam mu ze bede sie rozgladac za ratownikami i zeby sie nie fochowal a on mnie wysmial i powiedzial zebym sie nie zdziwila jak ratownikiem beda kobiety i on bedzie sie za nimi rozgladac:angryy::mad::diabloti::evil_lol:
[quote name='Loona']Czy to aby na pewno była cola? :diabloti:[/quote]
dobre pytanie:lol:

Posted

[I][B]siemasz :D
cieszę się że z łapką Tigry jest już wszystko ok :multi::multi::multi::multi:

ucałuj ją ode mnie i Brutuska :loveu::loveu::loveu:
no i fotki fotki fotki!!!![/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)cześć Effciu vel Evaxon...i Tigro z ubłoconej galerii:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
witaneczko Aleczko:multi:
[quote name='Rinuś'][I][B]siemasz :D
cieszę się że z łapką Tigry jest już wszystko ok :multi::multi::multi::multi:

ucałuj ją ode mnie i Brutuska :loveu::loveu::loveu:
no i fotki fotki fotki!!!![/B][/I][/quote]
siemanko:multi:
biziory przekazane:loveu:
[quote name='paula_z']Cześć córcia :multi:[/quote]
heloł mamcia:loveu:

[quote name='majoka']Cześc Ewciu, na szczęście więcej ratowników niż ratowniczek:)))[/quote]
:evil_lol:dzieki za pocieszenie:multi:
witaneczko:cool3:
[quote name='teqquila']nie bedzie bo dostanie srodki nasenne :evil_lol::evil_lol:[/quote]
:evil_lol:
[quote name='madzia i medor']Cze Ewuś:loveu::loveu:[/quote]
witaj Madziu:loveu:

[quote name='goldenka245']Napisałam, że NA RAZIE cole.... ale potem nic mi sie nie udało zwinąć:placz:[/quote]
:turn-l: