Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']no lubie ale zalezy od tego co to jest :evil_lol: :evil_lol: bo jak jakies badziewie to pfy nawet nie spojrze :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
zgadzam sie na badziew nie patrzymy :evil_lol:...

...nawet nagi badziew:evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']o na ten nagi to przedewszystkim kochana przedewszytkim nie patrzymy :evil_lol: :evil_lol: bo spac nie bedzie mozna pozniej:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
a kit ze spaniem :evil_lol: byle by bylo na co popatrzec:evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']

no popatrzec czasmi jest na co :loveu: :loveu: ach ci ratownicy nad polskim morzem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3:[/quote]
juz sie doczekac niemoge:rolleyes::iloveyou::saint1:

Posted

[quote name='teqquila']kurce bedziesz na strzezonej plazy ?/ wez kilak fotencji porob no wiesz takich z ukrycia by nie widzieli :evil_lol: :evil_lol: to nam podeslesz :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: do strzezonej bede miala najblizej:evil_lol:
porobie jak TZ nie bedzie patrzec:evil_lol:
cholera co mnie podkusilo zeby go zabierac ze soba:mad::diabloti::evil_lol:

Posted

krna widzisz teraz to bedziesz musial uwazac :evil_lol: :evil_lol: by cie nie przylookał :evil_lol: :evil_lol: bo moze byc zle :evil_lol: :evil_lol: ale mozesz go wyslac po frytki i wtedy foty robic :evil_lol: :evil_lol: tylko za czesro go nie wysylaj bo sie kapnie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']krna widzisz teraz to bedziesz musial uwazac :evil_lol: :evil_lol: by cie nie przylookał :evil_lol: :evil_lol: bo moze byc zle :evil_lol: :evil_lol: ale mozesz go wyslac po frytki i wtedy foty robic :evil_lol: :evil_lol: tylko za czesro go nie wysylaj bo sie kapnie :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:grin: kapnie sie odrazu bo ja frytek nie jadam :grin: buaahahaha

Posted

[quote name='teqquila']kurcze no nie wiedzialam :evil_lol: :evil_lol: w sumie zapomnialam odchudzasz sie :evil_lol: :evil_lol: to po cos do picia :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
nie juz sie nie odchudzam :evil_lol: znudzilo mi sie to :evil_lol: co to za przyjemnosc w odchudzaniu jak ci facet caly czas mowi ze nie musisz tego robic:evil_lol: a za frytkami poprostu nie przepadam :evil_lol:

a moze powiem TZtowi ze mu fote cykne ( i jakos w poblizu ratownika go ustawie) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aparat lekko w gore i cyk fota ratownika:evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']ta a potem bedzie ze tyle zdjec mu robilas a nie bedzie zadnej i sie obrazi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: to cykne 2:evil_lol: jedno jemu drugie ratownikowi:evil_lol: lampy przecie w dzien si enei uzywa to si enie skapnie:evil_lol:(moze sie nie skapnie:evil_lol:)

spadam do łóżka bo rano musze wstac:mdleje:
bay bay :diabloti:

Posted

cześć Tigrowe!! :multi:

raaany.. Ewcia.. tu się dobić do jakichś ostatnich postów, które czytałam... to trzeba się przebić przez 10 stron minimum:eviltong:
normalnie wszyscy chyba tylko do Ciebie przychodząc:evil_lol:

pozdrowionka!!
ukochaj Tigierkę od nas:loveu:

Posted

[quote name='teqquila']kurce sama zostane :evil_lol: :evil_lol: eh Madzia spac Julia spac Ty spac kurna to ja tez ide spac :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: i coo?? spisz???:razz:

[quote name='Wyjątek']Nie spać tylko wstawać już kobitki!! Ja już od 1,5h na nogach...:cool3:[/quote]
hejj :multi:
nie spie:razz:

[quote name='basia2202']czeeeść Tigierki!! wpadły my się przywitać!! :multi: :loveu:[/quote]
witanko:cool3:

[quote name='basia2202']cześć Tigrowe!! :multi:

raaany.. Ewcia.. tu się dobić do jakichś ostatnich postów, które czytałam... to trzeba się przebić przez 10 stron minimum:eviltong:
normalnie wszyscy chyba tylko do Ciebie przychodząc:evil_lol:

pozdrowionka!!
ukochaj Tigierkę od nas:loveu:[/quote]
witanko po raz 2:evil_lol:

nie przesadzaj:p bywaja bardziej zagadane blożki:diabloti::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]EWAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstawaj już .......
dzień doberek...:p
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
ALAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
juz ni espie:eviltong:
dobry dobry:cool3:

:mdleje: usnelam po 4 po 8 zaczela "cwierkac" papuga ktorej klatka aktualnie stoi za moim łóżkiem ... co chwila sie budziłam.. :mdleje: siedze pije kawe i usypiam ...:roll: