e.v.a Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='basia2202']taka dzisiaj byłam rano nieprzytomna, że... przyszłam do Was 2 razy i nie zauważyłam tego :loveu: :roflt:[/quote] :turn-l:gapa :turn-l:gapa [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kofffane sliniaczki;-) przylazłam siem przywitac ...w koncu .heheeh .....ja chcem fotem ratownika ;-) heheeheh milego dzioneczka zycze i głaskanko dla Tigruli ;-)[/quote] :loveu:witaneczko :multi: bedzie fotka ratownika bedzie:evil_lol: postaram sie postaram :evil_lol: [quote name='olekg18']Cześć kłotku łakotku:)[/quote] :lol: witanko Oluś jednak nie kupiłam tej sukienki :roll: szkoda mi bylo wydac 90pln na taka w sumei nijaka i na wesele raczej zbyt ponura :roll: a dla zainteresowanych : taki kostium kupiłam ( lepszych fot nie znalazlam -seria limotowana to trudno jakos) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/36/abc6f49bd7dd97d7.jpg[/IMG][/URL] z tym ze kolor taki jak na majteczkach :p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/36/e63fa26f49316a9d.jpg[/IMG][/URL] Quote
Vectra Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :hmmmm: Ewcia a gdzie ty się wybierasz , bo ja nie w temacie Quote
e.v.a Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='Vectra']:hmmmm: Ewcia a gdzie ty się wybierasz , bo ja nie w temacie[/quote] na majorke:cool1::razz::diabloti::evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='evaxon']na majorke:cool1::razz::diabloti::evil_lol:[/quote] noo... to liczymy, że wrócisz strzaskana na mahoń, coo?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='basia2202']noo... to liczymy, że wrócisz strzaskana na mahoń, coo?:evil_lol:[/quote] no baaa:evil_lol: jesli pogoda dopisze:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='evaxon']na majorke:cool1::razz::diabloti::evil_lol:[/quote] A może dasz Twoje zdjęcie w kostiumie, a obok, aby być "w temacie" Boksia, może być nudystka... Ocenimy... Quote
e.v.a Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']A może dasz Twoje zdjęcie w kostiumie, a obok, aby być "w temacie" Boksia, może być nudystka... Ocenimy...[/quote] :grin: a ni mnie w kostiumie:evil_lol: ani Tigry narazie nie bedzie:evil_lol: moze na wakacjach jakas cykne sobie w kostiumie to pokaze:lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)zawsze w kostiumie możesz iść na wesele ....furorę zrobisz:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)zawsze w kostiumie możesz iść na wesele ....furorę zrobisz:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :lol: no Alu musze przyznac ze dobry pomysl:evil_lol: tulko jaki ebuty do tego :hmmmm: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='evaxon']:lol: no Alu musze przyznac ze dobry pomysl:evil_lol: tulko jaki ebuty do tego :hmmmm:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)musowo szpileczki:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)musowo szpleczki:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :lol: ciekawe czy TZ by sie wstydził za mnie:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='evaxon']:lol: ciekawe czy TZ by sie wstydził za mnie:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)wszyscy by mu zazdrościli:p[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)wszyscy by mu zazdrościli:p[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] podpuszczasz mnie??:razz: Quote
goldenka245 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='evaxon']podpuszczasz mnie??:razz:[/quote] to ja radzę inaczej :D Weź góre od stroju, do tego spodnie rurki, czerwone szpilki "bez nosków" takie wiesz :D jakie są modne teraz :D No i wysmaruj się oliwką :D Będziesz baardzo sexi:diabloti::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='goldenka245']to ja radzę inaczej :D Weź góre od stroju, do tego spodnie rurki, czerwone szpilki "bez nosków" takie wiesz :D jakie są modne teraz :D No i wysmaruj się oliwką :D Będziesz baardzo sexi:diabloti::evil_lol:[/quote] no co ty w dzinsach na wesele:crazyeye: mało wyjsciowo :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='evaxon']podpuszczasz mnie??:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:...ja ...skąd ci to do głowy przyszło...:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
goldenka245 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='evaxon']no co ty w dzinsach na wesele:crazyeye: mało wyjsciowo :evil_lol:[/quote] A co sie przejmujesz? :D Będzie SEXI :D:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:...ja ...skąd ci to do głowy przyszło...:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] no nie wiem własnie :shake: o ja glupia:wallbash: [quote name='goldenka245']A co sie przejmujesz? :D Będzie SEXI :D:diabloti:[/quote] taaa bardzo sexi :diabloti: Quote
goldenka245 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='evaxon']no nie wiem własnie :shake: o ja glupia:wallbash: taaa bardzo sexi :diabloti:[/quote] "uuu Sexi Lady...." dalej nie pamiętam :D sasasasasasa :D xd Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Cześć goopiutka:loveu::loveu::loveu: Widziałam strój kąpielowy:cool3: Quote
Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 helloł gadulińska, boszsz, ledwo przebrnęłam przez te Wasze plażowe marzenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
teqquila Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witano Efunia :) ja dzis spalam do oo chyba 10 :evil_lol: :evil_lol: widzisz mowilam ze nie tylko my foty ratownikow chcemy :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 dobranocka Tigrowe :loveu: niech Wam się śnią plaaaaażeee.. i szumiące morze :lol: Quote
goldenka245 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dobranoc Sexy Lady:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts