teqquila Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 hehe no to juz wiemy czemu gadzina od dzis jest dobra :evil_lol: :evil_lol: myslisz ze go spotkam :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='teqquila']hehe no to juz wiemy czemu gadzina od dzis jest dobra :evil_lol: :evil_lol: myslisz ze go spotkam :evil_lol: :evil_lol:[/quote] z toba to nic nie wiadomo:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [I][B]ledwo przyjechałam i już mnie od nieletnich wyzywają :diabloti::diabloti: rzeczywiście nudą to śmierdziało już od progu mojego domu:evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
teqquila Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ta jasne nic :evil_lol: :evil_lol: w sumie masz racje jeszcze go spotkam na retkini przez przypadek :evil_lol: :evil_lol: i mu wszystko opowiem :evil_lol: to wy do miasta przyjezdzacie :evil_lol: :evil_lol: ja tam za miasto czesto nie jezdze :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]ledwo przyjechałam i już mnie od nieletnich wyzywają :diabloti::diabloti: rzeczywiście nudą to śmierdziało już od progu mojego domu:evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] :evil_lol: kto cie od nieletnich wyzywa??kto kto?:mad::mad: Quote
Rinuś Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: kto cie od nieletnich wyzywa??kto kto?:mad::mad:[/quote] [I][B]no taka jedna co myśli że jest fajna :diabloti:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='teqquila']ta jasne nic :evil_lol: :evil_lol: w sumie masz racje jeszcze go spotkam na retkini przez przypadek :evil_lol: :evil_lol: i mu wszystko opowiem :evil_lol: to wy do miasta przyjezdzacie :evil_lol: :evil_lol: ja tam za miasto czesto nie jezdze :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :lol::lol::lol: ale na retkini zadko bywamy:eviltong: [quote name='Rinuś'][I][B]no taka jedna co myśli że jest fajna :diabloti:[/B][/I][/quote] małpa:mad: Quote
Rinuś Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [I][B]malpa to mało powiedziane :diabloti: jakaś gorylica!![/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]malpa to mało powiedziane :diabloti: jakaś gorylica!![/B][/I][/quote] :shake: az strach teraz po dogo chodzic:shake: Quote
teqquila Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ta jasne !! nie wierze Ci :evil_lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] Jeszcze sie ze mnie śmiać będzie:mad: Musiałam jeszcze schody umyć:evil_lol::oops: Wy tu gadu, gadu, a ja chce fotki Tigry i Rosołka:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='teqquila']ta jasne !! nie wierze Ci :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: cicho tam:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='goldenka245']Jeszcze sie ze mnie śmiać będzie:mad: Musiałam jeszcze schody umyć:evil_lol::oops: Wy tu gadu, gadu, a ja chce fotki Tigry i Rosołka:diabloti:[/quote] :evil_lol: biedna :evil_lol: chciec to se mozesz:eviltong: p.s. oznajmiam ze Tigra juz nie kuleje i stapa ładnie na trawce bez bucika:multi: Quote
goldenka245 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: biedna :evil_lol: chciec to se mozesz:eviltong: p.s. oznajmiam ze Tigra juz nie kuleje i stapa ładnie na trawce bez bucika:multi:[/quote] No to zdjęcia nam daj:diabloti: A teraz przyłażą do nas goście:p Zakosiłam 2-wu litrową colę :D -na razie:diabloti: Quote
teqquila Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 witanko Efuniu wlasnie wrociłam z pizzy i pifka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='goldenka245']Zakosiłam 2-wu litrową colę :D -na razie:diabloti:[/QUOTE] Czy to aby na pewno była cola? :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 [quote name='goldenka245']No to zdjęcia nam daj:diabloti: A teraz przyłażą do nas goście:p Zakosiłam 2-wu litrową colę :D -na razie:diabloti:[/quote] kiedy indziej ;) [quote name='teqquila']witanko Efuniu wlasnie wrociłam z pizzy i pifka :evil_lol: :evil_lol:[/quote] cze :loveu: ja tez wlasnie wrocilam z piffka , pizzy a przedewszystkim od TZta:razz::diabloti::p powiedzialam mu ze bede sie rozgladac za ratownikami i zeby sie nie fochowal a on mnie wysmial i powiedzial zebym sie nie zdziwila jak ratownikiem beda kobiety i on bedzie sie za nimi rozgladac:angryy::mad::diabloti::evil_lol: [quote name='Loona']Czy to aby na pewno była cola? :diabloti:[/quote] dobre pytanie:lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)cześć Effciu vel Evaxon...i Tigro z ubłoconej galerii:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Rinuś Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [I][B]siemasz :D cieszę się że z łapką Tigry jest już wszystko ok :multi::multi::multi::multi: ucałuj ją ode mnie i Brutuska :loveu::loveu::loveu: no i fotki fotki fotki!!!![/B][/I] Quote
mar....ka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Cześc Ewciu, na szczęście więcej ratowników niż ratowniczek:))) Quote
teqquila Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 nie bedzie bo dostanie srodki nasenne :evil_lol::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='evaxon'] dobre pytanie:lol:[/quote] Napisałam, że NA RAZIE cole.... ale potem nic mi sie nie udało zwinąć:placz: Quote
e.v.a Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)cześć Effciu vel Evaxon...i Tigro z ubłoconej galerii:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] witaneczko Aleczko:multi: [quote name='Rinuś'][I][B]siemasz :D cieszę się że z łapką Tigry jest już wszystko ok :multi::multi::multi::multi: ucałuj ją ode mnie i Brutuska :loveu::loveu::loveu: no i fotki fotki fotki!!!![/B][/I][/quote] siemanko:multi: biziory przekazane:loveu: [quote name='paula_z']Cześć córcia :multi:[/quote] heloł mamcia:loveu: [quote name='majoka']Cześc Ewciu, na szczęście więcej ratowników niż ratowniczek:)))[/quote] :evil_lol:dzieki za pocieszenie:multi: witaneczko:cool3: [quote name='teqquila']nie bedzie bo dostanie srodki nasenne :evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Cze Ewuś:loveu::loveu:[/quote] witaj Madziu:loveu: [quote name='goldenka245']Napisałam, że NA RAZIE cole.... ale potem nic mi sie nie udało zwinąć:placz:[/quote] :turn-l: Quote
Recommended Posts