Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202']taka dzisiaj byłam rano nieprzytomna, że... przyszłam do Was 2 razy i nie zauważyłam tego :loveu: :roflt:[/quote]
:turn-l:gapa :turn-l:gapa

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kofffane sliniaczki;-) przylazłam siem przywitac ...w koncu .heheeh .....ja chcem fotem ratownika ;-) heheeheh
milego dzioneczka zycze i głaskanko dla Tigruli ;-)[/quote]
:loveu:witaneczko :multi:
bedzie fotka ratownika bedzie:evil_lol: postaram sie postaram :evil_lol:

[quote name='olekg18']Cześć kłotku łakotku:)[/quote]
:lol: witanko Oluś

jednak nie kupiłam tej sukienki :roll:
szkoda mi bylo wydac 90pln na taka w sumei nijaka i na wesele raczej zbyt ponura :roll:

a dla zainteresowanych :
taki kostium kupiłam ( lepszych fot nie znalazlam -seria limotowana to trudno jakos)

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/36/abc6f49bd7dd97d7.jpg[/IMG][/URL]
z tym ze kolor taki jak na majteczkach :p
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/36/e63fa26f49316a9d.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia2202']noo... to liczymy, że wrócisz strzaskana na mahoń, coo?:evil_lol:[/quote]
no baaa:evil_lol: jesli pogoda dopisze:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']na majorke:cool1::razz::diabloti::evil_lol:[/quote]

A może dasz Twoje zdjęcie w kostiumie, a obok, aby być "w temacie" Boksia, może być nudystka...
Ocenimy...

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']A może dasz Twoje zdjęcie w kostiumie, a obok, aby być "w temacie" Boksia, może być nudystka...
Ocenimy...[/quote]
:grin:
a ni mnie w kostiumie:evil_lol: ani Tigry narazie nie bedzie:evil_lol: moze na wakacjach jakas cykne sobie w kostiumie to pokaze:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)zawsze w kostiumie możesz iść na wesele ....furorę zrobisz:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:lol: no Alu musze przyznac ze dobry pomysl:evil_lol: tulko jaki ebuty do tego :hmmmm:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: no Alu musze przyznac ze dobry pomysl:evil_lol: tulko jaki ebuty do tego :hmmmm:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)musowo szpileczki:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)musowo szpleczki:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:lol: ciekawe czy TZ by sie wstydził za mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: ciekawe czy TZ by sie wstydził za mnie:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)wszyscy by mu zazdrościli:p[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)wszyscy by mu zazdrościli:p[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
podpuszczasz mnie??:razz:

Posted

[quote name='evaxon']podpuszczasz mnie??:razz:[/quote]
to ja radzę inaczej :D
Weź góre od stroju, do tego spodnie rurki, czerwone szpilki "bez nosków" takie wiesz :D jakie są modne teraz :D No i wysmaruj się oliwką :D Będziesz baardzo sexi:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']to ja radzę inaczej :D
Weź góre od stroju, do tego spodnie rurki, czerwone szpilki "bez nosków" takie wiesz :D jakie są modne teraz :D No i wysmaruj się oliwką :D Będziesz baardzo sexi:diabloti::evil_lol:[/quote]
no co ty w dzinsach na wesele:crazyeye: mało wyjsciowo :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']podpuszczasz mnie??:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:...ja ...skąd ci to do głowy przyszło...:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:...ja ...skąd ci to do głowy przyszło...:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
no nie wiem własnie :shake: o ja glupia:wallbash:
[quote name='goldenka245']A co sie przejmujesz? :D Będzie SEXI :D:diabloti:[/quote]

taaa bardzo sexi :diabloti: